"Onu da sen bul" diyecekmis Elif.
Bu bölüm Metin'de Ömer'in polis olduğunu öğrenecek sanırım işler iyice karışacak
"Onu da sen bul" diyecekmis Elif.
atarlı çift bende çok merak ediyorum o dövmenin anlamını
Bu bölüm Metin'de Ömer'in polis olduğunu öğrenecek sanırım işler iyice karışacak
Aynen Metin bölüm sonu Ömer'in polis olduğunu öğrenir iyice psikoya bağlar 5.bölümde işler iyice karışır5.bölümü bekleyin demisti senaristler, 4.bölümün sonu fena olacak bence
Senaristler demedi onu ben dedim konuda5.bölümü bekleyin demisti senaristler, 4.bölümün sonu fena olacak bence
Zamanında izin veriyorlardı resim kopyalanmasına sonradan izin verilmemeye başlandı, ki zaten neredeyse bütün sitelerde böyle. Millet çareyi print screen yapmakta buluyor artık. Yandaki oklardan açığa çıkıyor atv'nin sitesinden alındığı ve upload edildiği.Yok ben yapmadım benden hızlı davranan çok kişi var@Arslan Bey
ama sen olmasan gidipte özeti okuyacak halimiz yoktu şimdi okumuş oldukÖzeti ben hazırlamıyorum @destere
diğer etiketlemelere gıkım çıkmadı iftira atıyorsun banaSana da iyilik yaramıyo yani diziyi izliyosun diye dizi ile ilgili herşeyde etiketliyorum seni yaranamıyorum@destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?