Hepsi gozukmuyoarayın belki tuba çıkar@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @gizem ak
@Çiğdem- sen de ara birkaç laf edersin
Ekli dosyayı görüntüle 40002
Hepsi gozukmuyoarayın belki tuba çıkar@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @gizem ak
durr arıcam hemen 2 çift lafım var zaten bu kıza benim içimde kalamdan hemen söylemek istiyorumarayın belki tuba çıkar@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @gizem ak
Ben telefon numarasini aldim rehberime kara para elif diye ekledim bi ara ararimdurr arıcam hemen 2 çift lafım var zaten bu kıza benim içimde kalamdan hemen söylemek istiyorum
ne dicen çok merak ediyorumdurr arıcam hemen 2 çift lafım var zaten bu kıza benim içimde kalamdan hemen söylemek istiyorum
Ömerin peşini bırak der ne diyecekne dicen çok merak ediyorum
sadece demezÖmerin peşini bırak der ne diyecek
Der valla Karadeniz damarı var bunlardasadece demezbrakmazsan seni vururum yüzüne kezzap atarım falan da der
ne dicen çok merak ediyorum
hayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeylerÖmerin peşini bırak der ne diyecek
Ahh siz şu kadınlarhayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeyler
Aradinmi lo ben ankesorli telefondan ariycamhayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeyler
yoo aramadım kullanılmayan bir telefon numarasıdır büyük ihtimalle dizide gerçekten aramıyorlar sonucta kullanılmayan nuamraları kullanıyorlardır 🙂🙂Aradinmi lo ben ankesorli telefondan ariycam
Deniyim bariyoo aramadım kullanılmayan bir telefon numarasıdır büyük ihtimalle dizide gerçekten aramıyorlar sonucta kullanılmayan nuamraları kullanıyorlardır 🙂🙂
Korkuyom lo sana çocuğun resmini gonderiyim dur tabi gercek resmiyseara bakalım kim çıkıcak
boş ver arama zaten gerçek numarası olmuyor 🙂🙂Korkuyom lo sana çocuğun resmini gonderiyim dur tabi gercek resmiyse
Aramiycam zaten dusunsene bi dizide senin telefonun çıkıyor herkes seni o ünlü diye ariyorboş ver arama zaten gerçek numarası olmuyor 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?