Evet GÜZELLİKLE BU İŞLER SENELERCE GİTMEZ dikpa iyiyse seneye de aday oalblri antalyayaneyse güzellikle de işlerin yürüyebilecğeini biliyoruz hepimiz
ayrıca tubada da bir tıkanma var asiden beri düşüş halinde sürekli
![]()
Evet GÜZELLİKLE BU İŞLER SENELERCE GİTMEZ dikpa iyiyse seneye de aday oalblri antalyayaneyse güzellikle de işlerin yürüyebilecğeini biliyoruz hepimiz
ayrıca tubada da bir tıkanma var asiden beri düşüş halinde sürekli
![]()
sana göre böyle başladı neyseEvet GÜZELLİKLE BU İŞLER SENELERCE GİTMEZ dibu konuda hemfikir olmamıza sevindim.Asi'den sonra Gönülçelen geldi dizinin ilk sezonu iyidi yani Tuba farklı bir karakteri canlandırdı Hasret ne zaman hanımefendiye dönüştü konu tıkandı Gönülçelen'de tek sezon olması gereken bir işti buna rağmen dizi ikinci sezon ortasında düşüş yaşadı.20 Dakika'nın neden tutmadığının nedenleri çok açıktı.Ama bu dizide Tuba'nın oyunculuğuna çok şey kattı Kara Para Aşk'a ise oyunculuk olarak Asi dizisindeki gibi başladı Tuba severek oynadığı rolü çok çabuk benimsediği o kadar belli oluyor ki her duyguyu geçiriyor
![]()
VERİLMEYECEK gelecekten haber geldi sanırım sanasana göre böyle başladı neysetürkiyede çok konuşulan isimlere bakınca; beren-hazal-tuba-bergüzar-kenan-halit ergenç-kıvanç-çağatay-engin
sadece bergüzar korel ve halit ergenç bu işin eğitimin almış; beren ile engin de yarışmayla gelmiş diğerlerininki havadan gelen bir şöhret eğitim falan yok (biraz kenan ve kıvanç aldı )kendilerinin de almaya niyeti yok zaten para geliyor
bu isimler sadece hayranlarının en iyisi olacak sektörden onlara böyle bir onur verilmeyecek :
![]()
bana göre mimiksiz ancak ben bu işi eğitimini almadı meğitimini alanlar kendini geliştridi diyorsa bişi diyemembenim gözümde değil türkiyenin gözünde iyi olacakayrıca sadece altın kelebek yok antal ya tv ödülleri,altın koza,altın portakal vb. sektörün verdiğ ibir sürü ödül var birini alması kafi
Ne garip iş.bu gün Tuba kötü mimiksiz,ama yarın o çok meşhur ödüllerinden birini alınca dev oyuncu..??
ikiyüzlülük bu resmen.
sadece sana göre ya da tubayı beğennelere göre iyi performans sergiliyor olacak ödül almadıkça neyse bu konuyu kapatalım zaten sonu yokVERİLMEYECEK gelecekten haber geldi sanırım sana
Bergüzar Korel Binbir Gece ve Karadayı'nın ilk sezonun da deli gibi eleştirilmişti Binbir Gece yüksek reytingler aldı diye senin için OSCAR sayılan Altın Kelebek ödülünü almıştıgeçen sene de Antalya Tv ödüllerinde aday gösterilmemişti yani demek odur ki bu ülkede ödül sistemi farklı çalışıyor özellikle Altın Kelebek için ben Tuba'nın altın kelebek ödülünü değil Antalya Tv ödüllerinde ödül kazanmasını isterim
gerçi ödül alsın veya almasın gözümdeki değeri asla değişmez ben ödül sayısına aldığı ödüllere bakarak sevmiyorum Tuba son derece içten bir oyunculuk sergiliyor ve bana karakterin duygusunu geçiriyorsa olay bitmiştir ister en büyük ödülleri alsın ister almasın
![]()
tuba onlara göre kendini en az geliştiren isim olduğu için eleştirilmesi gayet doğalbana göre mimiksiz ancak ben bu işi eğitimini almadı meğitimini alanlar kendini geliştridi diyorsa bişi diyememhaaa asiyle ödül alamadıysa bundan sonra alması da zor o yüzden rahatım
Hah işte sana göre.ve ya bana göre ona göre.kendi fikir ve yorumlarımızı objektifleştirmeden saygılı şekilde yapabilirsek ortada sorun kalmaz ama bu sınırlar hep aşılıyor.
ister forumlarda istersede twitterda face"de Tuba ile ilgili (fanlar dışında) hem olumlu yorumlar var hemde olumsuz.aynı şey Bergüzar içinde var Beren içinde Fahriye içinde.
Ama onların olumsuz yorumları görmezden geliniyor nedenseee.
Tuba Büyüküstün olmak zor iş