17.Bölüm TÜYOLARI
KARA PARA AŞK 17.BÖLÜM TÜYOLAR:
“Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma... Birine öyle bir söz söyle ki; ya yaşat ya öldür ama asla yaralı bırakma” ( ELİF )
Ali Amir, Hüseyin’i uyarınca Hüseyin olaya el koyuyor. Pelin, Arda ve Ömer’i organize edip onlarla birlikte çalışmaya başlıyor ama yalandan tabii…
Elif, Aslı’yı hastaneden çıkartıyor.
Pelin, Elif ile dertleşirken, Arda ile Ömer’de kızlar hakkında konuşuyor. Sonrasında Arda’nın Pelin ile konuşma çabaları..
ARDA :Kaçma Pelo Kaçma! Kabul et! Sen de beni sevdin.. Zaman tutmadı... tayinler ayırdı... Ama biz seninle hiç ayrılmadık Pelo... Yalan mı ?
Ömer, Taner’in koğuş arkadaşının izini sürmeye devam ediyor.
Elvan teyze’nin aksiyonları bitmiyor. Elif’i bir kutlamaya çağırıyor. Ne olduğunu tahmin edin bakalım.
Metin’in Nilüfer’e bir sürprizi var. Öyle böyle bir sürpriz değil ama… Ne ola ki?
METİN :Bir ömür beklerim ben seni sevgilim..
NİLÜFER : Daha seni affetmedim.
Anlayacağınız bu bölüm aşıkların kendilerini affettirme çabalarını izleyeceğiz. Valla Arda’mı, Metin’mi, Ömer’mi başarılı oluyor derseniz? Bence iki galip, bir mağlup var.
ÖMER : Ama ben Elif’e onu affettiğimi söyliycem abi. Yoksa geç kalıcam. Hayat bana belki de son kez mutlu olma şansı verdi. Ben bu aşkı heba etmiycem... Elif’i kaybetmiycem...
dizinindibi sitesinden alıntıdır
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @batuhankaralar @-potterhead- @Çiğdem- @Forumdash