*Dream* ? 😱😱enginin yanındakiler @destere @sürgünüm @-potterhead- miş tubaya bakışlarından belli@Çiğdem- @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 42240
dream kız değil mi tubaya niye öyle baksın tövbe tövbe*Dream* ? 😱😱
Hayranlıkla bakamaz mı sapıklık senin içindedream kız değil mi tubaya niye öyle baksın tövbe tövbe![]()
*Dream* ? 😱😱
hahahahha ayyy o dil çıkaran kesinlikle @destere görür görmez tanıdım hahahahaenginin yanındakiler @destere @sürgünüm @-potterhead- miş tubaya bakışlarından belli@Çiğdem- @Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 42240
hhhahahahahkız @Çiğdem- görüyon mu dizi nihat hocanın dilinee düştü@destere @Nisa @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 42299
ayol öykü geliyor sonunda yetenekli bir kadın oyuncu olacak dizide (genç kadın oyuncular içinde)hhhahahahah
bu bölümden hiç umutlu değilim kardayıya belgini koydular şimdi aynısını kpa dizisine yapıyorlar bu ay yapım gerçekten kafayı yemiş![]()
İyi demiş başka bir ülkenin vatandaşı ve bir televizyon sahibi olsam satın alıp yayınlardım.ıtv medya kpa yı satarkene şunları diyi: yeni nesil türk dramasının başarılı bir örneeği,tamamen sürprizlerle dolu bir hikaye üzerin kurulu. ülkenin en prestijli yapım şirketi ay yapımın birinci sezonunu çok iyi reytinglerle geride bırakıp 2.sezonuyla ekrana dönen dizi...
ne desem bilemedim şimdi@Çidem- @destere @Nisa @sürgünüm @sokak sanati @Harunnn60
yarın bunun haberini yapar @Forumdash![]()
hepsini geçtim bunu duyan biri açıp reytinglere sıralamasına baksa dizinin ne diyecek bu adamİyi demiş başka bir ülkenin vatandaşı ve bir televizyon sahibi olsam satın alıp yayınlardım.![]()
Satın alan ülkelere bakınca ne versen izlerler valla Kara Para Aşk gibi dizi bulmuşlar öpsünde başına koysunlar.hepsini geçtim bunu duyan biri açıp reytinglere sıralamasına baksa dizinin ne diyecek bu adamiyi sallamış satmak için
![]()
ne yazık ki izlemiyilerSatın alan ülkelere bakınca ne versen izlerler valla Kara Para Aşk gibi dizi bulmuşlar öpsünde başına koysunlar.![]()
Herkes izlemesin tabi diğer dizilerden bir farkımız olsun.ne yazık ki izlemiyileryunanistanda 3 reytingi geçemedi; araplarda osn karagülü aldı kara para aşkın saatine koydu artık karagül kaptırmaz koltuğu
![]()
izlenmeyen dizi nasıl satılsın panpaHerkes izlemesin tabi diğer dizilerden bir farkımız olsun.![]()