Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araba sahnesi fazla mükemmel asi ve tutku dolu bir çift.:)

Tayyar'ın oğlu Mert,Elif'e değil Nilüfer'e aşıkmış bu daha iyi oldu.:)

Çile bülbülüm :D Anlaşıldı haftaya kadar geçmeyecek günler :)

İdari yapımcı Ali Demir'e ilgisi için teşekkürler :)

Qj8kEIl.jpg

Kara Para Aşk'ın tekrarı cuma akşamı 23:00 de atv'de.

3.bölüm fragmanınından anladığım kadarıyla 20 dakikadaki gibi kelebekle bi işleri yoktur umarım... yarın ilk 2 yi izliyeceğim kısmetse ...umarım beğenirim tuba varsa ben hep beğenirim....

Elif :Çünkü senden hoşlanmadım: (HOŞLANDIII :))

Nihayet dogru dürüst izleyebileceğimiz bir dizi çıktı çok şükür.
ve en önemlisi de sırf Tuba için izlediğim bir dizi olmaması da beni ayrı mutlu ediyor ve böyle devam etmesini de temenni ediyorum.(senaristlerden yana ağzımız bir kez yanmıştı) Ama başrollerin uyumu neye desen değer.sırf o müthiş enerji için bile izlenir bu dizi

Nihayet dogru dürüst izleyebileceğimiz bir dizi çıktı çok şükür.
ve en önemlisi de sırf Tuba için izlediğim bir dizi olmaması da beni ayrı mutlu ediyor ve böyle devam etmesini de temenni ediyorum.(senaristlerden yana ağzımız bir kez yanmıştı) Ama başrollerin uyumu neye desen değer.sırf o müthiş enerji için bile izlenir bu dizi
Aynen.İkinci bölümü de çok güzel oldu heyecan daha da artdı filmden ziyade Tubayı izlesemde :)

Bölümün en enfesto sahneleri;

Dizi gittikçe heyecanlanıyor :)

Dün akşam diziye biraz göz attım. Atmaz olaydım çünkü TV'nin karşısından kalkamadım. Böylesine TOTAL'e hitap eden senaristlerin bu kadar iyi senaryo yazacaklarını düşünmüyordum. Sınavı atlattıktan sonra ilk bölümünü de izlemeyi istyorum. Tuba Büyüküstün yine tek başına izlettiriyor bence. 20 Dakika'da da aynısını yapmıştı :)
Ay Yapım'ın bu kadından vazgeçeceğini düşünmüyorum. Yeni gözdeleri oldu bence :)

İlerleyen bölümlerde Metin Elif'e aşık olacak bence ve bu psikopat Elif ve Ömer'e baya çektirecek :)
w1qEVY.jpg

İlerleyen bölümlerde Metin Elif'e aşık olacak bence ve bu psikopat Elif ve Ömer'e baya çektirecek :)
w1qEVY.jpg
Olabilir.mesela dün bir twitter hesabı Ömer ve Metinin babasız olmalarının dışında da ortak noktası var demiş.
akla direk Elif geliyor tabii...

Bölümü yeni izledim. Süper bir bölüm olmuş. Sema ve Eylem bu dizide döktürüyor. Reytingler de çok iyi gelmiş. Her hafta yükseliyor. Senaryo, oyunculuk, kurgu vs. her şey çok iyi gidiyor. Sıkmadan izlettiriyor kendini. Engin ve Tuba uyumunu da ayrı beğendim. 3.Fragmanı da gördükten sonra önümüzdeki haftayı iple çekiyorum. :)

Elif : Küçük bir öpücüktü bu kadar büyütüceğini tahmin etmemiştim boşuna toplanıp geldiniz.
Elif & Ömer

BjLQoyRIUAAnnON.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...