Kara Para Aşk Oyuncu Kadrosu ve Dizideki Karakterler

Engin'i 25-28 kategorisine alalım

Bu arada Emre fakır mı???

Yaw sen ufak tefek şeylere pinpirikleniyosun dizinin geneline bak herşey güzel gayet iyi bir dizi olacağa benziyor kaçmaz bu dizi )

izlemeye izlerimde daha çok asi ruhlu bir genç yada işsiz güçsüz bir serseri yada banka soyguncusu yada tecavüzcü coşkun bile olsa dahada kat be kat güzel olurdu bence .. nedir bu yaw her taraf koşmer kaynıyor
)

ben tutamayacak demedim bu senaryoyla ve karakterle işi zor dedim
ateıca diziden çok yüksek reytingler beklemeiyorum şu anlık
Hem işi zor diyosun hemde yüksek reyting beklemiyosun ? açık ol! ne dediğin tam belli değil )

izlemeye izlerimde daha çok asi ruhlu bir genç yada işsiz güçsüz bir serseri yada banka soyguncusu yada tecavüzcü coşkun bile olsa dahada kat be kat güzel olurdu bence .. nedir bu yaw her taraf koşmer kaynıyor
)
Yaw istifa eder komserlikten olur biter )

E o zaman ilk alıntıladığım sözüne o zaman niye itiraz ediyosun

Komserliğe niye bukdar kafayı taktın sen

kanun adamı kurallara bağlıdır kanundışına çıkmaz filmlerde olayı ilginç hale getirense aşırılıklardır ?

bir karadayıda mahir komser olsa istediği gibi girip adamın ağzını burnunu kıramazdı ve dizide uyku getirirdi ?

tutmayacak mı demişim demediğim şeyi neredne çıkartıyorsun?
Yaw cümlelerin 2 taraflı net değil ! diyorum

Burda öyle olmaz herşey olabilir Ay Yapım işini bilir sen okadar kafa yorma izle güzelce sonra eleştirilerimizi yaparız izledikten sonra

Yaw cümlelerin 2 taraflı net değil ! diyorum

Burda öyle olmaz herşey olabilir Ay Yapım işini bilir sen okadar kafa yorma izle güzelce sonra eleştirilerimizi yaparız izledikten sonra

kafayı takmıyorum zaten
izlenemeyecek gibi olursa farahım zeynebim şuram şurubum bana yeter