22:45'te tekrarı olacakmış 14. bölümünmerakla bekliyorum, gültepe biter bitmez netten izliycem![]()
izleyici mi çekmeye çalışıyon22:45'te tekrarı olacakmış 14. bölümün![]()
İzleyici çekmeye ne hacet, dizi zaten herkesi çekiyorizleyici mi çekmeye çalışıyon![]()
5 reytingi koruyabilecek mi sanmıyorum şu an için bir transfer de duymadımİzleyici çekmeye ne hacet, dizi zaten herkesi çekiyorÇok başarılı bir sezon geçireceğiz
![]()
ABC1 ve AB'de 6 alıyor ve çok iyi gidiyor5 reytingi koruyabilecek mi sanmıyorum şu an için bir transfer de duymadım![]()
total 5 in altına düşmüştü son bölümABC1 ve AB'de 6 alıyor ve çok iyi gidiyorTransfer olmasına gerek yok, dizide Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün var.
![]()
BEN gültepenin tekrarına yetişicem zaten. 20 de evde olamıycam22:45'te tekrarı olacakmış 14. bölümün![]()
Sezon finalimiz muhteşem gitmişti sharelardan bunu anlayabilirsintotal 5 in altına düşmüştü son bölüm![]()
bakalım gültepe,yılanların öcü ve reaksiyon gibi 3 yeni dizi karşısında ne yapacakSezon finalimiz muhteşem gitmişti sharelardan bunu anlayabilirsin4,90 yüksek bir reyting hatta
Survivor ve Maç vardı + Dikmen
Bizim sharelerimiz çok iyi gitti hatta ABC1'de 6'yı geçtik
![]()
Bunu zaman gösterecekbakalım gültepe,yılanların öcü ve reaksiyon gibi 3 yeni dizi karşısında ne yapacak![]()
Bana Benim Adım Gültepe'nin konusunu aç dedin, kendin Kara Para Aşk'ı açtın ne iş? Az daha konuyu kaptırıyordum.bakalım gültepe,yılanların öcü ve reaksiyon gibi 3 yeni dizi karşısında ne yapacak![]()
ben gültepe konusunu açamıyorum o bölüme editörler ve yöneticiler açabiliyor sadeceBana Benim Adım Gültepe'nin konusunu aç dedin, kendin Kara Para Aşk'ı açtın ne iş? Az daha konuyu kaptırıyordum.![]()
Öylemi hiç bilmiyordum.ben gültepe konusunu açamıyorum o bölüme editörler ve yöneticiler açabiliyor sadece![]()