Kara Para Aşk Genel Sohbet

BvQ2lVJIgAEr863.jpg

Kimse tekrarını izlemiyor mu :D

Ömer'in kulübeye gittiği sahnede devamlılık hatası buldum. Madem ki katil Hüseyin, nasıl hem barakada Ömer'i etkisiz hale getirip hem de emniyette bulunabiliyor? Dikkat ederseniz Arda Hüseyin'e barakanın olay yeri haberini verdiğinde Hüseyin odasında :) Ya işin içinde başka birisi daha var ya da oradaki devamlılık hatası.

Ömer'in kulübeye gittiği sahnede devamlılık hatası buldum. Madem ki katil Hüseyin, nasıl hem barakada Ömer'i etkisiz hale getirip hem de emniyette bulunabiliyor? Dikkat ederseniz Arda Hüseyin'e barakanın olay yeri haberini verdiğinde Hüseyin odasında :) Ya işin içinde başka birisi daha var ya da oradaki devamlılık hatası.
İşin içinde başka birisi daha var bence :)

İşin içinde başka birisi daha var bence :)
Isin icinde tayyar gibi biri var hatta hatta para verdi Huseyine oda kizinin hesabina yatırdı yani eger o adam tayyar degilse(ki degildir ) tayyardan cok ama cok guclu biri var dizide gizli olarak tayyari bile atlatmis yani. @Çiğdem- de bana katiliyordur

Isin icinde tayyar gibi biri var hatta hatta para verdi Huseyine oda kizinin hesabina yatırdı yani eger o adam tayyar degilse(ki degildir ) tayyardan cok ama cok guclu biri var dizide gizli olarak tayyari bile atlatmis yani. @Çiğdem- de bana katiliyordur
Bence babaları ölmedi :) Bu da bir ihtimal ama olsun :D

cnm ömer sibelin öldürüldüğü kulubeyi bulunca birisi kafasına vurup kulubeyi yaktı herkes unuttu gliba yanı hüseyinden başkalarıda var o kulubeyi yakan kişiyle hüseyin ortak çalısıyor yeni bir düşman karakter eksinlikle olucak 🙂🙂

cnm ömer sibelin öldürüldüğü kulubeyi bulunca birisi kafasına vurup kulubeyi yaktı herkes unuttu gliba yanı hüseyinden başkalarıda var o kulubeyi yakan kişiyle hüseyin ortak çalısıyor yeni bir düşman karakter eksinlikle olucak 🙂🙂
Evet iste tayyar gibi biri var isin icinde huseyine para verdi ama beceremeyecegini anlayinca adamlarindan birini kulubeye gönderdi 😉

Tuvana instagramda ne yazmski herkes isyanda) ana sayfam Tuvanayla dolu)

Disgusting lafını kendisine havale ediyorum.

Kılavuzu karga olanın burnu.. Anladınız siz onu :)

Bugün yapılan 2.sezon ilk çekim gününden bilgiler

Tuba Büyüküstün film çekimlerinde olduğu için tanıtım çekimlerine öğlen saatlerinde dahil olmuş.
2 farklı tanıtım çekilecekmiş
Yarın da hem çekimlere devam edilecekmiş hemde fotoğraf çekimi yapılacakmış

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU