fan çalışması galiba
fan çalışması galiba
Şu yattaki oğlan Ece'nin oğlu dimi???
Evet.Ali Yörenç..dizideki adıyla Mert DündarŞu yattaki oğlan Ece'nin oğlu dimi???Gene zengin züppesi
Benim dikkatimi çeken Engin Akyürek'in başrolde olması.Beğenmedim.Geçen haftaki gibi jeneriksiz başlasın.Geçen hafta jenerik mi verdi yoksa dizimiydi anlaşilmamişti ve çok başariliydi. Her bölüm 1 karakter senaryoya uygun vaziyette etrafta gezsinUmarim değişir yaa
Fragman çok iyi.Yine heyecanlı ve güzel bir bölüm olacak
Yayından kalkmasın birde uzun ömürlü olsun yeter,Şükretmeyi bilmek lazım.Fragman çok iyi.Yine heyecanlı ve güzel bir bölüm olacakUmarım reytingleri de artış yaşar
Yok yok fan yapmişBenim dikkatimi çeken Engin Akyürek'in başrolde olması.
Yayından kalkmasın birde uzun ömürlü olsun yeter,Şükretmeyi bilmek lazım.
Valla izledimde tam olarak değil bazı sahneleri kaçırdım ama izliyecem kaçırmam bundan sonraEvet.Ali Yörenç..dizideki adıyla Mert Dündar
Hacı sen izlemiyormusun Kara Para Aşk'ı? @ABAY_06
Benim dikkatimi çeken Engin Akyürek'in başrolde olması.
Emre söyleyince bende onu araştırdım şimdi bulamadım.Yok yok fan yapmişVideonun aldında yazıyor
Hem jeneriği olsaydı kesinlikle ay yapım kendi sayfasından yayınlardı. bkz:#Karadayı
Nebahat Çehre vardı ilk bölümde.
evet vardıEmre söyleyince bende onu araştırdım şimdi bulamadım.
Videonun altında twitter'ını filan vermişEmre söyleyince bende onu araştırdım şimdi bulamadım.
Buğra'ya Kara Para Aşk'a yazdır ismini.Valla izledimde tam olarak değil bazı sahneleri kaçırdım ama izliyecem kaçırmam bundan sonra
Beğenmedim.Geçen haftaki gibi jeneriksiz başlasın.Geçen hafta jenerik mi verdi yoksa dizimiydi anlaşilmamişti ve çok başariliydi. Her bölüm 1 karakter senaryoya uygun vaziyette etrafta gezsinUmarim değişir yaa
Jenerik çakma çıktı zaten.jeneriğin ilk 10 saniyesi muhteşem geri kalanı idare eder
Jenerik çakma çıktı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?