Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Totalde 6.58 reytingle 2.olmuş ab'de 7.56 ile yine 2.sırada

Muhteşem Yüzyıl'ın oyuna ihtiyacı yokta,sürekli niye Kara Para Aşk aleyhine çalışıyorsun?

Yakında biricilik koltuğu gidici gibi.Amin inşallah
sabret panpa 10 hafta sonra my yok 1.liği tepe tepe kullanır kpa

kpa ile uğraşmıyorum sadecereklamsız giden her diziye düzenli bir gıcığım var

sabret panpa 10 hafta sonra my yok 1.liği tepe tepe kullanır kpa

kpa ile uğraşmıyorum sadecereklamsız giden her diziye düzenli bir gıcığım var
El insaf yeni başlayan dizi 30 dakika reklam verdi,daha ne verecekti.

Senin ayıla bayıla izlediğin Kayıp dizisi 20 hafta 1-2 reklamla final yaptı onu napıcağız.

Son düzenleme:
my 3 özzetle birlikte 4 reklam veriyor panpa
Yav arkadaş Kara Para Aşk'da böyle kalacak değil ya onunda 4 reklam vereceği zamanlar gelecek acalen ne?

NOT:Kara Para Aşk başlayana kadar 4 yıl boyunca severek izlediğim Muhteşem Yüzyıl hiçbir zaman düşmanım değil bunun altını çizmekte yarar var.

baya bir süre böyle kalacak gibi aynı zamanda başlayan ankaranın dikmeni normal düzene çoktan geçti .

baya bir süre böyle kalacak gibi aynı zamanda başlayan ankaranın dikmeni normal düzene çoktan geçti .
Ne çektin be reklamlardan
bırak senin cebinemi giriyor reklam paraları

Altıma koyvermediğim sürece benim reklamla bir sorunum yok.

Ne çektin be reklamlardan
bırak senin cebinemi giriyor reklam paraları

Altıma koyvermediğim sürece benim reklamla bir sorunum yok.
bnm de bir sorunum yok reklamlarla
sorun reklam vermyen ya da veremeyren kanal ve dizilerde
neyse kpa şu an dikmenle aynı konumda zirve adaylığında reklam verdikten sonra tekrar değerlendirilir

bnm de bir sorunum yok reklamlarla
sorun reklam vermyen ya da veremeyren kanal ve dizilerde
neyse kpa şu an dikmenle aynı konumda zirve adaylığında reklam verdikten sonra tekrar değerlendirilir
Tuba Büyüküstün'ün başarısını da vurgulamakta yarar var Ab'de artşın en büyük etkeni o bence.

Dizi yayından kalksa sorumlusu sana göre o olmayacakmıydı,iyi gittiğinede görede takdir etmekte fayda var.

İlk hafta @xemrexxx in eklediği bizimde o kişi antici Tuba'yı sevmez dediğimiz kişi bile anticiliği bir kenara bırakıp sezarın hakkı sezara demiş
darısı diğer ön yargılı arkadaşlarımızın başına

LANTERNE_Esra ‏
Yermesini bildigim gbi hak ediyorsa ovmesini de bilirim #TubaBuyukustun bu aksamki bolumde oyunculuguna hayran kaldim @TubaBustun Harikaydin

İşte böyle anticilerin yola geldiğini görmek güzel.
mesela geçen sene 20 dakika dizisinde Tuba"yı yerden yere vuran bir ünlü twitter hesabı bu sene kızı öve öve bitiremiyor.

bekleyip görücez senin de bildiğin gibi dizi ile ilgili olumsuz yorumların çoğunda Tuba var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...