KARA PARA AŞK 13. BÖLÜM SEZON FİNALİ TÜYOLAR:
"Sen varsan... ben çoktan teslim oldum."
Senaristler kendi kendilerine laf sokmuşlar. Arda vasıtasıyla…
ARDA : Kabul et... Bir anlık gaza geldin... saçma bir şey yaptın Ömer. Sen o kızdan hoşlanıyorsun... kız da senden.. ne o öyle Türk filmi vari “biz ayrı dünyaların insanıyız” tribi.
Tayyar’ın adamları Taner’i sorguluyor. Pınar’da olaya dahil oluyor.
Herkes Ömer-Elif’i merak ediyor biliyorum ama bu bölüm senaristlerin açıkladığı gibi katilin kim olduğu da ortaya çıkıyor. Katilin kimliği olayların yönünü değiştirecek cinsten.Forumu pek takip edemediğim için katil tahminleriniz var mı bilmiyorum. Katil bence bir çok izleyiciye göre sürpriz ama bizim forumun çakallarına sürpriz olur mu bilmem.
Ben yine de tahminleri alayım.
Fragmanı zaten izlediniz. Ömer, Levent’e kurulmaya işte bu sahnede başlyor.
ÖMER : Şuna fena gıcık oluyorum...
ARDA : Aynen abicim. Kadın olmasa alıcam façasını aşağıya...
ÖMER : Ben onu demiyorum. Şu kılkuyruk herifi diyorum...
Gelelim fragmandaki o öpüşmenin bir tık öncesine…
ÖMER : Konuş diyorsun.. sonra susmuyorsun sinyorina.. Oldu mu aldın mı cevabını...
Bu da bir tık sonrası…
ÖMER – Yeterli gelmedi galiba...
İnsan böyle her şeyin çözüldüğü, netleştiği bir an yaşayınca hiç ayrılmak istemez ya sevdiğinden… Gece gündüze karışsın sürsün gitsin ister. Elif ile Ömer ‘de öyle işte…
ÖMER : Seninle ilgili çözemediğim bir bu kaldı... bütününü göremediğim için...
Neyin bütünü? Bence tahmin ettiniz siz? Ömer bütünü görebildi mi dersiniz?
Nilüfer- Metin arasında cd hesaplaşması var bu bölüm…
Sadece katil değil, başka bir yalan daha ortaya çıkıyor sezon finalinde haberiniz ola!
Biliyorum hep Ömer'den replik yazdım ama zaten Elif'in neler söylediğini biliyoruz kaç bölümdür. Asıl merak ettiğimiz Ömer'in neler söylediği...Onu da yazayım şunu da yazayım dediğim güzel replikleri var Ömer'in ama büyüyü bozmak istemedim.
DİZİNİNDİBİ.SİTESİNDEN ALINTIDIR
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Forumdash @Ahmad @cookies @Çiğdem- @ABAY_06 @eskici @yakup09 @destere @Fks14
"Sen varsan... ben çoktan teslim oldum."
Senaristler kendi kendilerine laf sokmuşlar. Arda vasıtasıyla…
ARDA : Kabul et... Bir anlık gaza geldin... saçma bir şey yaptın Ömer. Sen o kızdan hoşlanıyorsun... kız da senden.. ne o öyle Türk filmi vari “biz ayrı dünyaların insanıyız” tribi.
Tayyar’ın adamları Taner’i sorguluyor. Pınar’da olaya dahil oluyor.
Herkes Ömer-Elif’i merak ediyor biliyorum ama bu bölüm senaristlerin açıkladığı gibi katilin kim olduğu da ortaya çıkıyor. Katilin kimliği olayların yönünü değiştirecek cinsten.Forumu pek takip edemediğim için katil tahminleriniz var mı bilmiyorum. Katil bence bir çok izleyiciye göre sürpriz ama bizim forumun çakallarına sürpriz olur mu bilmem.
Ben yine de tahminleri alayım.
Fragmanı zaten izlediniz. Ömer, Levent’e kurulmaya işte bu sahnede başlyor.
ÖMER : Şuna fena gıcık oluyorum...
ARDA : Aynen abicim. Kadın olmasa alıcam façasını aşağıya...
ÖMER : Ben onu demiyorum. Şu kılkuyruk herifi diyorum...
Gelelim fragmandaki o öpüşmenin bir tık öncesine…
ÖMER : Konuş diyorsun.. sonra susmuyorsun sinyorina.. Oldu mu aldın mı cevabını...
Bu da bir tık sonrası…
ÖMER – Yeterli gelmedi galiba...
İnsan böyle her şeyin çözüldüğü, netleştiği bir an yaşayınca hiç ayrılmak istemez ya sevdiğinden… Gece gündüze karışsın sürsün gitsin ister. Elif ile Ömer ‘de öyle işte…
ÖMER : Seninle ilgili çözemediğim bir bu kaldı... bütününü göremediğim için...
Neyin bütünü? Bence tahmin ettiniz siz? Ömer bütünü görebildi mi dersiniz?
Nilüfer- Metin arasında cd hesaplaşması var bu bölüm…
Sadece katil değil, başka bir yalan daha ortaya çıkıyor sezon finalinde haberiniz ola!
Biliyorum hep Ömer'den replik yazdım ama zaten Elif'in neler söylediğini biliyoruz kaç bölümdür. Asıl merak ettiğimiz Ömer'in neler söylediği...Onu da yazayım şunu da yazayım dediğim güzel replikleri var Ömer'in ama büyüyü bozmak istemedim.
DİZİNİNDİBİ.SİTESİNDEN ALINTIDIR
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Forumdash @Ahmad @cookies @Çiğdem- @ABAY_06 @eskici @yakup09 @destere @Fks14
Son düzenleme: