Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl'ı Geçer mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sMt45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sMt45

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
164
Yakında ATV'de başlayacak olan Kara Para Aşk sizce Muhteşem Yüzyıl'ı geçebilir mi ?
Cevaplarınızı bekliyorum

Ben geçemez diye düşünüyorum.

Alacağı en iyi reyting 7 reyting diyorum herhangi bir grupta

Tabi belli de olmaz tahminimi değişebilirim
Ben biraz yüksek bekliyorum 8-10 arası bişeyler alır ilk başlarda Karadayı gibi başlayabilir zamanla yükselebilir yada bakalım

Aslında şuana kadar gelecek en büyük rakip Kuzey ve Güney'den sonra.

Realist bakacak olursak fanlık yapmayacak olursam başroller fena sağlam Engin'i tek diziyle gördük daha ama fan ktlesi fena.Tuba son projesinde başarısız olsada iyi seviliyor.Baş rol olarak sağlam.Bu konuda kurtarıyor dizi.Tuba şuana kadar rekor kıran işlerde oynamadı Engin'de Beren'in gölgesinde kaldı ama iyiler.Tabi ikisi bir Kıvanç anca eder.

Senaristler çok sağlam reyting anlamında ki sağlamlıktan bahsediyorum.Sema ve Eylem Gümüş Yer Gök Aşk Lale Devri Karadayı Karagül gibi sektörün önemli işlerini yapmış isimler.Tutmamış işi olmayan isimler ama daha çok iş tutturmuş senaristler geldi Ece ve Melek'ten bahsediyorum onların en iddialı işi geldi dizinin karşısına ama nafile.

Peki son sezonuyla zayıflayan dizinin karşısın Kuzey Güney kadar güçlü bir dizi getirirsek ne olur biraz ilginç olur.
Ab grubu kesinlikle diziyi bırakmak ama Total işi yapan bu senaristler totalde zirveyi alabilir.En azından kapışırlar.

Umarım tahmin ettiğimden daha kötü bir dizi olur.
Fanlık yapıyorum.

yok artık 😱 cihnagirin ölümü kpa nın ilk bölümüne gelirse atv 1 hafta erteleyedebilir diziyi bence

ne diyorsalar o gecemez itiraz edemiyorum

my nin 2 haftadır yükseldiğine bakmayın aynı şekilde düşer kısa zamanda reytingi 8-9 normalde
dizi sağlam olrusa fark atar ama erken başlayacaktı bence erken başlasaydı çoktan zirveyi almıştı şimdi my kozlarını oynuyor

ONDAN ondan
ay yapımın kuzey güney dizisi geldi de bişicik olamdı bu dizi ondan daha iddalı değil

kuzey guneye 1 kere baktıgım yok pekte iddalı değildi aslen kıvanc o oyunculukla sınıfta kaldı