bu lafından sonra bişi demem @ABAY_06 ve @WesTxCoasT konuyakuzey guneye 1 kere baktıgım yok pekte iddalı değildi aslen kıvanc o oyunculukla sınıfta kaldı
bu lafından sonra bişi demem @ABAY_06 ve @WesTxCoasT konuyakuzey guneye 1 kere baktıgım yok pekte iddalı değildi aslen kıvanc o oyunculukla sınıfta kaldı
my o zaman güçlü zamanındaydı şimdi bitmiş okeye dönüyor bakma 2 haftadır yükseldiğine elbet düşecek tekrar 8 eONDAN ondan ay yapımın kuzey güney dizisi geldi de bişicik olamdı bu dizi ondan daha iddalı değil
sanmıyorum 3-4 haftaya 9-9.5 a düşer totalde o da yetermy o zaman güçlü zamanındaydı şimdi bitmiş okeye dönüyor bakma 2 haftadır yükseldiğine elbet düşecek tekrar 8 e
bu lafından sonra bişi demem @ABAY_06 ve @WesTxCoasT konuya
artık hikayeye de pek bakılmıyor küçük ağa-küçük gelin-medcezir bu sene tutan işlere bakıncakötü birşeymi söyledim yine oyunculuga bakılmıyor zati hiksye ön planda tutuyor seyirci
geçerse olay olur
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
soda şirketleri iflas edergeçerse olay olur
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artık hikayeye de pek bakılmıyor küçük ağa-küçük gelin-medcezir bu sene tutan işlere bakınca
karagülde yine bir hikaye ve oyunculuk var saydığm diziler direkt türk kültürüne uyduğu için tutan diziler oyunculuğa-senaryoya bakmadantürk kültürüne uyan diziler onlar karagül de var ona örnek
sürekli Room atıyorum unutuyorum Tapatalk in imzasını kapamayisunları tapataklak göndermesen olmazmı düz daha iyi 😉
snearyosunu bilmem ama oyunculuk adına şu an tv deki en iyi iş hala 124.bölümde tüm oyunculuarının performansının konuşulması da bunun kanıtıAslen Medcezir ve karagül Çekişmesini Çarşamba akşamlarıda yaşarız gibi geliyor muhteşemde kalte düşüklüğü sezdim ollay kalmadı ılerıye dogru değişir oranı
sürekli Room atıyorum unutuyorum Tapatalk in imzasını kapamayi
snearyosunu bilmem ama oyunculuk adına şu an tv deki en iyi iş hala 124.bölümde tüm oyunculuarının performansının konuşulması da bunun kanıtı
izlerler merak etmebence unutmaya devam et şekil oluyor mesajlar 😉
oyunculuklar iyi bir lafım olmadı Zati mesela ben muhteşemi izlemedim bu zamana kadar mustafannı olayını izlemekiçin sırf gecen bölümü izledim birde bu haftaki daha izlermiyim bilmiyorum çok var böyle tanıdıklarım
izlerler merak etme
merak etme my de entika bitmez ben my nin 8 reytinge düşme ihtimalini biliyorum ama kpa 8 reytinigi gewçip zirveyi alır mı onun ihhtimalini göremeiyorummuhteşemde entrika bitti herkes karapara aska gecermi gecer 😳
merak etme my de entika bitmez ben my nin 8 reytinge düşme ihtimalini biliyorum ama kpa 8 reytinigi gewçip zirveyi alır mı onun ihhtimalini göremeiyorum
şimdi içim rahatladı sen bunu diyince senin izlediğin dizilerin bir bir yayından kaldırıldığını düşününceKPA çarşambaya gelecek deniyorda eğer denilen doğruysa MY nin bitişini bekliyorlar sanırım yakında yakındalar tren gibi uzadı bir türlü tarih belirlenemediğine göre sanırım kanalın gözü kesmiyor biz burda geçemi geçmezmi diye tartışıyoruz onlar geçebileceğine ihtimal vermiyorlar gibi yemiyor gözleri ),
kpa nın my yi geçmesini isterim çünkü artık mustafada gitti konuda pekde bişey kalmadı ama hürremin ve bayazıtın ölüm sahnesinde reytingler yine tavan yapar bu durumda olan kpa ya olur