Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atarlı çift bende çok merak ediyorum o dövmenin anlamını
Bu bölüm Metin'de Ömer'in polis olduğunu öğrenecek sanırım işler iyice karışacak

5.bölümü bekleyin demisti senaristler, 4.bölümün sonu fena olacak bence

KARA PARA AŞK 4. Bölüm Özet​
Karakol önünde Ömer'i vazgeçirmeye çalışan Elif bunu başaramaz. Ömer karakola girip şikayette bulunmak konusunda kararlıdır. Elif için geçen her dakika işlerin daha da zorlaşmasına neden olmaktadır. Polisin Nilüfer'in kaçırıldığını öğrenmesi kardeşinin ölüm fermanını imzalamak olduğunu bilen Elif karakol engelini aşmak zorundadır. Zerrin evde şık bir yemek masası hazırlatmış heyecanla kızlarını beklemektedir. Elif, karakol ve Ömer engelini aşsa bile annesine Nilüfer'in yokluğunu nasıl açıklayacağını bilmemektedir.​
Her şeyin sarpa sardığını anlayan Elif sonunda Ömer'e Nilüfer'in kaçırıldığını itiraf eder. Ömer bir kez daha yardım etmek ister ama Elif buna yanaşmaz. Metin'in Ömer'in polis olduğunu hemen öğreneceğini düşünmektedir. Deneyimli bir polis olan Ömer, Pelin ve Arda yardımıyla kusursuz gibi görünen bir plan hazırlar ve Elif'i ikna eder.​
Elif çaresizlik içinde sorunlarını aşmaya çalışırken dost bildiği Bahar'a sığınır ve ona babasının yüklü miktarda borcu olduğunu bunun karşılığında elmasları bulması gerektiğini anlatır. Bahar'ın elmasları bulması konusundan kendisine yardım edeceğinden emindir. Oysa elmaslar Bahar'ın da iştahını kabartmıştır ve Bahar gözünü kırpmadan en yakın dostunu kalbinden vuracak oyunu başlatır.​
Elif ve Ömer planlarını uygulamaya başladıklarında Metin yeniden Elif'in karşısına çıkar. Babasının borcuna karşılık Elif'in daha çok karar para aklaması gerekmektedir. Elif bu kez yapmak istemediğini söyler. Başka bir şekilde borcunu ödeyip kardeşini almak istemektedir. Ama Metin'in ve Tayyar'ın ellerindeki tek koz Nilüfer değildir. Elif çırpındıkça bataklığa daha çok saplanmaktadır.​

@Yakamoz-Asi @Arslan Bey @yakup09 @Ahmad @Fks14

4.Bölüm 3.Fragmanı

@Yakamoz-Asi @charming @yakup09 @Arslan Bey @Ahmad @Fks14 @destere

Son düzenleme:
@*Dream* resimleri teker teker print screen yapıp, upload mı ettin?

Yok ben yapmadım benden hızlı davranan çok kişi var
@Arslan Bey
Zamanında izin veriyorlardı resim kopyalanmasına sonradan izin verilmemeye başlandı, ki zaten neredeyse bütün sitelerde böyle. Millet çareyi print screen yapmakta buluyor artık. Yandaki oklardan açığa çıkıyor atv'nin sitesinden alındığı ve upload edildiği.

herşeyi tek tek anlatmışsın @*Dream*

ben yarıda kestim okumayı dizinin heyecanını katletmişsin

Sana da iyilik yaramıyo yani diziyi izliyosun diye dizi ile ilgili herşeyde etiketliyorum seni yaranamıyorum
@destere

Bu arada söylemeden edemiycem Engin'in bu bölümdeki hali fena adam çok karizmatik çıkmış bölüm fotoğraflarında

@*Dream* cidden bu kadar spoiler içeren bi özet okumamıştım.
sanki senaryoyu hatmetmişim hissi oluştu.

bu arada özet gösteriyor ki bölüm tempo'nun üstüne tempo katacak.
işler iyice çıkılmaZ bi hal alıyor ve bu halde elif'in çağresizliği ve çırpınışları izlemeye değer.
bahar da ihanetleriyle güzel bi tat verecektir diziye

büyük bi merakla bekliyorum 4. Bölümü.

Özetçi gaza gelmiş sanırım
@yakup09 baya uzun uzun bir özet hazırlamış özet hali bu kadar uzun ve ayrıntılıysa bölüm nasıl olacak bilemiyorum.Her bölüm bir önceki bölümü unutturur tarzda gidiyor 4.bölümüde büyük merakla bekliyorum

@*Dream* gaza gelmekle hırs karışımı gibi bi şey olmuş.
umarım total 7.5 ab 8 üstüne çıkarız
özetimizde 4 alır

İnş.bu hafta reklamda verirde bazı arkadaşların bahanesi kalmaz
bence oranlarımız bu haftada artışını sürdürecek Totalde bende 7 küsür reyting bekliyorum atv 4.bölüm 3.fragmanını sıkça vermeli total izleyicisi aşkı sever
@yakup09

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...