Kara Para Aşk Oyuncu Kadrosu ve Dizideki Karakterler

Yaw cümlelerin 2 taraflı net değil ! diyorum

Burda öyle olmaz herşey olabilir Ay Yapım işini bilir sen okadar kafa yorma izle güzelce sonra eleştirilerimizi yaparız izledikten sonra
ortada net konuşacakbişi yok çünkü işi zor demişim şu anlık daha diğer karakterleri görmedik etmedik diğer fragmanlar çıksın hele:)

Kime göre yasli oluyor bu?
herkese göre en basit örneği futbolda 30 ve üstü kişileri ihtiyar olarak kabul ediyolar :D
yani gerçi heryerde böyle 30 yaşını geçtinmi artık gençlik diye birşey yok 33 yaşında bir adam
gençlik dönemini bitirmiştir artık 🙄🙄🙄

herkese göre en basit örneği futbolda 30 ve üstü kişileri ihtiyar olarak kabul ediyolar :D
yani gerçi heryerde böyle 30 yaşını geçtinmi artık gençlik diye birşey yok 33 yaşında bir adam
gençlik dönemini bitirmiştir artık 🙄🙄🙄

Futbolcularin sahadaki olayi 35 yasina kadar gider ondan sonra biter, evet. Ama biz burada futbolu konusmuyoruz. Normal bir insan 30 yasinda yasli sayilmaz, orta yas grubu olarak gecer ki acikcasi bana göre yasli bir insan 55 yasindan itibaren yasli sayilir.

Genc'likten direk 'yas'liliga atilmiyor millet, önce bir büyük "orta yas" var :)

Futbolcularin sahadaki olayi 35 yasina kadar gider ondan sonra biter, evet. Ama biz burada futbolu konusmuyoruz. Normal bir insan 30 yasinda yasli sayilmaz, orta yas grubu olarak gecer ki acikcasi bana göre yasli bir insan 55 yasindan itibaren yasli sayilir.

Genc'likten direk 'yas'liliga atilmiyor millet, önce bir büyük "orta yas" var :)
ben futboldan fazla anlamam ama 30 yaş ve üstüne resmen ihtiyar mualemesi yapılıyor futbolla çok ilgisi var bunun 33 yaşında bir insan eğer gencse futboldada çok rahat oynar ama ona herkes ihtiyar diyor sitelerde falan okuyoruz görüyoruz huzur evimi burası diyenelr var ve bunu herkes diyor türkiyede 28 yaşında bir adam genç delikanlıdır 30 yaşında adam ihtiyardır bunu ben demiyorum bizim türkiyenin bakış açısı bu tuhaf ama :kiki::kiki::kiki:

tabiki moruk 33 yaş olmuş artık ayrıca dizi senaryosunda 20 yaşında bir kız harici hep 30 yaş üstü oyuncular dizide genç yok :):):) 30 yaş grubuna girdinmi artık yaşlısın demek oluyo :D

o zaman orphan daki felix tam senlik genç hemde :)

ben moruk tuvana ile moruk tubayı kaçırmam moruk olsun böyle olsun çamurdan olsun :)

353c79a40e79d39e1e5b2527c04c95fe.jpg

Hemde Komiser rolünde altından kalkabilecekmi bakalım,Orphan Black'da kız 40 tane karakteri başarıyla canlandırıyor
bizim oyuncularda 1-2 karektere bürünür herhalde.:)

bahar hoş kız ama bir sarah değil :)) o zor iş :)

orphan black da kaçıncı bölüme geçtin ?

Evet öldükten sonra açıklamişlardi zaten :X

ben şimdi dream in mesajından zar zor seçebildim kızı :) haberim yoktu?

Kadro müthiş enfes hepsi çok iyi. :Z İnşallah tutar da coşarız.:Z