Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hürrem oynayacakti o rolü
Zaten yurt dişindan geliyor. Kırık tükçesi ve Engin ile olan sahneleri 😱 Ortaliği yıkarlardi @xemrexxx

Zaten yurt dişindan geliyor. Kırık tükçesi ve Engin ile olan sahneleri 😱 Ortaliği yıkarlardi @xemrexxx
hürrem ile meryemin farkını bilelim biri karakter diğeri karakteri oynayan
neyse bir kere meryem gibi 1001 mimik birisi değil tuba daha en fazla 2 mimiği var

Tekrarını izle bi
yarın hızlıca izlerim denizer ailesinin çıktığı yerleri atlasam süresi yarıya düşer

o kadın yakışmazdı engine
ama tubanın o aldığı ücret bu oyunculuğa hiç yakışmıyor hak etmiyor yanı ağlamayı bile beceremiyor dikkatli bakarsan cnm nerdeyse gülücek gibi kendisini öyle bir sıkıyorki engin beyin karizmasına bittim ama bu imaj harika yakışmıs enginciğime rolunun hakkınıda şu ana kadar veriyor çok geliştirmiş kendisini fatmagülden sonra gerçekten

La bi git ben burda Meryem vs Tuba yapmadim
Ben karakter uygunlugunu söyledim
KG 'deki gibi yapıcam diyorsun yani

Fatmagül'e sahip çıktıktan sonraki rolleride iyiydi yaa
Ama bu rolüyle döktürüyor resmen
Fenomen olma yolunda desem abartman

Fotorafı yanlış yerde paylaşmışım hiçte söylemiyorsunuz?

kg yine kendini izlettiryordu
kıvanç tatlıtuğ+buğra gülsoy>engin akyürek hem öykü de tubişten iyiydi en azından sesini kontrol edebiliyordu

Kara Para Aşk'dan karalerde paylaştığım fotorafları görmedin galiba.Fellik fellik fotoraf arıyorum sosyal medyada.
Yok ben sayfa yenilemeden sen silmişssin
Nerde paylaşiyorsun şimdi???

kg yine kendini izlettiryordu
kıvanç tatlıtuğ+buğra gülsoy>engin akyürek hem öykü de tubişten iyiydi en azından sesini kontrol edebiliyordu
Çamur atma sesinde bişey yok.Saçinda olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...