Engin Akyürek yaptı yine yapacağını.. Tek kelimeyle muhteşemdi, yok böyle oyunculuk. Bravo!
Katılıyorum sana Ne kadar hadsiz bir kareydi o gazetede ki haber? 'sevgili değillermiş,kız bakire çıktı'ne demek her sevgili cinsellikmi yaşıyoçok güzel bir bölümdü ama beni rahatsız eden bir konu vardı bunu söylemeden edemicem o ölen kız bakire olduğu için adamın sevgilisi değilmiş diyolar sevgilisi olmadığını biliyorumda bakire olmamasıyla sevgili olup olmaması ne alaka sevgili olan illa bir haltlarmı yemek zorunda bu nasıl mantıkdır ben anlamıyorum ozaman o kız engininde sevgilisi sayılmıyor bakire olduğuna göre ozaman engininde sevgilisi değil böyle bir mantık olabilirmi gençlere nekadar güzel örnek oluyor bu diziler bravo vlla adamla bişiler yapmassan sevgilisi olamassın örneğini nekadarda güzel veriyorlar çok ama çok rahatsız edici bir şekilde sundular o kısmı böyle bir diziye yakısmayan bir mantık vardı onun harici çok beğendim![]()
enginlede nişanlı olmuyorlar ozaman ona bakarsak eğer çok ama çok büyük bir cahillik örneği gösterdiler senaristler burda aslında gençlere gizliden gizliye bir mesaj vermeye çalısıyorlarKatılıyorum sana Ne kadar hadsiz bir kareydi o gazetede ki haber? 'sevgili değillermiş,kız bakire çıktı'ne demek her sevgili cinsellikmi yaşıyo![]()
çok güzel bir bölümdü ama beni rahatsız eden bir konu vardı bunu söylemeden edemicem o ölen kız bakire olduğu için adamın sevgilisi değilmiş diyolar sevgilisi olmadığını biliyorumda bakire olmamasıyla sevgili olup olmaması ne alaka sevgili olan illa bir haltlarmı yemek zorunda bu nasıl mantıkdır ben anlamıyorum ozaman o kız engininde sevgilisi sayılmıyor bakire olduğuna göre ozaman engininde sevgilisi değil böyle bir mantık olabilirmi gençlere nekadar güzel örnek oluyor bu diziler bravo vlla adamla bişiler yapmassan sevgilisi olamassın örneğini nekadarda güzel veriyorlar çok ama çok rahatsız edici bir şekilde sundular o kısmı böyle bir diziye yakısmayan bir mantık vardı onun harici çok beğendim![]()
Senin mantiğin çok doğru ama birde küçük mahalleyi düşün.Mesela Ömer'in yengesi. Kızın arkasından o***puymuş gibi konuşuyor.enginlede nişanlı olmuyorlar ozaman ona bakarsak eğer çok ama çok büyük bir cahillik örneği gösterdiler senaristler burda aslında gençlere gizliden gizliye bir mesaj vermeye çalısıyorlar
rtük bunlara ağır bir ceza versinde akılları baslarına gelsin 😛😛
elif kendiside kadın olduğu halde çok rahat şekilde kendi cinsine hakaret edebiliyor babamın sucu yoktur kız aklını çelmiştir diyor ilk bölümden buda çok sinirimi bozdu ama söylememiştim ama bu 2.bölümde yeter dedim artık ayol resmen o haltı yemeyen sevgili olamaz diyolar ne biçim bir şeydir bu böyle ergen gruplarının aklı zaten karısık bizim dizilerde çok güzel örnek oluyorlar diziye 2.bölümden kara bir leke braktılar bence rtük ten ceza gelirse hiç şaşırmam ve bekliyorumdaSenin mantiğin çok doğru ama birde küçük mahalleyi düşün.Mesela Ömer'in yengesi. Kızın arkasından o***puymuş gibi konuşuyor.
Hep saçi yüzündenekşi deki yorumları okudum ezel-uçurum gibi bir tat alınmış bu bölümo oyuncularla işi zor ikisi de edemez ama bakalım yine de
bu arada gelen yorumların %40 ında tubişe eleştiri var hep haklı çıkmaktan sıkıldım@Forumdash
ses tonu inanılmaz itici kendisi kontrole demiyor bence ses tonunu ayrıca mimik kullanımı 0ekşi deki yorumları okudum ezel-uçurum gibi bir tat alınmış bu bölümo oyuncularla işi zor ikisi de edemez ama bakalım yine de
bu arada gelen yorumların %40 ında tubişe eleştiri var hep haklı çıkmaktan sıkıldım@Forumdash
bilemicem saçı mıdır mimiksizliği mi sesi miHep saçi yüzündenSaçi hariç bana batan bişey yok
Saçini toplamaya yuzunu göstermeye başlayınca savunurum bir nebze de olsa
![]()
işte fanfinfon olmayan birises tonu inanılmaz itici kendisi kontrole demiyor bence ses tonunu ayrıca mimik kullanımı 0
oakdar kötü mimik kullanıyorki kız ağlıyormu gülüyormu ne olduğunu anlayamıyoruz kızgınkende mimikler aynı mutluykende inanılmaz kötü bir performans sergiledi şu 2 bölümde zaten ben sürekli bu eleştiriyi yapıyordum![]()
para için ikna edildiğini hepimiz biliyoruz cnm ben ozamanda söylemiştim para için kabul ettiyse kendini diziye veremez diye o parayı hak eden bir oyunculuk ben göremiyorum kızın yüz ifadesi hep aynı hiçmi yüz ifadesini değiştiremez bir insan yine tepki çekebilirim ama öyle yanı 😵bilemicem saçı mıdır mimiksizliği mi sesi mi
işte fanfinfon olmayan biri![]()
aman yüksek sesle söyleme üzerine atlarlarpara için ikna edildiğini hepimiz biliyoruz cnm ben ozamanda söylemiştim para için kabul ettiyse kendini diziye veremez diye o parayı hak eden bir oyunculuk ben göremiyorum kızın yüz ifadesi hep aynı hiçmi yüz ifadesini değiştiremez bir insan yine tepki çekebilirim ama öyle yanı 😵