my bitti şimdi 00.35 e ka kpa izleyelim tuba-engin sahnelerini hızlıca geçersem en kötü 1 e biter @Forumdash
Bu bölümü artık kaç kez izlerim bilemiyorumefsane bir bölüm oldu 3.bölüm benim için
Senaristlere bravo çok iyi kurgulamışlar hikayeyi her bölüm tempo artıyor en çok sevindiğim konulardan biride Tuba'nın oyunculuğu iyi senaryo ve iyi partnerin faydaları çok başarılı bir iş çıkartıyo TubaValla ben en az 1 kere daha izlerim, o kesin.
Senaristlere bravo çok iyi kurgulamışlar hikayeyi her bölüm tempo artıyor en çok sevindiğim konulardan biride Tuba'nın oyunculuğu iyi senaryo ve iyi partnerin faydaları çok başarılı bir iş çıkartıyo Tuba
Dİzi onlarla geçiyor zatenmy bitti şimdi 00.35 e ka kpa izleyelim tuba-engin sahnelerini hızlıca geçersem en kötü 1 e biter@Forumdash
o zaman reklam verdiğinde çöker 2 oyuncuyla ayakta kalan dizi kalmadıartıkDİzi onlarla geçiyor zaten
ÇıkmadıBu arada fragman cikti mi? mobilim giremedim youtube sitesine..
Kırmızı yerde "yalanuz değilsin"o zaman reklam verdiğinde çöker 2 oyuncuyla ayakta kalan dizi kalmadıartık
neyse havaalanındalar şu an elif bavulu aldı
tayyar reyiz olmuş bakışı korkutuyor insanı
tubişte hala mimik yok sadece gözleriyle bişiler yapmaya çalışıyor orada da saçı düşüyor arada
lale devrindeki kız da gelmiş diziye
sarillmalar yatarken üstünü örtmeler falan filan ufak ufak başlandı. Ha anlaşmasınız ağır aşk sahnelerine bunları küçükserseniz tabii)))Aşk başladı mı? Biz niye fark etmedik aşk filan yok daha hatta Ömer bu bölümde Sibel öldükten sonra zaman durdu ne zaman akmaya başlar bilmiyorum dedi.
Bu zamana kadar çok tekrarlarını verdiler artık eskisi gibi çok tekrar vermemeleri gerekiyor yoksa kendi gününde yüksek reyting alamaz.Millet nasıl olsa tekrarı var diye kendi gününde izlemez.bi 10-15 dakka baktım güzeldi ama netten izleyemem ya daha kaçakın geçen bölümünü bile izlemedim
haftasonu tekrarları oluyo ordan izlerim zaten hep öyle izliyom
Muhtemelen öyledir. İlk bölümde doğum günü sahnesinde de tuhaftı
Elif çaresizlikten sarıldı Ömer'in de Elif'in üstünü örtmesi son derece insani bir davranıştı aşkın başlaması için ikisininde birbirini sevmesi lazım şuan öyle bir durum yok Elif kardeşini kurtarma Ömer'de nişanlısının katillerini bulma derdindesarillmalar yatarken üstünü örtmeler falan filan ufak ufak başlandı. Ha anlaşmasınız ağır aşk sahnelerine bunları küçükserseniz tabii)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?