Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl'ı Geçer mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sMt45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziyi Ay Yapım'ın yapması senaristlerin Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat olması kanalının iyi kötü Atv olması gününün diğer günlere oranla daha rahat olması senin için hiç farketmiyor değilmi?
sema-eylem ikilisinin olması garanti etmiyor işi
ben bu işi gümüş dizisine benzetiyorum onda da senaristtiler dizi türkiyede iş yapmadı ortadoğuda patladı bu da ona yakın oalcak gibi en azından bu sezonluk öyle

ayrıca çarşamba günü zirveye oynayabilecek iş drama olamaz my zaten drama ve geçilmedi
bugüne as gibi bir polisiye ya da karagül gibi bir drama gelmeli ikisi de aşırı totaller ve türk halkının geneline hitap ediyorlar

ay yapım bu diziyi sene başı yapsa iddaalı olurdu ancak bu dizi bu sezonki 4.dizisi olacak o yüzden güvenmiyorum ay yapım olmasına

Olabilir.Kenan'ı Karadayı'da Kabadayı alemine girer diyorlardı
Engin'de de ayı dediğin olursa şaşmam

Tarihi belirlendimi?
kurt seyit 4 mart kpa 5 mart nerede yaşıyon sen

reytingde çarşamba 2. olanın oranları çok düşük geliyor orası kara para aşkın yeri ki bu da 1. liğe göz dıkmek demek

reytingde çarşamba 2. olanın oranları çok düşük geliyor orası kara para aşkın yeri ki bu da 1. liğe göz dıkmek demek
masum oğlunu (dizi için konuşuyorum) durduk yere iktidar hırsı için öldürüen sülüman reyting tahtına göz dikeni napar

Sema ve Eylem'in toyluk zamanında ki işlerini alıp örnek diyemi sunuyorsun bize?Bu işin matematiğini öğrendiler artık,Hikayenin oluşma sürecide bu dediklerimi doğruluyor bu işe cok zaman ve emek harcadılar niye başarısız olsunlar.

başarısız olacakalr demiyorum en azından kesin başarısız olacakalr demiyorum
sadece bu diziden beklenti büyük en azından genç kesimde :::::

sema-eylem dizinin tutması için yeterli değil sonuçta bu castı ay yapım oluşturdu,kamerayı eline alıp çekecek olanalr da bu ikil ideğil

ikisnin senaryosu ne kadar iyi olursa olsun oyuncuların üzerine oturmazsa dizi iş yapmaz
hele ki 124 haftadır hiçbir diziye geçilmeyen bir dizi karşısında hiç şansları olmaz

karagül durup durup reytingi yükseliyor olayı oluşturuyorlar ilerde bir bölümde patlatıyorlsr reyting artıyor matematikleri muazzam

Castı oluşturmadılar diyorsun da baştan beri Tuba Büyüküstün'de ısrar ettiklerini söylüyorlar.Engin tercihinide onlar yapmışlar daha ne yapacaklar Yönetmenide tanıyoruz az çok Ortaya iyi bir iş çıkamama riski her dizi işinde geçerli bunlar mazaret sayılamaz.
Bir ricam olacak Allah'ınızı severseniz şu beğenmediğiniz diziler hakkında yok genç işi yok ergen işi diyip dalga geçmeyin!Sanki nüfusu yaşlı İskandinav ülkelerinde tv'de yayınlanan dizilerden söz ediyoruz Türkiye burası Nüfüsün yarıdan fazlası 30 yaş altında.

genç işi ergen işi demiyorum panpa diziden beklenti büyük genç kesimde diyorum zaten 40-50 yaşındaki ev hanımlarının ya da iş yerinde çalışan adamalrın diziyi sürekli takip edip beklenti içine girmeleri zor

ayrıca artık başrollerle dizi tutturma devri bitti
kadronun kalanı nasıl oynayacak garantisi yok başrollerin rolüne uyacakalrının bile garantisi yok

sema-eylem ikilisine seçenekleri sunmuşlardır ya da sema-eylem o role uygun isimleri söylemiştir belli bir lsiteden seçilmiştir yoksa nokta atışı her istediğini alamaz hiçbir dizi

Aman destere boşver. Ben zaten Trakya'da okuyorum gerek yok

5 mart olacağını nerden uydurdun

hala adamlar çok yakında diyor
)

yok artık 😱 cihnagirin ölümü kpa nın ilk bölümüne gelirse atv 1 hafta erteleyedebilir diziyi bence
Sadece cihangir mi var bence KARA PARA AŞK gelecek sezon yayınlansın en azından şansı olur çarşamba 1 liği için my yokken

1.Cihangirin ölümü
2.Mühinisanın ölümü
3.Kara Ahmet paşanın ölümü
4.Hürremin ölümü
5.Şehzade Beyazıtın ölümü
6.Süleymanın ölümü ve şehzade tahtta
Bu olacakların hepsi 3 ayda olacak her birini 1 bölüm ohhhh reytingler uçannnnnnzeeeeeee
Kara Para Aşk gelecek sezon yayınlansın...

Geçemez gibi duruyor.

5 mart olacağını nerden uydurdun

hala adamlar çok yakında diyor
)
bilmem forumda öyle dendi :
neyse mynin bu reytingleri karşısında geri adım atmaları mantıklı

BENCE hiç yayınlanmasın

Muhteşem Yüzyıl son sezonunda ve ölümler başladığı için zirveyi bırakmaz gibi ama Kara Para Aşk'ın iyi oranlar alacağını düşünüyorum ilk ikide olur.

Dizi 12 mart çarşamba başlayacakmış.Mart'ın ilk haftası Kurt Seyit 2.haftasıda Kara Para Aşk yayına başlayacak.