Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün başrolde yer aldığı Kara Para Aşk, bu akşam itibariyle yayın hayatına başlıyor.

Engin Akyürek, Ömer isimli karakteri; Tuba Büyüküstün, Elif isimli karakteri canlandıracak. İkiliyi dizide ölüm acıları buluşturacak.

1. Fragman

2. Fragman

3. Fragman

4. Fragman

Kara Para Aşk, bu akşam 20.00'de, ilk bölümüyle ATV'de!​

Bekliyoruz merakla.

Konu Abdullah'ın galiba tam 18'de açtı Özgür'den önce. @Yakamoz-Asi sen 17.59'da açmışsın.

O kadar ugrastim.. bir saattir konu hazirda bekliyordu.. 1 saniye yüzünden 17.59 yaziyor forum..
cok üzgünüm..

17.59'un son saniyelerinde konu oluştur'a tıkladım. Yavaş internet sağolsun geç açtı.

Heycanla bekliyorum son 2 saat kaldı.Umarım ikinci bir Kurt Seyit hayal kırıklığı olmaz
Bu arada şimdiden söylüyorum dizi bitene kadar forumda yokum

Ben de uğraştım konu için ve o şekilde açtım. Ben de Tuba Büyüküstün sevenlerdenim yani. Büyük ihtimalle de diziyi takip ederim.

Konuda, konu hakkında mesajlar oldu sadece.

İlk bölümünü merakla bekliyorum

Neyse..

Merakla bekliyoruz diziyi.. tabi ki izleyecegiz...
Tuba Büyüküstün oldugu icin izleyecegim.. konusu Sema&Eylem ile iyi islenecektir süphesiz..

Bekliyoruz.

İlk bölüm uzun sürecek 20:00'de başlayıp 23:15'de bitecek bölüm ardından Kim Milyoner Olmak İster yayınlanacak yarışma bittikten sonra 1.bölüm tekrarı olacak

İlk bölümden bu kadar uzun olmasa bari. Umarım bu dizide de süre için sıkıcı sahneler olmaz...

KARA PARA AŞK 1. BÖLÜM TÜYOMSU:

İlk bölüm için yazacak pek fazla şey bulamıyorum. Zaten konu belli..
Ömer'in nişanlisi ve Elif'in babası öldüklerinde Ömer ve Elif'in hikayesi başlıyor.
Olayı araştırmaya başlayan Ömer büyük bir ipucu buluyor.
Elif ise kendisiyle bağlantı kuran adamlar tarafından tehdit ediliyor. Çok sevdiği birini kurtarmak için Elif'de olayların içine sürüklenince oyun başlıyor.

ÖMER: Sana bir şey göstermeye geldim ama..
ELİF: İstemiyorum.. git Nolur. Git.
ÖMER : Birinden mi kaçıyorsun?

Kurt Seyit ve Şura'da şaşıranlar Kara Para Aşk'ta sizi ilk bölümden şaşırtacak.

DİZİNİNDİBİ sitesinden alıntıdır

Özellikle ilk bölümü izlemeyi düşünüyorum ve sonrasını da izlerim büyük ihtimalle. İyi bir iş çıktığını düşünüyorum. Hareketli bir dizi olacaktır.

İlk bölüm umarım en az hatalı olur.İlk bölüm çok önemli çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...