Kara Para Aşk Bölüm Özetleri

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 48.Bölüm Özeti

Ömer son dakika olay yeri inceleme şefiyle adliyeye gelir, tam mahkeme salonuna doğru giderlerken Osman şef bir tetikçi tarafından konuşmaması için öldürülür. Ömer Elif’i kurtarmayı başaramamıştır. Elif tutuklu yargılanmaya devam edecektir. Osman şefin anlattıklarıyla komplodan emin olan Ömer, bütün delilleri yeniden incelemeye karar vermiştir. Bir ip ucu ararken Osman şefin son nefesini vermeden söylediği bir söz Ömer’in harekete geçmesine neden olur. Ömer bu ip ucunun peşinden giderken Hüseyin’e ulaşabilecek midir? Ömer Hüseyin’in yaşadığını öğrenecek midir?
İlacı içmeyi bırakan Elif Ömer’in de desteğiyle toparlanmıştır. Ömer onun için harika bir de sürpriz hazırlamıştır. Koğuştaki kadınlar Elif ve Ömer’in aşkına hayran kalmıştır. Elif’in koğuş arkadaşlarıyla arası düzelmiştir. Bu durum Hande’yi rahatsız etmektedir. Elif, Hande’nin Ebru’ya istemediği bir şey yapmaya zorladığını öğrenir ve engel olur. Hande çok öfkelenmiştir. Elif’i cezalandırmak istemektedir. Hande’nin Elif için hazırladığı plan nedir?
Tayyar Dündar tam anlamıyla sağlığına kavuşmak için böbrek nakli ameliyatına girecektir. Metin bu durumdan faydalanıp hasta yatağındaki Tayyar’ı öldürmeye karar vermiştir. Tetiği çeken Hüseyin olacaktır. Hiç kimseye güveni olmayan Tayyar en savunmasız olduğu anda bir saldırıya mazur kalmamak için önlemler almıştır. Metin ameliyat sonrası Tayyar’ın nerde olduğunu bilmemektedir. Metin Tayyar’ı bulup Hüseyin’in onu öldürmesini sağlayabilecek midir? Hüseyin sonunda Tayyar’la hesaplaşabilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 49.Bölüm Özeti

Ömer ambulans şoförüyle konuştuktan sonra Hüseyin’in yaşadığına emin olmuştur. Haklı çıkmıştır. Elif pis bir komploya alet edilmiştir. Hüseyin’in yaşadığını ispat edip Elif’i kurtaracaktır. Ömer’in harekete geçtiğini anlayan Metin ona engel olmaya çalışır. Ömer her şeye rağmen Hüseyin Demir’in yaşadığını ispat etmeyi başarabilecek midir?
Bütün bunlar olurken cezaevinde uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Elif yaşam mücadelesi vermektedir. Elif’in başında bekleyen Ömer aldığı haberle yıkılır. Ömer’i yıkan ve Elif’in öğrenmesini istemediği bu haber nedir?
Ömer’in peşinde olduğunu öğrenen Hüseyin iyice sıkışmıştır. Metin ise yarım bıraktığı işi bitirmesini için onu zorlamaktadır. Hüseyin işi bitirip ülkeyi terk etmek için Metin’den Burhan’ı istemektedir. Metin Ömer’e rağmen Burhan’ı almanın bir yolunu aramaktadır.
Melike iş ararken Fatma’nın aklına uyup yanlış bir yola girmiştir. Farkında olmadan Mümtaz’ın ağına düşen Melike büyük bir çıkmazdadır. Mümtaz tarafından tehdit edilmektedir. Melike Mümtaz’ın isteğini yerine getir
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
50. Bölüm Özeti

Metin,Tayyar Dündar’ın Hüseyin’in yaşadığını öğrenmesine engel olmak zorundadır. Aksi halde bütün planları alt üst olacaktır. Bunun için Ömer’i bir süreliğine etkisiz hale getirmek ister ve onu tutsak alır. Burhan’ı Hüseyin’e teslim edip Tayyar’ı öldürmesi için gereken koşulları sağlar. Planı tıkır tıkır işlemektedir. Hüseyin Tayyar’ı öldürecek başka ülkeye gidecek, kendisi de Nilüfer’le yeni bir hayata yelken açacaktır. Kağıt üzerinde mükemmel gibi görünen planda hesaplanmayan şeyler vardır. Tayyar Metin’den şüphelenip onun peşine düşmüştür. Baba oğul arasındaki bu mücadelede galip gelen kim olacaktır.
Ömer ortadan kaybolmuştur. Elif onun için deliler gibi endişelenmektedir. Arda ve Pelin de nerde olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Bir depoya zincirlenmiş olan Ömer’in ise tek amacı oradan kurtulup, Elif’in karar duruşmasında Hüseyin’in yaşadığını ispatlayabilmektir. Elif’i özgürlüğüne kavuşturmanın başka çaresi yoktur. Ömer Metin’in elinden kurtulup Hüseyin’i duruşmaya çıkarmayı başarabilecek midir?
Elif’in desteğiyle yeni bir hayata başlayan Mert çok heyecanlıdır. Mezuniyet günü gelip çatmıştır. Mert’in mezuniyet töreni herkesin tahmininden büyük sürprizlere gebedir. Mezuniyette yaşanan olaylar Elif’in hayatını baştan sona etkileyecektir. Mert’in mezuniyetindeki sürpriz nedir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 51.Bölüm Özeti

Ömer Hüseyin’i mahkemeye çıkarmayı başarmıştır. Hakime Elif’e kumpas kurulduğunu anlatan Hüseyin’in ifadesinden sonra Elif özgürlüğüne kavuşmuştur. Elif ve Ömer çok mutludur ikinci baharları başlamıştır hasret kaldıkları günlerin acısını çıkarmak için her şeyi unutup baş başa vakit geçirmeye karar verirler. İki sevgilinin mutlu anları Nilüfer’in kayıp olduğu haberiyle son bulur. Elif ve Ömer hayatından endişe ettikleri Nilüfer’i bulmak zorundadır.
Tayyar bir kez daha ölümden dönmüş, Hüseyin ve Metin hapse girmiştir. Oğlunun kendisini öldürmek için Hüseyin’le iş birliği yaptığından emin olan Tayyar büyük bir intikam planı içindedir. Hem Metin’in canını yakacak hem de onun elinde olan ve hapse girmesine neden olacak belgeleri alacaktır. Bunun için Metin’i en zayıf noktasında vurmaya karar vermiştir ve Nilüfer için akıl almaz bir oyun hazırlamıştır. Metin bu oyuna gelecek midir? Ömer Tayyar’ı yakalayabilmek için son şansı olan belgeleri ele geçirebilecek midir? Elif ve Ömer Tayyar’ın Nilüfer’i öldürmesine engel olabilecek midir?
Nedret’in peşinde olan İpek, Aslı’nın yardımıyla telefonlarını dinlemeye başlar. Nedret’i yakalamaya çok yaklaşmıştır. Filiz’in karşısına çıkıp onunla konuşmak istediğini söyler. Nedret’in annesi olduğu gerçeğini ona açıklayacaktır. Son anda her şeyi fark eden Nedret İpek’i durdurmaya karar vermiştir. Bu uğurda onu öldürmeyi bile göze almıştır. Nedret ve İpek savaşının galibi kim olacaktır?

24 Haziran Çarşamba SAAT 21:15'DE