Kara Para Aşk Genel Sohbet

ayyy yok daha neler elif ömer sahnelerini kopyalıyor diyenlerin ruh sağlığında ciddi sorunları vardır ayol elifle ömer mahirle feridenin kopyasıdır bunu herkes biliyor 20 tane sahne çıkartırız seninle oturup düşünsek emre ömerle elifin mahirle ferideyi taklit eden 20 tane sahne buluruz ömerle elifin kendisi kopya zaten kopyaları nasıl taklit etsinler

geçen gün birkaç tweet gördüm kiraz mevsiminde ayazla ömer birbibirlerini kelpçelemiş kpa dan çaldılar diyolla ayol bunların yaşları kaç teee yılan yılan hikayesinden beri en az 10 dizide aynısı olmuştur bunun

hahahha başka karakterler için söyleyebilirler ama ömerle elif orjinal karakterler değiller
kopya karakterleri nasıl başkaları taklit etsinler önce orjinal olmaları gerekiyor
ayoll bunlara şarkı yapıldı en zından bir şarkıları olucak orjinal olarak diyordum
şarkıyı bile kenan doğulunun baş halfi ben şarkısından çalmılar baş halfi ben parçasını ömerle elife şarkı yapmıslar sahnelerini geçtim ayy bari şarkıları orjinal olsaydı

en çok güldüğüm poyraz karayelde araba içinde öpüşme sahnesi varimiş bizden çaldılar diyorlar utanmasalar öpüşmyi de lifl ömer buldu dicekler

canım şarkıyı dinledim bana aynı gelmedi ya😉

canım şarkıyı dinledim bana aynı gelmedi ya😉
orjinalı o cnm baş halfi sen şarkısını uyarladılar ömerle elife
yani parça toygar ışıklıya ait bir parça değil baş halfi sen parçasını uyrlayark oluşturdu bu parçayı 🙂🙂🙂

en çok güldüğüm poyraz karayelde araba içinde öpüşme sahnesi varimiş bizden çaldılar diyorlar utanmasalar öpüşmyi de lifl ömer buldu dicekler
hahahah ayy tamamda bunların kelepçe öpüşme gibi bizden çaldı dedikleri sahneler kara para aşk dizisinden öncede çoğu dizide çekilmiş sahneler bunlar yanı kpadan önce çekilmiş sahneyi nasıl çalıyorlar kpadan

hahahah ayy tamamda bunların kelepçe öpüşme gibi bizden çaldı dedikleri sahneler kara para aşk dizisinden öncede çoğu dizide çekilmiş sahneler bunlar yanı kpadan önce çekilmiş sahneyi nasıl çalıyorlar kpadan

sen nerden bu kadar eminsin toygar ışıklısını komşusumusun kız

bilemiorum bana aynı gelmedi ya

bilirim bennnnn

bu dizinin herşeyi çakma cnm

fanlardan sonra oyuncular da sıyırdı
tayyar amcacığım bu hallere düşecek adammıydı
@Çiğdem- @destere @vadikızı @cookies @sokak sanati
e ne var bunda adam müzik aleti çalıyor ayrıca karakterle erkan abi
aynı kişi olamaz demi😉

ne yazıyor burda bana çevirin ingilice bilmem😉