Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my bitti şimdi 00.35 e ka kpa izleyelim tuba-engin sahnelerini hızlıca geçersem en kötü 1 e biter :A @Forumdash

Valla ben en az 1 kere daha izlerim, o kesin. :D
Senaristlere bravo çok iyi kurgulamışlar hikayeyi her bölüm tempo artıyor en çok sevindiğim konulardan biride Tuba'nın oyunculuğu iyi senaryo ve iyi partnerin faydaları çok başarılı bir iş çıkartıyo Tuba :)

Senaristlere bravo çok iyi kurgulamışlar hikayeyi her bölüm tempo artıyor en çok sevindiğim konulardan biride Tuba'nın oyunculuğu iyi senaryo ve iyi partnerin faydaları çok başarılı bir iş çıkartıyo Tuba :)

Karadayi'ya tam tersi hizli, hareketli bir senaryo var. Diziye bagliyor ve merak uyandiriyor. Partner uyumu gercekten olmus, ikiside birbirini tamamliyor.

Dizide en sevdiğim sahnelerden biriydi-Ömer ile Elif'in farklı müzik anlayışı:)

Bu arada fragman cikti mi? mobilim giremedim youtube sitesine..

Dİzi onlarla geçiyor zaten:F
o zaman reklam verdiğinde çöker 2 oyuncuyla ayakta kalan dizi kalmadıartık :A

neyse havaalanındalar şu an elif bavulu aldı :)

tayyar reyiz olmuş bakışı korkutuyor insanı :F
tubişte hala mimik yok sadece gözleriyle bişiler yapmaya çalışıyor orada da saçı düşüyor arada:X
lale devrindeki kız da gelmiş diziye :A

o zaman reklam verdiğinde çöker 2 oyuncuyla ayakta kalan dizi kalmadıartık :A

neyse havaalanındalar şu an elif bavulu aldı :)

tayyar reyiz olmuş bakışı korkutuyor insanı :F
tubişte hala mimik yok sadece gözleriyle bişiler yapmaya çalışıyor orada da saçı düşüyor arada:X
lale devrindeki kız da gelmiş diziye :A
Kırmızı yerde "yalanuz değilsin":F

Muhteşem bölümdü herkesin emeğine yüreğine sağlık,

Tekrarı ne zaman bilen var mı ? , kesmedi acilen bir kez daha izlemem gerekir.

Aşk başladı mı? Biz niye fark etmedik aşk filan yok daha hatta Ömer bu bölümde Sibel öldükten sonra zaman durdu ne zaman akmaya başlar bilmiyorum dedi.
sarillmalar yatarken üstünü örtmeler falan filan ufak ufak başlandı. Ha anlaşmasınız ağır aşk sahnelerine bunları küçükserseniz tabii)))

2 saat 10 dk bölümden sonra nasıl hala tekrar dersiniz ? :d

bi 10-15 dakka baktım güzeldi ama netten izleyemem ya daha kaçakın geçen bölümünü bile izlemedim :D

haftasonu tekrarları oluyo ordan izlerim zaten hep öyle izliyom :d

İzleyemedim bu bölümü netten bakıcam

bi 10-15 dakka baktım güzeldi ama netten izleyemem ya daha kaçakın geçen bölümünü bile izlemedim :D

haftasonu tekrarları oluyo ordan izlerim zaten hep öyle izliyom :D
Bu zamana kadar çok tekrarlarını verdiler artık eskisi gibi çok tekrar vermemeleri gerekiyor yoksa kendi gününde yüksek reyting alamaz.Millet nasıl olsa tekrarı var diye kendi gününde izlemez.

sarillmalar yatarken üstünü örtmeler falan filan ufak ufak başlandı. Ha anlaşmasınız ağır aşk sahnelerine bunları küçükserseniz tabii)))
Elif çaresizlikten sarıldı Ömer'in de Elif'in üstünü örtmesi son derece insani bir davranıştı aşkın başlaması için ikisininde birbirini sevmesi lazım şuan öyle bir durum yok Elif kardeşini kurtarma Ömer'de nişanlısının katillerini bulma derdinde :)

bu adamlar elif in peşini niye bıraktı lo @Forumdash (b)

harbiden de aşk havası yaratılmış senaristlerin ne yzdığı değil izleyici oluşan izlenim önemli ;:X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...