Saçı saçıbilemicem saçı mıdır mimiksizliği mi sesi mi![]()
Saçı saçıbilemicem saçı mıdır mimiksizliği mi sesi mi![]()
hahahaha @destere koşa koşa gelir brazdan bizi dövmeye hahahaaman yüksek sesle söyleme üzerine atlarlar![]()
Hürrem oynayacakti o rolüpara için ikna edildiğini hepimiz biliyoruz cnm ben ozamanda söylemiştim para için kabul ettiyse kendini diziye veremez diye o parayı hak eden bir oyunculuk ben göremiyorum kızın yüz ifadesi hep aynı hiçmi yüz ifadesini değiştiremez bir insan yine tepki çekebilirim ama öyle yanı 😵
ee o da senin fantastik dünyanSaçı saçıOlay saçinda bitiyor. Ben cıyaklamasını(ağlarken/bağirirken çıkardiği ses) seviyorum
![]()
o totoştan bişi olmazhahahaha @destere koşa koşa gelir brazdan bizi dövmeye hahahahadi biz bu konudan kaçalım o gelmeden
![]()
hürrem ile meryemin farkını bilelim biri karakter diğeri karakteri oynayanHürrem oynayacakti o rolüZaten yurt dişindan geliyor. Kırık tükçesi ve Engin ile olan sahneleri 😱 Ortaliği yıkarlardi @xemrexxx
yarın hızlıca izlerim denizer ailesinin çıktığı yerleri atlasam süresi yarıya düşerTekrarını izle bi![]()
o kadın yakışmazdı engineHürrem oynayacakti o rolüZaten yurt dişindan geliyor. Kırık tükçesi ve Engin ile olan sahneleri 😱 Ortaliği yıkarlardi @xemrexxx
La bi git ben burda Meryem vs Tuba yapmadimhürrem ile meryemin farkını bilelim biri karakter diğeri karakteri oynayanneyse bir kere meryem gibi 1001 mimik birisi değil tuba daha en fazla 2 mimiği var
yarın hızlıca izlerim denizer ailesinin çıktığı yerleri atlasam süresi yarıya düşer![]()
Fatmagül'e sahip çıktıktan sonraki rolleride iyiydi yaao kadın yakışmazdı engineama tubanın o aldığı ücret bu oyunculuğa hiç yakışmıyor hak etmiyor yanı ağlamayı bile beceremiyor dikkatli bakarsan cnm nerdeyse gülücek gibi kendisini öyle bir sıkıyorki engin beyin karizmasına bittim ama bu imaj harika yakışmıs enginciğime rolunun hakkınıda şu ana kadar veriyor çok geliştirmiş kendisini fatmagülden sonra gerçekten
![]()
HangiFotorafı yanlış yerde paylaşmışım hiçte söylemiyorsunuz?![]()
farkında değilimki bende beğenmiştimFotorafı yanlış yerde paylaşmışım hiçte söylemiyorsunuz?![]()
kg yine kendini izlettiryorduLa bi git ben burda Meryem vs Tuba yapmadimBen karakter uygunlugunu söyledim
KG 'deki gibi yapıcam diyorsun yani
Fatmagül'e sahip çıktıktan sonraki rolleride iyiydi yaaAma bu rolüyle döktürüyor resmen
Fenomen olma yolunda desem abartman
![]()
Kara Para Aşk'dan karalerde paylaştığım fotorafları görmedin galiba.Fellik fellik fotoraf arıyorum sosyal medyada.
Yok ben sayfa yenilemeden sen silmişssinKara Para Aşk'dan karalerde paylaştığım fotorafları görmedin galiba.Fellik fellik fotoraf arıyorum sosyal medyada.![]()
Çamur atma sesinde bişey yok.Saçinda olaykg yine kendini izlettiryordukıvanç tatlıtuğ+buğra gülsoy>engin akyürek hem öykü de tubişten iyiydi en azından sesini kontrol edebiliyordu
![]()
duymasak inanıcam haYok ben sayfa yenilemeden sen silmişssinNerde paylaşiyorsun şimdi???
Çamur atma sesinde bişey yok.Saçinda olay![]()
Tuba gece kulaklarina fısıldasın emiduymasak inanıcam ha![]()
anlamam ki ne diyorTuba gece kulaklarina fısıldasın emi![]()
Arkadaş ileti gönderdim almadın mı? https://fav10.net/forum/threads/kara-para-aşktan-İlk-kareler.212115/page-20Yok ben sayfa yenilemeden sen silmişssinNerde paylaşiyorsun şimdi???
Çamur atma sesinde bişey yok.Saçinda olay![]()
Fısıldayınca sen dersin bana ne dediğinianlamam ki ne diyor![]()