'Kara Para Aşk' Tekrarlarıyla ATV'de!

Kaldirmazlar yeni bolume kadar yayinlarlar.maksat reyting almak degil.Kpaya az buz reyting kazandirmak
Ne zamandır söylemek istiyorum...
Kara Para Aşk dizisinden özellikle bizim forumdan sanki bu sezon 10 reyting alacak gibi konuşuldumu diğer dizilere haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Geçen sezon içerisinde 10 reytinglik bir sahne gördüm diyemem.Bu sezon ki iddalı projeler Kara Para Aşk dizisini 2 reytinge kadar düşürmesi büyük bir ihtimal. Fragmanlar zaten özensizlik akıyor. Tekrarlarıda iyi gitmeyecektir. Gündüz kuşağında yayınlanan tekrarlarının reytinglerinide gördük.[emoji46]

Kara Para Aşk dizisinden özellikle bizim forumdan sanki bu sezon 10 reyting alacak gibi konuşuldumu diğer dizilere haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Geçen sezon içerisinde 10 reytinglik bir sahne gördüm diyemem.Bu sezon ki iddalı projeler Kara Para Aşk dizisini 2 reytinge kadar düşürmesi büyük bir ihtimal. Fragmanlar zaten özensizlik akıyor. Tekrarlarıda iyi gitmeyecektir. Gündüz kuşağında yayınlanan tekrarlarının reytinglerinide gördük.[emoji46]
2 ye kadar dusmez abartma bnce.bn hicbi zaman yukselcek vb. Seyler demedim hatta hatta duser yani.Ama 2 ye kadar düşmez.Forumda tubaci cok oldugu icin izleyenide cok var o yuzden 10 reytinglik gibi gorunuyor 😉

kanal d gültepeyi koyuyor acunun yeni yarışması var bence de işi çok zor

Sabahları çoluk çocuk kalktiği için [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da KPA'da iyi gitmiyordu.

Bkz:Selena'ya bakın bakınız Cücük Ağa'ya listedeler.

13 bölümcük bişey olmaz.Reytingi kötü gitse de atv katlanır:X Adamlarda yeni bişey yapayım yenilik yapayım derdi tasası kalmadı :F

Sabahları çoluk çocuk kalktiği için [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da KPA'da iyi gitmiyordu.

Bkz:Selena'ya bakın bakınız Cücük Ağa'ya listedeler.

13 bölümcük bişey olmaz.Reytingi kötü gitse de atv katlanır:X Adamlarda yeni bişey yapayım yenilik yapayım derdi tasası kalmadı :F
ay ne çektin be :F hadi kanal d de aynı saatte yaprak dökümünün reytinglerini bilemsek yutucaz:F

6.7.2009 ŞK I MEMNU 16.OLMUŞ:F yd yi de bulucam bekle :F
16ASK-I MEMNU (TKR)KAND1,92%16,40%

7.7.2008 y 17. :X
17YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND1,8015,00
Tarihlere bak hele :F:F: 2008 2009 :F 4 yaşinda olan çocuk şimdi 9 yaşında, 2009'da 14-15 yaşinda ergen dediğimiz velet şimdi 19-20 yaşinda :F:F aradaki zaman farkını burdan anla :F:F