kara kader panpa fatmagül isteyerek mi evlendi kerimle de bu dizi direkt mutlu başlasınO çocuktan zarar gelmez.Hem Elif'in gözü birkaç bölüme Ömer'den başkasını görmez.
kara kader panpa fatmagül isteyerek mi evlendi kerimle de bu dizi direkt mutlu başlasınO çocuktan zarar gelmez.Hem Elif'in gözü birkaç bölüme Ömer'den başkasını görmez.
Sen böyle dediğine göre dizi kesin tutacak)işleri zordu bu klasiklikle iyice zorlaştı
ne alakaSen böyle dediğine göre dizi kesin tutacak)
Sen böyle dediğine göre dizi kesin tutacak)
Yaw sen ufak tefek şeylere pinpirikleniyosun dizinin geneline bak herşey güzel gayet iyi bir dizi olacağa benziyor kaçmaz bu dizi )şu komser işi bozuyor
Yaw sen ufak tefek şeylere pinpirikleniyosun dizinin geneline bak herşey güzel gayet iyi bir dizi olacağa benziyor kaçmaz bu dizi )
ben tutamayacak demedim bu senaryoyla ve karakterle işi zor dedimNası ne alaka yazdığımı okumuyomusun 😱
Hem işi zor diyosun hemde yüksek reyting beklemiyosun ? açık ol! ne dediğin tam belli değil )ben tutamayacak demedim bu senaryoyla ve karakterle işi zor dedimateıca diziden çok yüksek reytingler beklemeiyorum şu anlık
Yaw istifa eder komserlikten olur biter )izlemeye izlerimde daha çok asi ruhlu bir genç yada işsiz güçsüz bir serseri yada banka soyguncusu yada tecavüzcü coşkun bile olsa dahada kat be kat güzel olurdu bence .. nedir bu yaw her taraf koşmer kaynıyor)
iki ifade de olumsuz neresi açık değil bunun?Hem işi zor diyosun hemde yüksek reyting beklemiyosun ? açık ol! ne dediğin tam belli değil )
Hem işi zor diyosun hemde yüksek reyting beklemiyosun ? açık ol! ne dediğin tam belli değil )
Yaw istifa eder komserlikten olur biter )
E o zaman ilk alıntıladığım sözüne o zaman niye itiraz ediyosuniki ifade de olumsuz neresi açık değil bunun?
Komserliğe niye bukdar kafayı taktın senumarım görevden atarlar zatem şimdi görevden atmak moda)
tutmayacak mı demişim demediğim şeyi neredne çıkartıyorsun?E o zaman ilk alıntıladığım sözüne o zaman niye itiraz ediyosun
Komserliğe niye bukdar kafayı taktın sen
E o zaman ilk alıntıladığım sözüne o zaman niye itiraz ediyosun
Komserliğe niye bukdar kafayı taktın sen
Yaw cümlelerin 2 taraflı net değil ! diyorumtutmayacak mı demişim demediğim şeyi neredne çıkartıyorsun?
Burda öyle olmaz herşey olabilir Ay Yapım işini bilir sen okadar kafa yorma izle güzelce sonra eleştirilerimizi yaparız izledikten sonrakanun adamı kurallara bağlıdır kanundışına çıkmaz filmlerde olayı ilginç hale getirense aşırılıklardır ?
bir karadayıda mahir komser olsa istediği gibi girip adamın ağzını burnunu kıramazdı ve dizide uyku getirirdi ?
Yaw cümlelerin 2 taraflı net değil ! diyorum
Burda öyle olmaz herşey olabilir Ay Yapım işini bilir sen okadar kafa yorma izle güzelce sonra eleştirilerimizi yaparız izledikten sonra
3 tane ay yapım dizisi ) ben kaçıyorum ii gecelerkafayı takmıyorum zatenizlenemeyecek gibi olursa farahım zeynebim şuram şurubum bana yeter
3 tane ay yapım dizisi ) ben kaçıyorum ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?