Kara Para Aşk Genel Sohbet

Öykü Karayel'in çekimleri başlamış, haftayaki bölüme yetişecekmiş

KARA PARA AŞK 30.BÖLÜM TÜYOLAR:

“Aşk serseri bir kuş... Bazen istesen de tutamazsın... Aç kanatlarını... Bırak korkuların orada kalsın... Biz seninle sonsuz olalım...”

İpek Hanım bu bölüm arz-ı endam ediyor sonunda…
İPEK : Naber Hataylı?... İyi gördüm seni.. yaşlanmamışsın...

Ekip, Metin ve Bahar’ın peşine düşüyor. Hüseyin abi yine Tayyar’ a haber uçuruyor. Arda’nın Hüseyin ile ilgili tedirginliği artıyor.
Metin, Ömer’e bir buluşma teklif ediyor.
Bu arada Elif, Ömer’i bir günlüğüne kaçırıyor. Size yeter mi bilmem ama en azından bir süreliğine başbaşalar…

ÖMER: Tamam... hazır mısın... birazdan çalacak şarkı bizim şarkımız olsun...

Nedret Hala, Aslı’yı Can ile daha fazla ilgilenmesi için ikna ediyor. Bu ailenin başı bir türlü beladan kurtulmuyor. Can sen de mi?

Nilüfer herkese rağmen Metin’e güvenmeye devam ediyor. Zaten duymuşsunuzdur Bahar’ ın başına gelenler geliyor da daha öncesinde Metin-Nilüfer aşkı için çok hoş olmayan şeyler yaşanıyor.

@sürgünüm @Çiğdem- @Billy Kane @Yakamoz-Asi @Forumdash @vadikızı @gizem ak @-potterhead-

Kötü bir bölüm için ekran başına simdiden acidim tuba fanlarına)))

ıtv medya kpa yı satarkene şunları diyi: yeni nesil türk dramasının başarılı bir örneeği,tamamen sürprizlerle dolu bir hikaye üzerin kurulu. ülkenin en prestijli yapım şirketi ay yapımın birinci sezonunu çok iyi reytinglerle geride bırakıp 2.sezonuyla ekrana dönen dizi...

ne desem bilemedim şimdi
@Çiğdem- @destere @Nisa @sürgünüm @sokak sanati @Harunnn60
yarın bunun haberini yapar @Forumdash

Son düzenleme:
İyi demiş başka bir ülkenin vatandaşı ve bir televizyon sahibi olsam satın alıp yayınlardım.

Satın alan ülkelere bakınca ne versen izlerler valla Kara Para Aşk gibi dizi bulmuşlar öpsünde başına koysunlar.
ne yazık ki izlemiyiler
yunanistanda 3 reytingi geçemedi; araplarda osn karagülü aldı kara para aşkın saatine koydu artık karagül kaptırmaz koltuğu