Bende NET rakam vermeden KONUŞULAN rakamı belirtebilirdin diyorumaynısı kss de de oldu rekor dendi rekorun 60 bin altına satıldı o yüzden net rakamı bekliyorum
Bende NET rakam vermeden KONUŞULAN rakamı belirtebilirdin diyorumaynısı kss de de oldu rekor dendi rekorun 60 bin altına satıldı o yüzden net rakamı bekliyorum
İnş.yarın da tekrarları başlıyorKara Para Aşk'ın 1. bölümü Youtube'ta 1.208.000 kere izlenmiş. Umarım yeni sezonda reytinglere de yansır. @*Dream* @Forumdash
Gündüz tekrarlarını izlemek zor oluyordu. Gece tv'de izlemek güzel olacak. Daha önce izlemeyen kişilerde fark eder umarım.İnş.yarın da tekrarları başlıyor
aminKara Para Aşk'ın 1. bölümü Youtube'ta 1.208.000 kere izlenmiş. Umarım yeni sezonda reytinglere de yansır. @*Dream* @Forumdash
İşin içinde başka birisi daha var benceKimse tekrarını izlemiyor mu
Ömer'in kulübeye gittiği sahnede devamlılık hatası buldum. Madem ki katil Hüseyin, nasıl hem barakada Ömer'i etkisiz hale getirip hem de emniyette bulunabiliyor? Dikkat ederseniz Arda Hüseyin'e barakanın olay yeri haberini verdiğinde Hüseyin odasındaYa işin içinde başka birisi daha var ya da oradaki devamlılık hatası.
Kimse tekrarını izlemiyor mu
Ömer'in kulübeye gittiği sahnede devamlılık hatası buldum. Madem ki katil Hüseyin, nasıl hem barakada Ömer'i etkisiz hale getirip hem de emniyette bulunabiliyor? Dikkat ederseniz Arda Hüseyin'e barakanın olay yeri haberini verdiğinde Hüseyin odasındaYa işin içinde başka birisi daha var ya da oradaki devamlılık hatası.
Isin icinde tayyar gibi biri var hatta hatta para verdi Huseyine oda kizinin hesabina yatırdı yani eger o adam tayyar degilse(ki degildir ) tayyardan cok ama cok guclu biri var dizide gizli olarak tayyari bile atlatmis yani. @Çiğdem- de bana katiliyordurİşin içinde başka birisi daha var bence
Bence babaları ölmediIsin icinde tayyar gibi biri var hatta hatta para verdi Huseyine oda kizinin hesabina yatırdı yani eger o adam tayyar degilse(ki degildir ) tayyardan cok ama cok guclu biri var dizide gizli olarak tayyari bile atlatmis yani. @Çiğdem- de bana katiliyordur
Vay vay vay o nasil olcak ama ya adamin ölusunu gördük yada 20dkdeki gibi olabilir hakli olabilirsin 😉Bence babaları ölmediBu da bir ihtimal ama olsun
cnm ömer sibelin öldürüldüğü kulubeyi bulunca birisi kafasına vurup kulubeyi yaktı herkes unuttu gliba yanı hüseyinden başkalarıda var o kulubeyi yakan kişiyle hüseyin ortak çalısıyor yeni bir düşman karakter eksinlikle olucak 🙂🙂Isin icinde tayyar gibi biri var hatta hatta para verdi Huseyine oda kizinin hesabina yatırdı yani eger o adam tayyar degilse(ki degildir ) tayyardan cok ama cok guclu biri var dizide gizli olarak tayyari bile atlatmis yani. @Çiğdem- de bana katiliyordur
Evet iste tayyar gibi biri var isin icinde huseyine para verdi ama beceremeyecegini anlayinca adamlarindan birini kulubeye gönderdi 😉cnm ömer sibelin öldürüldüğü kulubeyi bulunca birisi kafasına vurup kulubeyi yaktı herkes unuttu gliba yanı hüseyinden başkalarıda var o kulubeyi yakan kişiyle hüseyin ortak çalısıyor yeni bir düşman karakter eksinlikle olucak 🙂🙂
şekil aTuvana instagramda ne yazmski herkes isyanda) ana sayfam Tuvanayla dolu)
normaldirTuvana Engin'le birlikte diye bir havalara girdi sonu hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?