fan çalışması galiba
fan çalışması galiba
Şu yattaki oğlan Ece'nin oğlu dimi???
Evet.Ali Yörenç..dizideki adıyla Mert DündarŞu yattaki oğlan Ece'nin oğlu dimi???Gene zengin züppesi
![]()
Benim dikkatimi çeken Engin Akyürek'in başrolde olması.Beğenmedim.Geçen haftaki gibi jeneriksiz başlasın.Geçen hafta jenerik mi verdi yoksa dizimiydi anlaşilmamişti ve çok başariliydi. Her bölüm 1 karakter senaryoya uygun vaziyette etrafta gezsinUmarim değişir yaa
![]()
Fragman çok iyi.Yine heyecanlı ve güzel bir bölüm olacak
Yayından kalkmasın birde uzun ömürlü olsun yeter,Şükretmeyi bilmek lazım.Fragman çok iyi.Yine heyecanlı ve güzel bir bölüm olacakUmarım reytingleri de artış yaşar
![]()
Yok yok fan yapmişBenim dikkatimi çeken Engin Akyürek'in başrolde olması.![]()
Yayından kalkmasın birde uzun ömürlü olsun yeter,Şükretmeyi bilmek lazım.![]()
Valla izledimde tam olarak değil bazı sahneleri kaçırdım ama izliyecem kaçırmam bundan sonraEvet.Ali Yörenç..dizideki adıyla Mert Dündar
Hacı sen izlemiyormusun Kara Para Aşk'ı? @ABAY_06
Benim dikkatimi çeken Engin Akyürek'in başrolde olması.
Emre söyleyince bende onu araştırdım şimdi bulamadım.Yok yok fan yapmişVideonun aldında yazıyor
Hem jeneriği olsaydı kesinlikle ay yapım kendi sayfasından yayınlardı. bkz:#Karadayı
Nebahat Çehre vardı ilk bölümde.
evet vardıEmre söyleyince bende onu araştırdım şimdi bulamadım.
Nebahat Çehre vardı ilk bölümde.![]()
Videonun altında twitter'ını filan vermişEmre söyleyince bende onu araştırdım şimdi bulamadım.
Nebahat Çehre vardı ilk bölümde.![]()
Buğra'ya Kara Para Aşk'a yazdır ismini.Valla izledimde tam olarak değil bazı sahneleri kaçırdım ama izliyecem kaçırmam bundan sonra![]()
Beğenmedim.Geçen haftaki gibi jeneriksiz başlasın.Geçen hafta jenerik mi verdi yoksa dizimiydi anlaşilmamişti ve çok başariliydi. Her bölüm 1 karakter senaryoya uygun vaziyette etrafta gezsinUmarim değişir yaa
![]()
Jenerik çakma çıktı zaten.jeneriğin ilk 10 saniyesi muhteşem geri kalanı idare eder![]()
Jenerik çakma çıktı zaten.![]()