kim kime etmiş hakaretihakaret edildiğini düşünüyorlar herhalde tam emin değilim
kim kime etmiş hakaretihakaret edildiğini düşünüyorlar herhalde tam emin değilim
aaa nerde dizi ödülü almış bunlar ne ödülübaşak [HASHTAG]#12Mart[/HASHTAG] retweetledi
Tuba Büyüküstün Fan @TbBuyukustunFC · 2 sa.2 saat önce
3 reytingli diziyle hem en iyi kadın oyuncu hemde dizi ödülünü aldıkdemek ki hersey reyting değilmiş #KaraParaAsk#TubaBüyüküstün#RTGD
bu fanlar çokkomik günde 20-30kere oy verdikler,i anketi sanki jüri ödülüymüş gibi gösteriyılar@destere @Çiğdem- @sokak sanati @cookies @vadikızı
fanfinikon terör örgütünün oy kullandığı bir ödül işte dream konusunu açtı ara bulaaa nerde dizi ödülü almış bunlar ne ödülü
twet atan kız dizinin izlenmediğini kendiside itiraf etmişfanfinikon terör örgütünün oy kullandığı bir ödül işte dream konusunu açtı ara bul
zaten karadayıclıarla kpacılar arası kavga çok şiddetlendi iki diziden başka oy kullanan fanfinin kalmadı millet korkuyor araya girmeyetwet atan kız dizinin izlenmediğini kendiside itiraf etmiş
sen çok dikkat et bence kendine yarın öbürgün kıcına bir araba çarpabilir seni ortadan kaldırır bunlar ben sana söyliyimkpa bulgrasitan fanfino sayfası beni takip etmeyew başlamışönlem aliciler bana karşı galiba@cookies @sokak sanati @Çiğdem- @destere @vadikızı
fankafanın birine tubiğşin reytingini,ödülünü,basındaki etkisini göster dedim sustu kaldısen çok dikkat et bence kendine yarın öbürgün kıcına bir araba çarpabilir seni ortadan kaldırır bunlar ben sana söyliyim
kpa bulgrasitan fanfino sayfası beni takip etmeyew başlamışönlem aliciler bana karşı galiba@cookies @sokak sanati @Çiğdem- @destere @vadikızı
hahaha ben engin akyürek dışında bu dizide başrol göremiyorum partner olmadan tek başrolle dizi yaptılar engin bukadar elinden geliyor tek başına çocukcağız daha ne yapsınçok saçmaşlayan fankafa gördüm de bu kadarını görmedimkız @Çiğdem- bak ne diyorayol ben oyuncumuyum da onların yaptığını yapmaya çalışayım + beni meryemle başrol yapasınlar efsanetül mefsane aşk yaşarız izleyici ekrana kilitlenir
@cookies @gizem ak @vadikızı @destere
Fatima TB [HASHTAG]#12MART[/HASHTAG] @Fati11E 3 sa.
kpa'nın başrollerine laf edemezsin. Onlar harika oyuncular. Kendin onların yaptığının çeğreğini yapamazken onları küçümseme hakkını
Yorumlarına baktımda lo kpa ne zaman total 4.46 ab 4.93 aldi lo araplari yanlış yonlendirme 3 aliyorçok saçmaşlayan fankafa gördüm de bu kadarını görmedimkız @Çiğdem- bak ne diyorayol ben oyuncumuyum da onların yaptığını yapmaya çalışayım + beni meryemle başrol yapasınlar efsanetül mefsane aşk yaşarız izleyici ekrana kilitlenir
@cookies @gizem ak @vadikızı @destere
Fatima TB [HASHTAG]#12MART[/HASHTAG] @Fati11E 3 sa.
kpa'nın başrollerine laf edemezsin. Onlar harika oyuncular. Kendin onların yaptığının çeğreğini yapamazken onları küçümseme hakkını
hahaha ben engin akyürek dışında bu dizide başrol göremiyorum partner olmadan tek başrolle dizi yaptılar engin bukadar elinden geliyor tek başına çocukcağız daha ne yapsın
ortalaması öyle cookies 39 bölümün dizi reytingleri kısmında var forumunYorumlarına baktımda lo kpa ne zaman total 4.46 ab 4.93 aldi lo araplari yanlış yonlendirme 3 aliyor
ayoll ben bu çocukların fancılığını bilmiyordum ben aksiyon diye atladım diziye ve ergenlerle uğraşmamak için aksiyon tercih ederken ergen kazanına düştüm resmenortalaması öyle cookies 39 bölümün dizi reytingleri kısmında var forumun
bu arada bu fankafalarda edep-ahlak kalmamış deneklere hakaret ediyorlar yılın en uyumsuz çiftini mi izleyeceki halk.ss bu insanlarla aynı diziyi izlediğiniz için sizi de kınıyorum cookiesle çiğdem:ss
Elmer tutkunu Semra @mamafihim · 23 dk.23 dakika önce
reytingi belirleyen 2000 dönek ayy pardon denekten fazlayız gittikçede artacaz 3.sezon olmalı https://www.change.org/p/ay-yapım-atv-kara-para-aşk-ta-3-sezon-olsun …@atvcomtr#KaraParaAsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?