Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet neboş'u Aşk'ta kullanamdık dedik ama kadının pili mi bittti acaba???

Diyafram açam egzersizleridir(b) 2-3 kere bağirdiğinde sesisn bi kaç dk öyle gider(bende oluyor bazen)
Bunun bir tekniği var şimdi ben ne söylesem yalan konuşmuş olurum.Tuba'da bu eleştirileri dikkate alıp gurur meselesi yapmadan profesyonel yardım almalı.:)

bekleyip görelim bence:) neyse Tuba konusunda haksız olmadığım ortaya çıkmış oldu diziyi eleştiren herkes ona da laf kondurmuş:A
Kırmızı yeri üstüme almıyorum:X KPA benim için Engin ve polsiye demek:oley: Dizi tuttuğunda Tuba üzerinde biraz daha oynama yaparlar. Böyle kalmaz bence:X

Kırmızı yeri üstüme almıyorum:X KPA benim için Engin ve polsiye demek:oley: Dizi tuttuğunda Tuba üzerinde biraz daha oynama yaparlar. Böyle kalmaz bence:X
hala öyle bir ihtimal var dimi :A bu kadro var elde ama hala ihtimal tutması o da ilginç:A

neyse bence de engin üzerinden gitsinler Tuba ve ailesi yardımcı rollere artık :A bakalım ilkin tüfekçi,emre kızılıramk ve ali yörenç i de görelim dizi hakkında net konuşuruz:)

hala öyle bir ihtimal var dimi :A bu kadro var elde ama hala ihtimal tutması o da ilginç:A

neyse bence de engin üzerinden gitsinler Tuba ve ailesi yardımcı rollere artık :A bakalım ilkin tüfekçi,emre kızılıramk ve ali yörenç i de görelim dizi hakkında net konuşuruz:)
Tuttu diyip önüme 5 reytingli dizileri sırala dimi:X:X:X Gelemem o oyunlara:T:

Kadro ile ilgili bir durum değil bence dizi yayından da kalkabilir.:)

kadro şu an my den sonra en parlak kadro gibi duruyor :) (popülerlik açısından)

dizinin yapımcısı ay yapım,kadrosu da ortada 5 reyting tuttu demek için çok az bu diziye:)
Hacı bu işler kadroyla olmuyor tutmayacağı varsa tutmaz istersen dünyanın en iyi oyuncularını getir.:)

karşısında en iyi kadrolu iş var ondandır :) merhametin kadrosu da 5 ana karakter olarak iyiydi:) bakalım merhametten izleyici gelecek mi:)
Belli olmaz bu işler,dizinin seçimlerden sonra durumunu görürüz.
Yarın bomba ses kaydı açıklanacağı söyleniyor millet herşeyi bırakıp dizi izleyecekse bilemem.:)

Son düzenleme:
Belli olmaz bu işler,dizinin seçim sonuçlarından sonra durumunu görürüz.
Yarın bomba ses kaydı açıklanacağı söyleniyor millet herşeyi bırakıp dizi izleyecekse bilemem.:)
AYnen öyle. atv'de başlayan dizilerin tutmama yada düşük reyting alamasının sebebini en önemli etkenlerinden birisi bu . Artık kimse çekinmeden dillendiriyor. @xemrexxx Kadroya madroya bakmaz bu işler.(ekşiden aldım)
vS0LDUW.png

Kara Para Aşk, merakla beklenen 2. bölümüyle çarşamba 20.00'de atv'de!

Bi7p6DoCAAAK506.jpg:large

Ben bu kadına geçen her gün, birkez daha hastası oluyorum. Bu nasıl birşey'dir..

Bi_MxdTCEAA6JQI.png

Yarın çarşamba ve Kara Para Aşk'ın yeni bölümü :)

BjB1qa6IYAEOIJu.jpg

2. Bölüm fragmanı çok başarılı. Merakla bekliyorum. Güzel bi 2. Bölüm olacak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato