Kara Para Aşk Bölüm Özetleri

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
5.Bölüm Özeti

Davetsiz misafir Ömer, annesi ve bilgisayar ekranında donup kalan görüntüler arasında sıkışan Elif, kendini dört tarafından cendereye alınmış gibi hisseder. Annesine Ömer'i açıklaması, bilgisayardaki görüntülerden kurtulması ve hepsinden önemlisi Ömer'in görüntüleri almasına engel olması gerekmektedir. Elif hayatının oyununu oynamak zorunda kalacaktır.
Nilüfer'in sim kartı dökümlerine ulaşan Pelin ve Arda çok önemli bir ip ucuna ulaşır. Elif ve Ömer bu bilgiyle Nilüfer'in izini bulmaya çalışır ve yavaş yavaş düğümü çözmeye başlarlar. Attıkları her adımla Nilüfer'e biraz daha yaklaşan ikili yaşadıkları zorunlu ortaklıktan da pek memnun değildir. Birden bire kendisini polisiye bir dünyanın içinde bulan Elif, Ömer ve arkadaşlarına ayak uydurmaya çalışırken Zerrin ve Tayyar engeline takılır. Tayyar aniden çıkan bu sevgili durumundan rahatsızdır, Ömer'i yakından tanıyıp asıl amacının ne olduğunu çözmek ister ve bunun için evinde bir yemek organize eder. Elif'le Ömer bütün aile ve Tayyar'ın önünde büyük bir sınava girecektir.
Günlerdir tutsak olan Nilüfer'i ise büyük bir tehlike beklemektedir. Sıtkı genç ve güzel kıza zorla sahip olmayı kafasına koymuştur. Hiç beklemediği bir anda Nilüfer'e saldırır. Nilüfer çaresizce Sıtkı'nın kollarında çırpınırken, Metin onu kurtarır. Düşmanı birden bire kahramanı olmuştur. Nilüfer Metin'in bu davranışına anlam vermeye çalışırken, Metin onu rahatlatmak için güzel bir sürpriz yapar. Metin farkında olmadan yavaş yavaş tutsağından etkilenmektedir ama Nilüfer bunu fark edecek durumda değildir. Metin'in uzattığı yardımsever ele beklenmedik bir şekilde karşılık verecektir.
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 6.Bölüm Özeti
Elif ve Ömer sonunda kendilerini Nilüfer’e götürecek kişiyi bulmuşlardır. Sıtkı hakkında öğrendikleri yüzünden kardeşi için iyice endişelenen Elif’in beklemeye tahammülü kalmamıştır. Hızla aramaya başlarlar. Elif ve Ömer Sıtkı’nın peşindeyken aldıkları telefonla her şey değişir. Elif bir kez daha kardeşi için büyük bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.Metin’in elinden kaçmaya çalışan Nilüfer’in girişimi başarısızlıkla sonuçlanır. Bu kaçış denemesi Nilüfer’in hiç beklemediği sonuçlar doğuracaktır. Bu arada Nilüfer için endişelenen Mert aralarındaki aşk sırrını açık etmek üzeredir. Tayyar ve Metin’in iki genç arasındaki bağı öğrenmeleri pek çok şeyi değiştireceği için tehlikelidir.Levent’in holdingde yeniden işe başlamasını sağlayan Bahar için en büyük engel aşılmıştır. Levent ilk icraat olarak birlikte mücadele edecekleri holding çalışanları için bir motivasyon partisi tertip etmek ister. Elif ve Ömer büyük bir kalabalığın önüne sevgili olarak çıkma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

16 Nisan ÇARŞAMBA SAAT 22.00​
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 7.Bölüm Özeti
Parayı verip kardeşini kurtaracağını düşünen Elif, Ömer’in uyarısına aldırmadan kapıyı açmış ve Sıtkı’nın cansız bedeniyle karşı karşıya kalmıştır. Hayatının şokunu yaşayan Elif, katil olduğunu düşünmektedir ve büyük bir sarsıntı yaşamaktadır. Ömer olayı çözemeye çalışırken bir yandan da var gücüyle Elif’e destek olmaktadır. Sırrını paylaşacak başka kimsesi olmayan Elif çaresizce Ömer’e sığınır. Elif kardeşini bulmak konusunda iyice ümitsizliğe kapılmışken, Ömer’in bulduğu bir ip ucu olayların seyrini birden bire değiştirir. Nilüfer’e giden yol yeniden açılmak üzeredir.
Holdingin partisinde gazeteciler tarafından görüntülenen Ömer ve Elif, ertesi gün gazetelere haber olmuştur. Bu durum ikilinin başına hiç beklemedikleri sorunlar çıkarak ve ayaklarına dolanacaktır.
Tayyar’ın Pınar’dan duydukları Ömer’e dair şüphelerinin artmasına neden olur. Bir an önce Ömer’in gerçek amacını ve kimliğini öğrenmek zorundadır. Bunun için Ömer’e hayır diyemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu arada aşk acısı çeken Mert hırsını çıkarmak için Zerrin’in kapısını çalar. Mert’in anlattıklarıyla şaşkına dönen ve öfkelenen Zerrin herkesi zora sokacak bir karar alır.



23 NİSAN ÇARŞAMBA SAAT 20.00'DE ATV'DE
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
KARA PARA AŞK 9.BÖLÜM ÖZETİ
Elif, Ömer’in tepkisini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışırken beklenmedik bir misafir ikilinin konuşmasını böler ve her şey havada kalır. Elif gerçek duygularıyla öpmüştür peki ya Ömer? Elif deli gibi bunu merak etmektedir. Hislerinin Ömer’deki karşılığını bulmak için çabalar. Elif beklediği cevabı alabilecek midir? Nilüfer, Metin’e iyiden iyiye kapılmıştır. İfadesini almak için gelen Pelin ve Arda, Nilüfer’den Metin’in robot resmini çizdirmesini isterler. Nilüfer aşık olduğu adamı ele vermek üzeredir. Bu sırada Elif, Nilüfer’i kurtardığı için rahatlamıştır. Metin’den aldığı parayı eve getirtip saklar. Kendisine ulaşan Metin’e parayı iade edip görüntülerini almak istediğini söyler. Metin’le buluşmaya gitmek için hazırlanırken büyük bir sürprizle karşılaşır. Elif, Ömer’in polis olduğu ve Nilüfer’i kurtarmak için oyun oynadıkları gerçeğini annesinden saklamaya devam etmektedir. Uygun zamanı bulmaya çalışırken planı altüst olur. Üstelik ablası Aslı’nın yeniden atak dönemine girdiğinden de habersizdir. Her şeye rağmen araştırmaya devam eden Ömer cinayet gecesiyle ilgili çok önemli bilgilere ulaşacaktır. Bunları Elif’le paylaşmaya gittiğinde hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

14 MAYIS ÇARŞAMBA SAAT 20.00
 
Son düzenleme:

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 10.Bölüm Özeti

Ömer, Elif’in kararı karşısında şaşkına dönmüştür. Aslı’nın cinayet gecesi gizlice evden kaçtığını Elif’e söyleyememiştir.
Elif’i kırdığını düşünen Ömer, onu daha fazla üzmekistemez ve kararına saygı duyar.
Elif ve Ömer yaptıkları sessiz anlaşmayla yol arkadaşlıklarına resmen son verirler.
Elif artık ailesi ve şirketle ilgilenecek, şirketi kurtarmanın yollarını arayacaktır.
Bu sırada ortaya çıkan yeni deliller şüphelerin Aslı üzerinde yoğunlaşmasına neden olur.
Aile bu kez çapraz sorguya alınacaktır. Aslı yeniden ifade vermemek için ayak direr.
Elif çapraz sorgunun nedenini öğrenmek istediğinde Hüseyin prosedür gereği bilgi veremeyeceğini söyler.
Elif’in yeniden Ömer’in yardımına ihtiyacı vardır.
Elif bu kez Ömer’den yardım isteyecek midir?Cinayet soruşturması devam ederken, sertifikasız elmasın bozdurulduğu kuyumcuya giden Ömer’i kuyumcuda büyük bir sürpriz beklemektedir.
Nilüfer’i elinden kaçırdığı için Metin’e kızgın olan Tayyar, onu Elif konusunda sıkıştırmaya devam eder.
Tayyar’ın ne elmaslardan ne de kara para ağından vazgeçmeye niyeti yoktur.
Metin amcasının güvenini kazanmak için Elif’e karşı büyük bir kozu olduğunu söyler.

28 Mayıs Çarşamba Saat 20.00'de ATV'de
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 11.bölüm Özeti
11. Bölüm
Elif, Aslı'nın apar topar tutuklanması karşısında büyük bir şoke yaşamaktadır. Bu konuda kendisine verdiği sözü tutmadığı için Ömer'e kırgın ve kızgındır. Elif çaresizce ailesini ayakta tutmaya çalışırken Ömer ona açıklama yapmak ister. Elif'in Ömer'i dinlemeye hiç niyeti yoktur.
Cinayet şubeye tayin olan Ömer, Aslı'nın soruşturmasına resmen katılır. Aslı cinayetle suçlanmasına rağmen ısrarla konuşmamaktadır. Bütün deliller ve tavırları Aslı'nın katil olduğunu işaret etmektedir. Ömer Aslı'nın iyiliği için onu konuşturmayı başarıp, sakladığı büyük sırrı öğrenmek zorundadır. Elif ve Ömer Aslı için yeniden yol arkadaşı olabilecek midir?
Tayyar tarafından sürekli sıkıştırılan Metin, Elif'ten fason malların teslim alır. Kara para aklama operasyonu için kurye dışında her şey hazırdır. Metin aradığı kuryenin kendi ayaklarıyla gelip kurye olmak için yalvaracağından habersizdir.
Bütün bunlar olurken Pelin, Sibel ve Ahmet Denizer hakkında bomba etkisi yaratacak bir bilgiye ulaşır. Pelin öğrendiklerini anlattığı zaman yaşanacakları tahmin etmektedir. Pelin her şeyi göze alıp Ömer ve Elif'le gerçekleri paylaşacak mıdır?

4 HAZİRAN ÇARŞAMBA SAAT 20.00'DE ATV'DE
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
KARA PARA AŞK 12.BÖLÜM ÖZETİ

Sibel’le yaşadığı her şeyin kocaman bir yalan olduğuyla yüzleşen Ömer’in kalbi paramparça olmuştur. Ömer’in yaşadığı büyük acıya tanıklık eden Elif onu bir an olsun yalnız bırakmak istemez. Bahar’ın uyarılarına kulak asmaz ve Ömer’e destek olmak için onu alıp şehir dışına götürür. Herkesten ve her şeyden uzak harika bir gün geçirirler. Günün sonunda Ömer, Elif’e karşı başka türlü duygular beslediğini fark eder. Ömer gerçek hislerini Elif’e itiraf edecek midir?

Ömer’in de Elif’e aşık olduğunu anlayan Bahar harekete geçer. Ömer’e anlatacakları vardır. Bahar, Ömer ve Elif’in bir ilişki yaşamasına engel olabilecek midir? Taner’in bir elmasla sarrafa gittiğini öğrenen Arda ve Pelin hemen harekete geçer. Artık yeni bir cinayet şüphelisi vardır. Taner’i gözaltına alacak kadar delile sahip olmayan ekip onu serbest bırakır. Soruşturmayı atlatmayı başaran Taner’i daha büyük bir tehlike beklemektedir. Tayyar Taner’deki elması öğrenmiştir.

Aslı’nın sağlığı için bebekten kurtulmaya kararlı olan Zerrin Tayyar’ı ikna etmeye çalışmaktadır. Bu sırada günlerdir kendisini aramayan Metin’e iyice öfkelenen Nilüfer Metin’in kapısına dayanır. Metin. Nilüfer’i kendinden uzak tutmayı başarabilecek midir?

11 Haziran Çarşamba Saat 20.00'de ATV'de
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
bahar karakterine nekadar gıcık oluyorum yaa boğmak istiyorum kızı elif onu sırdaşıs anıyor kardeşi gibi görüyor bahar ise neler yapıyor birde leventmidir nedir sevgilisinide parmağında oynatıyor adamda oyuncak gibi izin veriyor oynamasına gurur falan kalmamış o_Oo_O
bahar elifle ömerin arasını açabilir bu sezon bitmeden arayada leventi sıkıştırır :ppp::ppp:

ahh metinciğim kozu kullanmayarak beni yanıltmadı kendini zor duruma düşürdü ama nuluferi sevdiğini ispatladı anladığım kadarıyla tayyar anlamamsı için nuluferi uzak tutuyor metin kendinden zaten ömer ve metin favori karakterlerim şuan :bhr::bhr:
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 13.Bölüm Özeti (SEZON FİNALİ)


Duyguları ve mantığı arasında sıkışıp kalan Ömer, Elif’le olan randevusuna gitmez. Ona göre yürümeyecek bir ilişkiye de başlamanın anlamı yoktur. Elif Ömer’in bu tavrı karşısında bir kez daha yıkılır. Açıklama yapmaya çalışan Ömer’e artık arkadaş bile olamayacaklarını söyler. Ömer sarsılmıştır, ne yapacağını bilemez. İçten içe aşık olduğu Elif’i, Levent’in yanında görünce de deliye döner. Ömer’in duyguları mantığını alt edebilecek midir? Ömer Elif’e aşkını itiraf edebilecek midir?
Zerrin Tayyar’ın yardımıyla Aslı’ya gizlice kürtaj yaptırtmıştır. Aslı’nın ilaçlarını alıp tedavisine devam etmesi için hiçbir engel kalmamıştır. Zerrin her şeyin yoluna girdiğini düşünmektedir. Bebeğini kaybeden Aslı bu gerçekle yüzleşince ne yapacaktır? Zerrin bu hesaplaşmadan zaferle ayrılabilecek midir?
Kara para trafiğini düzenleyen ve Hatice’yi kurye yapan Metin’in işleri pürüzsüz ilerlerken Nilüfer ansızın karşısına çıkıp hesap sorar. Metin Nilüfer’e görüntüleri açıklayabilecek midir? Nilüfer’in gizli sevgilisini bulmaya çalışan Mert bu konuda babasından yardım ister. Tayyar Nilüfer’in sevgilisinin peşine düşecek midir?
Bu sırada güvenlik kameralarından gelen görüntüler ışığında soruşturmayı sürdüren ekip Taner’i yeniden sorguya çekmeye karar verir. Tayyar’ın adamlarından kaçan Taner emniyette olmayı Tayyar’ın eline düşmeye tercih eder. İfadeler ve elde edilen deliller Taner’i bir numaralı zanlı haline getirmiştir. Hüseyin Taner’in katil olduğuna emindir ve durumdan memnundur. Oysa sezgilerinde yanılmayan Ömer Taner’in masum olduğunu düşünmektedir.
Peki ya gerçek katil kimdir? Ömer gerçek katile ulaşıp elmasları bulmayı başarabilecek midir?

Kara Para Aşk sürprizlerle dolu sezon finali ile 18 HAZİRAN ÇARŞAMBA SAAT 20.00'DE ATV'de

 

Yakamoz-Asi

Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,167
Puanı
1,061
"Hüseyin Taner’in katil olduğuna emindir ve durumdan memnundur."

Katili bulduk beyler hanimlar dagilin. :D
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 14.Bölüm Özeti
Elif yalansız temiz bir aşk için Ömer’e kara para akladığını itiraf etmiştir. Ömer’den beklediği tepkiyi alamaz ve yıkılır. Ömer, Elif’in attığı sessiz yardım çığlını duymamış öğrendikleri karşısında da büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Ömer’e göre aşk bir kez daha gözlerini kör etmiş, gerçekleri görmesine engel olmuştur.
Ömer’in Elif’e karşı nasıl bir tavır takınacağı büyük bir merak konusuyken acı haber gelir. Zerrin ölmüştür. Annesini toprağa veren Elif bir kez daha yıkılır. Tayyar Zerrin’in ölümü ardından olayları istediği gibi organize edecek ve bu ölümden Elif’e karşı kullanmak üzere büyük bir koz kazanacaktır.
Elif’ten uzak durmaya çalışan Ömer cinayeti çözmek için araştırma yapmaya devam eder. Ahmet Denizer ve Sibel Andaç cinayetlerinden tutuklanan Taner’le görüşmeye gider. Taner Ömer’e kendisini kurtarması karşılığında elmasların asıl sahibinin ismini vereceğini söyler. Ömer, Taner’den katilin ismini öğrenebilecek midir?
Ömer’in mesafeli ve soğuk tavırlarından hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına karar veren Elif çok kötü durumdadır. Bu sırada Nilüfer ve Metin hakkında büyük bir bilgiye ulaşmıştır. Metin tarafından hala tehdit edilmektedir üstelik kardeşi Nilüfer de tehlikeli bir oyunun içindedir. Elif herkesi korumak ve kurtarmak adına polise teslim olmaya karar verir. Oysa Tayyar’ın ve Ömer’in onun için başka planları vardır. Elif planladığı gibi teslim olup her şeyden kurtulabilecek midir?
Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARA PARA AŞK” 14. bölümüyle 3 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Atv’de…

@-potterhead- @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @yakup09 @gizem ak @Ahmad @ABAY_06 @batuhankaralar @dizi kolik
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 15.Bölüm Özeti
Zorla bindirildiği araçta karşısında Ömer’i gören Elif şoke olmuştur.* Ömer’in onu ele verdiğini düşündüğü anda yanıldığını anlar. Ömer bir kez daha Elif’e yardım eli uzatmıştır. Artık her şey Elif’e ve vereceği karara bağlıdır. Ömer ve Sami Elif’e büyük bir teklif de bulunur. Elif teklifi kabul edecek midir?

Ömer’in kendisine yardım etmeye çalıştığını fark eden Elif, kalbinde de kendisini affedip affetmediğini merak etmektedir. Ömer’in tavırlarından ona bir türlü yaklaşamayan aradığı cevabı bir türlü bulamayan Elif, aşkı için yeniden umutsuzluğa düşecektir. Ömer’in kendisi için ondan uzak durduğundan bir haberdir. Elif Ömer’in asıl amacını anlayabilecek midir?

Ömer, Taner’in ölüm haberini alır. Olay intihar gibi kurgulanmıştır ve dosya kapanmak üzeredir. Taner’in intihar ettiğine inanmayan Ömer,* Taner’in cinayete kurban gittiğini ispatlayacak delile ulaşabilecek midir?

Nilüfer’in Tayyar’ın evindeki tutsaklığı sürmektedir. Sadece Mert’le sokağa çıkabilen Nilüfer Metin’e ulaşabilmek için deliler gibi çabalamaktadır. Tayyar tarafından sıkıştırılan Metin Nilüfer’e yaklaşırsa Tayyar’ın kendisini yok edeceğinden emindir. Nilüfer ve Metin her şeye rağmen görüşmeyi başarabilecek midir?

Elif’in tavırlarından şüphelenen Tayyar, Metin’e Elif’i avucunun içine alabilecek büyük bir koz vermiştir. Harekete geçmek için Tayyar’dan emir bekleyen Metin Elif’in evine gidecektir. Elif Metin’in onun için hazırladığı oyuna gelecek midir? Bütün bunlar olurken kapıya gelen Ömer’den Elif’in de Metin’in de haberi yoktur. Ömer sonunda Metin’i yakalayabilecek midir?

 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 16.Bölüm Özeti

Ömer'in Elif'e karşı zaafına bir kez daha tanıklık eden Sami, Ömer'i Elif'ten uzak durması konusunda son kez uyarır. Aksi halde Ömer'i operasyondan atacak ve yoluna onsuz devam edecektir. Ömer, Elif'i kurtarabilmek için Sami'nin sözünü dinleyecek ve ona karşı mesafeli davranmaya devam edecektir. Ömer'in davranışları karşısında her geçen gün biraz daha yıkılan Elif, aşk dilenmekten yorulduğunu fark eder. Elif ve Ömer aralarındaki aşka rağmen birbirlerinden uzak kalmayı başarabilecek midir? Ömer ve Elif'in duruma üzülen Elvan, Arda ve Pelin'den yardım ister. İkisini bir araya getirecek bir oyun hazırlarlar. Hazırladıkları planın operasyonu tehlikeye atacağından bihaber olan Pelin ve Arda harekete geçerler. Pınar'ı hastaneden çıkarıp eve kilitleyen Tayyar için sular bir türlü durulmaz. Ömer Taner'in Tayyar tarafından öldürüldüğüne emindir olayı araştırırken Pınar'ın bir teknede ölüme terk edildiğini öğrenir. Tayyar'ı yakalayabilmek için farklı bir yöntem uygulaması gerektiğini anlamıştır. Ömer, Tayyar'ı şoke edecek bu yöntemi uygulamayı başarabilecek midir? Hüseyin sevgilisi ve oğlunu görmeye gittiğinde elmasların sakladığı yerde olmadığını anlar. Elmasları alan kişiyi ve elmasları bulmak zorundadır. Hüseyin elmasları bulup yeniden onlara sahip olabilecek midir?

17 Eylül Çarşamba Saat 20:00'de ATV'de
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 17.Bölüm Özeti


Arda ve Pelin’in yaşadıklarına şahit olan Ömer, Elif’in ellerinden uçup gitmek üzere olduğunu fark eder. Arda gibi geç kalmak istemez ve Elif’in karşısına çıkıp onu affettiğini ölesiye sevdiğini itiraf eder. Elif’in bu itirafa tepkisi ne olacaktır? Tayyar’ın fevri davranıp hata yapmasını bekleyen Ömer bir yandan da Taner cinayetini çözmeye çalışır. Üstelik bu kez Hüseyin de onu desteklemekte ve yardım etmektedir. Arda, Pelin, Ömer ve Hüseyin Taner’i öldüren koğuş arkadaşı Halil’le Tayyar arasındaki bağı bulabilmek için harekete geçer.

Ömer’in açık açık peşinde olduğunu söylemesi Tayyar’ı çıldırtmıştır. Ali vasıtasıyla Ömer’in uyarılmasını sağlayan Tayyar bununla yetinmeyecektir. Ömer’den kurtulmak için daha sert bir çözüm bulması gerekmektedir. Hüseyin ve Ali’den yardım ister. Tayyar’ın Ömer için tasarladığı yeni plan nedir? Metin’in davranışları karşısında sarsılan Nilüfer kendisini odasına kapatır. Metin ona ulaşmaya ve kendisini affettirmeye çalışır ve bunun için Nilüfer’i şoke edecek, hayatını değiştirecek bir sürpriz hazırlar.
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 18.Bölüm Özeti
Elif’e ilanı aşk eden Ömer aldığı cevap karşısında şaşkına dönmüştür. Elif’in söylediklerine inanmaz ve bu şekilde davranmasının asıl nedenini öğrenmeye çalışır. Ömer, Elif’in bu davranışının asıl nedenini öğrenebilecek midir?
Hüseyin, Tayyar’ın planı karşısında çılgına döner. Tayyar ve Ali’yi Ömer’in geleceğiyle oynamamaları için ikna etmeye çalışır ama başaramaz. Ömer’in daha fazla zarar görmesini istemeyen Hüseyin, Tayyar’a yardım etmeyeceğini söyler, üstelik bu kez gerçekten kardeşinin yanında onlarla savaşacaktır. Tayyar’ın buna göz yummaya hiç niyeti yoktur. Hüseyin, Tayyar ve Ali’nin oyununu bozabilecek midir?

Ömer’in Tayyar’ın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur, sabırla hata yapmasını beklerken araştırmalarını sürdürür. Buldukları karşısında heyecanlanan Ömer, Tayyar’ı sorgulamak ister. Bunun için savcıya gidip Tayyar Dündar’ı gözaltına almak için izin ister. Savcı, Ömer’in istediği izni verecek midir? Ömer Tayyar’ı gözaltına alıp sorguya çekmeyi başarabilecek midir?

Nilüfer’i annesiyle tanıştıran ve imam nikahıyla evlenmek isteyen Metin, Nilüfer’in tavırları karşısında hayal kırıklığına uğrar. Nilüfer Metin’i yeterince tanımadığı için evlenme teklifine evet dememiştir. Metin Nilüfer’i ikna edebilecek midir?


1 Ekim Çarşamba
Saat:20:00'de ATV'de
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
19. Bölüm Özeti
Ömer Komiser Ali'ye attığı yumrukla geri dönülmez bir yola girmiştir. Ali'nin uzaklaştırma fikrinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Hemen işlemleri başlatır. Ömer'in yetkileri elinden alınmış ve hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırılmıştır. Ömer buna sebep olan Tayyar ve Ali'yi yakalatmaya yemin eder. Tayyar amacına ulaştığı ve kazandığı için keyiflidir, hiç beklemediği bir anda evinin önünde bekleyen Ömer'i görünce deliye döner. Ömer Tayyar'ı göz hapsine almıştır. Tayyar Hüseyin'i arar ve Ömer'i oradan uzaklaştırmasını ister. Ömer'i Tayyar'ın evinin önünden ayırabilecek tek kişi vardır. Hüseyin ondan yardım isteyecek midir? Roma hazırlıkları yapan Metin, Nilüfer ve Elif'e iki ayrı sürpriz hazırlar. Bu hediyelerin daha sonra ayağına dolanacağından habersizdir. Sami ve Ömer operasyon için Elif'i son kez hazırlarlar. Bütün detaylar konuşulur ertesi gün havaalanında buluşulacaktır. Ömer havaalanına giderken Bahar engeline takılır. Bahar'ın verdiği kartta Sami'nin Elif'e yazdığı mesajı görür. Elif'in ondan uzak durmasının nedenini anlar. Havaalanında Sami'nin karşısına dikilip hesap sorar. Sami'nin bu kez alttan almaya niyeti yoktur ve Ömer'i operasyondan çıkarır. Ömer Roma'ya gidemeyecektir. Ömer Elif'in kendisi olmadan Roma'ya gitmesine izin verecek midir? Ömer her şeyi göze alıp Roma'ya gidecek midir?

8 Ekim Çarşamba Saat 20:00'de ATV'de
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 20.Bölüm Özeti

Elif ve Ömer operasyon için Roma’dadır. Hazırlıklar yapılırken ikili, Sami amire rağmen bir birlerinden ayrı kalmayı başaramaz. Roma’da romantik anlar yaşayan çifti bu kez başka bir sürpriz beklemektedir. Elif ve Ömer, Metin’in oyununa gelecek midir? Operasyon başarıyla sonuçlanacak mıdır? Nilüfer Metin’in Elif’e yolladığı ses kaydını dinledikten sonra yıkılır. Sığınacak dertleşecek kimsesi olmadığı için Mert’i arar. Mert’le dertleşen Nilüfer’in konuşmalarının bir kısmına şahitlik eden Aslı her şeyi öğrenmek için Nilüfer’in yakasına yapışır. Aslı Nilüfer’i konuşturup gerçekleri öğrenecek midir?

Metin dört gözle Nilüfer’in Roma’ya gelmesini beklerken sert bir mesajla karşılaşır. Ne olduğunu anlamak için Nilüfer’e ulaşmaya çalışır. Metin, Nilüfer’e ulaşıp onu Roma’ya gelmesi için ikna edebilecek midir? Bekir Melike’nin söyledikleri yüzünden mahalle bakkalının önünde kalp krizi geçirir. Hastaneye kaldırılsa da kurtarılamaz. Bekir’in ölümüne neden olduğunu düşünen Melike yıkılır. Kardeşinin dinlenmek için tatilde olduğunu düşünen Hüseyin, karısına destek olur.
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 21.Bölüm Özeti

Ömer ve Elif Roma’dan önemli bir ipucuyla dönüyorlar…

Elif ve Ömer Roma’dan Metin’in onlara yem olarak bıraktığı Nedim ile dönerler. Kızının Metin’in elinde olduğunu düşünen Nedim korktuğu için konuşmaya niyeti yoktur. Metin’in Nedim’i özellikle arkasında bıraktığına inanan Ömer ise sonunda Nedim’i konuşturmayı başarır. Nedim’in anlattıkları Ömer’in yeni kapılar açmasına sebep olacaktır.

Nedim’in kızını kurtarmak için operasyon düzenleyen Ömer ve Sami çocukları ameliyat etmek üzere olan Doktor Giray’ı suçüstü yakalar. Tayyar ve Giray arasındaki bağlantıyı Elif sayesinde kuran Ömer, Giray’ı konuşturmak zorundadır. Uzaklaştırma cezası olan Ömer emniyette sorgu için bekleyen Doktor Giray’ı konuşturup ondan Tayyar Dündar adını alabilecek midir?

Her şeyin yolunda gittiğini düşünen Tayyar, ameliyat sırasında yapılan baskını ve Giray’ın Ömer’in elinde olduğunu öğrenir. Baskının nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışırken Nedim’in Roma’da yakalandığını duyar. Tayyar, Metin’in ona hazırladığı tuzağı anlayıp kurtulmayı başarabilecek midir?

Nilüfer’i almak için İstanbul’a dönen Metin onu ikna etmek için yeniden karşısına çıkar. Nilüfer Metin’e güvenmediğini bir kez daha söyler. Metin Nilüfer’in güvenini kazanmak ve ona olan sevgisini ispatlamak için kendisini tehlikeye atarak soyadını söyler. Nilüfer şoke olur. Nilüfer bu sırrı saklayabilecek midir?

Yeni Bölum 22 Ekim Çarşamba Saat 20:00 ATV'de