Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elif çaresizlikten sarıldı Ömer'in de Elif'in üstünü örtmesi son derece insani bir davranıştı aşkın başlaması için ikisininde birbirini sevmesi lazım şuan öyle bir durum yok Elif kardeşini kurtarma Ömer'de nişanlısının katillerini bulma derdinde :)
çalan müzikler minikleri yok sayarsak haklısın =))

çalan müzikler minikleri yok sayarsak haklısın =))
Valla aşık filan yok daha Tuba ve Engin görsel olarak çok yakıştığından dizi severler hemen aşk başlasın istiyo ama daha ortada bir durum yok zaten bir süre daha böyle didişerek devam etsinler :)

spoi yersin bekle ve tayyardan hamle bekle:X
beklerim ::F bahar ile sevgilisini çok ezikliyorlar ubnlara birazcık yardım etmeli :X

Tuba yine duşlara girmiş vışşhh :F @destere ekrana kilitlenmiştir:A

tayyarın metresi lale devrinden sonra başrol olur diyordum burada kıytırık bir rol almış yazık:(
aslı karakteri çok totalik @Forumdash :A

Son düzenleme:
beklerim ::F bahar ile sevgilisini çok ezikliyorlar ubnlara birazcık yardım etmeli :X

Tuba yine duşlara girmiş vışşhh :F @destere ekrana kilitlenmiştir:A

tayyarın metresi lale devrinden sonra başrol olur diyordum burada kıytırık bir rol almış yazık:(
aslı karakteri çok totalik @Forumdash :A
sırtındaki döte kadar inen yılan dövmesini gördünmü :))

dövmeyi takip ettim o sahnede nereye kadar inecek diye kamera yarıda kesti dombili kameraman kendine sakladı görüntüyü :)

bölüm bitti dizinin en iyi oyuncusu tayyar karakteri ile erkan can şu anda adam gözleri ile bile oynuyor sonra da yiğeni metin:)
bu bölüm neboş istediğimiz kıvama geliyor gibiydi baharı ezikler gibi konuşması,aileye yardım ayağı yapması falan:)
denizer ailesi hala dizinin en kötü yanıbu aile ne ka gösterilirse reyting o ka düşer özellikle aslı-elif-nilüfer kardeşler çok kötü:)
tuba yine mimiksiz gitti, tuba kadarkötü bir kişi de deniz baruttu hayal kırıklığı yarattı bende:(
ilkin tüfekçi yanındaki polis çocuk çok iyiydi:)
dizide bedia ener ve güler ökten daha çok kullanılmalı reyting düşünülüyorsa:)
bu arada yaratılan aşk havası yersiz ve saçma olmuş:X @destere @Forumdash @yakup09

Son düzenleme:
Elif'in dövmesi

BjsFB6EIEAAFMzg.jpg

Heryerde dizi ile ilgili o kadar güzel yorumlar varki...çok sevindirici
bölüm çok akıcı,her sahne ilgi çekici.çok güzel kurgulanmış.süper.
ElMer sahneleri için kalkıp burda favori liste çıkarmaya çalışsam yapamam.çünkü her sahne favorim olduğu için listeye falanda ihtiyaç kalmıyor:D
özellikle Ömerin Elifi kolundan çekip "ben senin yanındayken kimse sana zarar veremez" dediği sahne ve Elifin Ömere "sen benim için mi burda kalıyorsun" diyip Ömeri eve alması çok güzel kurgulanmış,birde üzerine EnginTuba ve onların muhteşem kimyaları sayesinde de baya baya heyecan katmıştır o sahnelere.:)

Adsız.jpg özellikle payşlaştım dunyaya yayılmış bır dizimiz var e daha ne olsun tweet atılan bölgeler

TubaBuyukustun Bugun Mest etti Twitterda bir tane kötü yorum yok ANTİLER HARİÇ :))))) DİKKAT ÇEKİYORUM bUYRUN MİMİK KRALİÇESİBjrzObJCYAAI4gd.jpg

3.Bölümünü Kaçıranlar Buradan İzleyebilirler..

Diziye her geçen bölümde dahada bağlanıyorum. Yine çok çok iyi bir bölümdü, süreyi bu sefer fazla abarttılar 2 saat 15 dk sürdü ama sıkıldım mı, hayıırrr. :X Bu bölümde Engin ile Tuba'nın sahneleri çok ön plandaydı. Uçak sahneleri güzeldi. :D Metin Nilüfer'i kolay kolay bırakmazdı zaten bakalım neler olacak..

Allah evine ateşler salasıca TNS hala açıklamadı reytingleri Küçük Ağa'ya 13 verdi bize 5 verir şimdi.:) @ABAY_06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato