Kara Para Aşk Genel Sohbet

Evet Ömer'in hastane sahneleri çok uzun değil belli ki iyide yapmışlar bu sahneleri uzatmayarak Elif&Ömer'li sahneleri merakla bekliyorum
cnm şimdi hüseyin belliki öldürmeye çalısmıs tayyarı tayyar ölmüyor tabikide bunun suçunu ömere atıcaklar galiba yanı ömerin tutuklanma frgmanıın izlemiştik 2.sezon tanıtımlarında nasıl giricek acaba içeri diyordum tayyarı öldürmeye kalkışmaktan dolayı tuutklanıcak ömer galiba sucu ona atıcaklar gibi düşünmeye basladım 🙂🙂🙂

Hiç sanmıyorum Tayyar'ın vurulduğu zamanda Ömer komalık durumda olacak zaten Hüseyin kardeşi için delirmiş Tayyar'ı vurmuş kendi suçunu Ömer'in üstüne asla atmaz Ömer'in hapise girmesi Metin yüzünden olacakmış gibi geliyor bana

Kara Para Ask'in basrol oyuncusu Tuba Büyüküstün bu hafta Tülin Sahin'in programina konuk oluyormus. Bilginize.

@xemrexxx Ahahahahah
Meryem kimki yaransın? Tuba hakkında yorum yaparken her yerinden nefret fışkırıyor ve çok komik görünüyorsun
@Çiğdem- kusura bakma ama cidden yanlış düşünmüşsün, Tuba'nın sırtındaki gayet yerinde dekoltesinden başka neyi var? Sen de giysen sana da yakışabilir bence.

ayol nesi kıskançlık baktı ki tuba xemrexxx sürekli gerçekleri haber yapıyor biraz yaranayım ona da meryemi öveyim dedi

@Çiğdem- bölümü az önce izledim ( Reaksiyon -kpa - karadayiyi bugün izledim )
O ağlama sahnesinde koptum gittim orda Ömer Kurtulmuş Elif ağlıyor
Diğerleri de bakıyor bu kadin napiyor diye ayrica belli senaryoya son anda eklendiği hatta hatta diger oyuncularin haberi bilem olmayabilir o ana kadar

O son sahne neydi öyle be Elif ndn boyle bisey yaptiki şimdi anlamadim ben ne var tayyar hapse girse

O Tayyar'in metresine müstahak olsun melun sey ne güzel tayyar olcekti kurtardi eh sen görürsün Canim benim çocuğun Tanerden olduğunu öğrenince tayyarin napcagini

Huseyinin tayyari bicaklamasi superdi

Bu arada o Aslinin BİR TANE OĞLU VARDI. Noldu o çocuğa lo insan hicmi merak etmez çocuğunu

@Çiğdem- bölümü az önce izledim ( Reaksiyon -kpa - karadayiyi bugün izledim )
O ağlama sahnesinde koptum gittim orda Ömer Kurtulmuş Elif ağlıyor
Diğerleri de bakıyor bu kadin napiyor diye ayrica belli senaryoya son anda eklendiği hatta hatta diger oyuncularin haberi bilem olmayabilir o ana kadar

O son sahne neydi öyle be Elif ndn boyle bisey yaptiki şimdi anlamadim ben ne var tayyar hapse girse

O Tayyar'in metresine müstahak olsun melun sey ne güzel tayyar olcekti kurtardi eh sen görürsün Canim benim çocuğun Tanerden olduğunu öğrenince tayyarin napcagini

Huseyinin tayyari bicaklamasi superdi

Bu arada o Aslinin BİR TANE OĞLU VARDI. Noldu o çocuğa lo insan hicmi merak etmez çocuğunu
Bence güzel sahneydi o kötü sahneyi (vurulma) sanki dayanmış dayanmış da o an patlamış gibi lanse ettiler. Tuba da bayağı içten ağladı

bende bir çok kez söyledim bunu bu bölümde kesinlikle böyle bir ağlama sahnesi yoktu bence sırf geçen haftadakı olan bölümdekı eleştirelere cevap vermek için böyle saçma birşey yapmışlar senaristleri bir çok kez kınadım ben zaten 🙂🙂🙂