Kara Para Aşk Genel Sohbet

osn nin yeni yıl tanıtımı yayınlandı karagül saat 21 de suskunlar 22 de kpa belirsiz
fanfinilerden gelen ısrarlı sorulardan sonra face sayfasında ilk 3 ay içinde bir yerde başlatıcaz demişler kpa yı
karagül tutarsa kpa da kuzey güney gibi 1 yıl sonraya atılır osn tarafından @gizem ak @Forumdash @destere @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @-potterhead-

18 Ocak'ta Mısır'da CBC kanalında Kara Para Aşk başlayacakmış

cansel elçin olmadı,ilker aksum olmadı,engin akyürek olmadı sıra kıvançta Tuba fanları reytingi görene ka ülkedeki tüm erkek oyuncular tarumar olacak gibi

cansel elçin olmadı,ilker aksum olmadı,engin akyürek olmadı sıra kıvançta Tuba fanları reytingi görene ka ülkedeki tüm erkek oyuncular tarumar olacak gibi
Kıvanç fanları da istiyor neyin kafasındasın, Emre senin ki anticilik değil saplantı doktora görün cidden

paylaşanın fotosu engin-tuba tweetlerinin yüzde80 i kpa ile ilgili olmasa inanırdım bu dediğine

ay neyse dizide yanlış kıza şarkı söyletmişler ne ka güzel ses varimiş kız @Çiğdem- çatla

@gizem ak @destere @sokak sanati @Harunnn60 @Nisa

Off tamam içimi şişirdin 3 mesajda zaten hiç izlemediğim bir dizinin konusunda yorum yapıyorum.
şurada düşmanı ayakta tutmaya çalışıyorum
paramparça geldi karadayı geriledi, diriliş geldi kpa geriledi ayol ben neyle uğraşıcam karşı tarafın tüm planları çöktü mebur düşmanı ayakta tutmaya çalışiyim