Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kpa iyiyse seneye de aday oalblri antalyaya :) neyse güzellikle de işlerin yürüyebilecğeini biliyoruz hepimiz :) ayrıca tubada da bir tıkanma var asiden beri düşüş halinde sürekli :)
Evet GÜZELLİKLE BU İŞLER SENELERCE GİTMEZ di :) bu konuda hemfikir olmamıza sevindim.Asi'den sonra Gönülçelen geldi dizinin ilk sezonu iyidi yani Tuba farklı bir karakteri canlandırdı Hasret ne zaman hanımefendiye dönüştü konu tıkandı Gönülçelen'de tek sezon olması gereken bir işti buna rağmen dizi ikinci sezon ortasında düşüş yaşadı.20 Dakika'nın neden tutmadığının nedenleri çok açıktı.Ama bu dizide Tuba'nın oyunculuğuna çok şey kattı Kara Para Aşk'a ise oyunculuk olarak Asi dizisindeki gibi başladı Tuba severek oynadığı rolü çok çabuk benimsediği o kadar belli oluyor ki her duyguyu geçiriyor :)

Evet GÜZELLİKLE BU İŞLER SENELERCE GİTMEZ di :) bu konuda hemfikir olmamıza sevindim.Asi'den sonra Gönülçelen geldi dizinin ilk sezonu iyidi yani Tuba farklı bir karakteri canlandırdı Hasret ne zaman hanımefendiye dönüştü konu tıkandı Gönülçelen'de tek sezon olması gereken bir işti buna rağmen dizi ikinci sezon ortasında düşüş yaşadı.20 Dakika'nın neden tutmadığının nedenleri çok açıktı.Ama bu dizide Tuba'nın oyunculuğuna çok şey kattı Kara Para Aşk'a ise oyunculuk olarak Asi dizisindeki gibi başladı Tuba severek oynadığı rolü çok çabuk benimsediği o kadar belli oluyor ki her duyguyu geçiriyor :)
sana göre böyle başladı neyse :) türkiyede çok konuşulan isimlere bakınca; beren-hazal-tuba-bergüzar-kenan-halit ergenç-kıvanç-çağatay-engin:) sadece bergüzar korel ve halit ergenç bu işin eğitimin almış; beren ile engin de yarışmayla gelmiş diğerlerininki havadan gelen bir şöhret eğitim falan yok (biraz kenan ve kıvanç aldı )kendilerinin de almaya niyeti yok zaten para geliyor :) bu isimler sadece hayranlarının en iyisi olacak sektörden onlara böyle bir onur verilmeyecek ::)

benim gözümde değil türkiyenin gözünde iyi olacak :) ayrıca sadece altın kelebek yok antal ya tv ödülleri,altın koza,altın portakal vb. sektörün verdiğ ibir sürü ödül var birini alması kafi​

Ne garip iş.bu gün Tuba kötü mimiksiz,ama yarın o çok meşhur ödüllerinden birini alınca dev oyuncu..??
ikiyüzlülük bu resmen.

sana göre böyle başladı neyse :) türkiyede çok konuşulan isimlere bakınca; beren-hazal-tuba-bergüzar-kenan-halit ergenç-kıvanç-çağatay-engin:) sadece bergüzar korel ve halit ergenç bu işin eğitimin almış; beren ile engin de yarışmayla gelmiş diğerlerininki havadan gelen bir şöhret eğitim falan yok (biraz kenan ve kıvanç aldı )kendilerinin de almaya niyeti yok zaten para geliyor :) bu isimler sadece hayranlarının en iyisi olacak sektörden onlara böyle bir onur verilmeyecek ::)
VERİLMEYECEK gelecekten haber geldi sanırım sana :)
Bergüzar Korel Binbir Gece ve Karadayı'nın ilk sezonun da deli gibi eleştirilmişti Binbir Gece yüksek reytingler aldı diye senin için OSCAR sayılan Altın Kelebek ödülünü almıştı :) geçen sene de Antalya Tv ödüllerinde aday gösterilmemişti yani demek odur ki bu ülkede ödül sistemi farklı çalışıyor özellikle Altın Kelebek için ben Tuba'nın altın kelebek ödülünü değil Antalya Tv ödüllerinde ödül kazanmasını isterim :) gerçi ödül alsın veya almasın gözümdeki değeri asla değişmez ben ödül sayısına aldığı ödüllere bakarak sevmiyorum Tuba son derece içten bir oyunculuk sergiliyor ve bana karakterin duygusunu geçiriyorsa olay bitmiştir ister en büyük ödülleri alsın ister almasın :)

benim gözümde değil türkiyenin gözünde iyi olacak :) ayrıca sadece altın kelebek yok antal ya tv ödülleri,altın koza,altın portakal vb. sektörün verdiğ ibir sürü ödül var birini alması kafi

Ne garip iş.bu gün Tuba kötü mimiksiz,ama yarın o çok meşhur ödüllerinden birini alınca dev oyuncu..??
ikiyüzlülük bu resmen.
bana göre mimiksiz ancak ben bu işi eğitimini almadı meğitimini alanlar kendini geliştridi diyorsa bişi diyemem :)haaa asiyle ödül alamadıysa bundan sonra alması da zor o yüzden rahatım

VERİLMEYECEK gelecekten haber geldi sanırım sana :)
Bergüzar Korel Binbir Gece ve Karadayı'nın ilk sezonun da deli gibi eleştirilmişti Binbir Gece yüksek reytingler aldı diye senin için OSCAR sayılan Altın Kelebek ödülünü almıştı :) geçen sene de Antalya Tv ödüllerinde aday gösterilmemişti yani demek odur ki bu ülkede ödül sistemi farklı çalışıyor özellikle Altın Kelebek için ben Tuba'nın altın kelebek ödülünü değil Antalya Tv ödüllerinde ödül kazanmasını isterim :) gerçi ödül alsın veya almasın gözümdeki değeri asla değişmez ben ödül sayısına aldığı ödüllere bakarak sevmiyorum Tuba son derece içten bir oyunculuk sergiliyor ve bana karakterin duygusunu geçiriyorsa olay bitmiştir ister en büyük ödülleri alsın ister almasın :)
sadece sana göre ya da tubayı beğennelere göre iyi performans sergiliyor olacak ödül almadıkça neyse bu konuyu kapatalım zaten sonu yok :)

bana göre mimiksiz ancak ben bu işi eğitimini almadı meğitimini alanlar kendini geliştridi diyorsa bişi diyemem :)haaa asiyle ödül alamadıysa bundan sonra alması da zor o yüzden rahatım​

Hah işte sana göre.ve ya bana göre ona göre.kendi fikir ve yorumlarımızı objektifleştirmeden saygılı şekilde yapabilirsek ortada sorun kalmaz ama bu sınırlar hep aşılıyor.
ister forumlarda istersede twitterda face"de Tuba ile ilgili (fanlar dışında) hem olumlu yorumlar var hemde olumsuz.aynı şey Bergüzar içinde var Beren içinde Fahriye içinde.
Ama onların olumsuz yorumları görmezden geliniyor nedenseee.
Tuba Büyüküstün olmak zor iş

bana göre mimiksiz ancak ben bu işi eğitimini almadı meğitimini alanlar kendini geliştridi diyorsa bişi diyemem :)haaa asiyle ödül alamadıysa bundan sonra alması da zor o yüzden rahatım

Hah işte sana göre.ve ya bana göre ona göre.kendi fikir ve yorumlarımızı objektifleştirmeden saygılı şekilde yapabilirsek ortada sorun kalmaz ama bu sınırlar hep aşılıyor.
ister forumlarda istersede twitterda face"de Tuba ile ilgili (fanlar dışında) hem olumlu yorumlar var hemde olumsuz.aynı şey Bergüzar içinde var Beren içinde Fahriye içinde.
Ama onların olumsuz yorumları görmezden geliniyor nedenseee.
Tuba Büyüküstün olmak zor iş
tuba onlara göre kendini en az geliştiren isim olduğu için eleştirilmesi gayet doğal :) ara verip eğitim almalı artık :) aşk ı memnu daki kıvançla kuzey güneydeki kıvanç arasında büyük fark var tuba da artık onun gibi eğitimi almalı yoksa daha çok eleştirilir

Ömer, doğruların peşine düştü ve buldu da. Mantıklı düşünmek, bir işte bilgi sahibi olmak ve karşı tarafın ne yapacağını düşünmek, birçok şeyde başarı sağlar. Ömer, saklı kalan bir şeyi çözmüş oldu. Önce elmasları, sonra da kara para aklamayı. Elif'in, Ömer'den yardım istemesi gerekecek artık, yani bir tek o kurtarabilir bu durumdan. Bu durumda Elif, Ömer ile hem cinayeti çözecek; hem de kara para aklama olayını kimin düzenlediğini bulacak ve tabi ki elmasları bulacak. İlerleyen bölümlerde Ömer ile Tayyar göz göze gelebilirler ya da Tayyar'la yakınlığı olan herhangi biriyle. Bu da dizinin hareketlenmesi açısından iyi olacak. Bu olaylar bir kere Elif'in psikolojisini de altüst etti ve istediği gibi karar veremiyor. Dizinin yeni bölümünde tereddütte kalacak Elif, Ömer ile konuşmaya bile tereddüt edecek, polis çünkü. En sonunda birbirlerine güvenmeyi öğrenecekler ve bu işleri çözecekler. :)

Elif son anda yine Metin'in söylediklerini hatırlayıp kaçacak karakoldan ve ifade vermeyecek.Nilüfer'in artık bırakılması gerekir bence neticede artık Tayyar'ın elinde Elif'in kara para akladığına dahil görüntüleri var.Elif Ömer'den kara para akladığını saklayacak bence birbirlerine aşık olduklarında bu gerçek ortaya çıkacak.
Fragmanda Bahar'ın sevgilisi Levent'den ne istediğini merak ettim?

Setten
w18avp.jpg

Kg7v25.jpg

Çok heyecanlı yeni fragman :)

4. Bölüm fragmanı iyiydi ama 2. Fragman umarım daha hareketli olur. :) yine çok iyi bi bölüm olacak :)

Ekşi Sözlükten yorumlar

müthiş zengin bir oyuncu kadrosu(bkz: cast) olan ay yapım dizisi, en kenar köşe yan rolleri bile acaip kaliteli/güzel/sağlam oyuncularla doldurmuşlar.. son dönemden hatırladığım bir ezel vardı böyle.

adını duyduğumda hiç izlemem diyordum hiç çekici gelmemişti ama kendimi bir anda izler buldum. baya hareketli gidiyor ya hadi inşallah nazar değmesin. hele başrol oyuncularının uyumuna bayıldım. çok tatlılar özellikle romadaki sahnelerde. enginle tuba daha çok yakışmış. beren saatle neydi öyle. ama kanalından dolayı çok irite oldum. galiba internetten takip edeceğim.

bu senenin sezon sonuna doğru gelmiş olsa bile en iyi dizisi. kayıp ve eski hikaye bittikleri için devam edenler arasında kıyaslama yaparak tabii.hele kurt seyit şura felaketinden sonra ki bunu her anlamda söyleyebilirim. gerek başrol uyumu olsun , gerek sürükleyicilik, mekanlar, oyunculuk vs.. yapımcılar da aynı üstelik. birine yapılan tanıtımın onda biri yapılmamışken kara para aşk'ın daha iyi olup daha çok sevilmesini nihaha nidalarıyla alkışlıyorum.

neredeyse sıfır beklentiyle izlediğim ilk bölümünden sonra bana yıllardır izlediğim muhteşem yüzyıl'ı bıraktıran dizi. üç bölüm oldu başlayalı ama tempo düşmedi. bu şekilde devam ederse reytingleri artar tahminimce.

her bölüm daha da iyiye gidiyor, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. ve şu anda ekranda olan türk dizilerinin en iyisi olabilir.

son zamanlarda gördüğüm en başarılı dizilerden bir olma yolunda, ilk iki bölüm itibarıyla çok yol kat etmiş dizidir. kurt seyit ve şura diye aylardır beklerken, ilk iki bölüm sonrası verdiği "bayık dizi" intibasından sonra, nasıldır acaba diye son derece şüphe ile ve umutsuz olarak başladım kara para aşk'a. ancak ilk bölümü izledikten sonra fikrim tamamen değişti, ikinci bölümden sonra da fikrim pekişti.

Eğer tüyolar doğruysa güzel olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...