Kara Para Aşk 9. Bölüm Yorumları

Öyleyimdir çarşamba hariç
Telefon açanada yok dedirtiyordursun.

Bu bölüm ElMer'in çok sahnesinin olacağını düşünmüyorum. Genellikle ayrı olacaklar. Bir iki sahneleri olacak, o sahneler de bizi üzecek gibi..

Telefon açanada yok dedirtiyordursun.

Bu bölüm ElMer'in çok sahnesinin olacağını düşünmüyorum. Genellikle ayrı olacaklar. Bir iki sahneleri olacak, o sahneler de bizi üzecek gibi..
Arkadaşlarım biliyorlar çarşamba hiç rahatsız etmiyorlar beni

aynen ya bekledik o kadar ama az ElMer'li bir bölüm izleyeceğiz 10.bölümde böyle gider 11.bölümde bir kıpırtı olur ElMer adına

Arkadaşlarım biliyorlar çarşamba hiç rahatsız etmiyorlar beni

aynen ya bekledik o kadar ama az ElMer'li bir bölüm izleyeceğiz 10.bölümde böyle gider 11.bölümde bir kıpırtı olur ElMer adına
Geçen hafta Soma faciası yaşanmasa Muhteşem Yüzyıl Gizli Dünyalar'ın karşısında daha iyi reytingler alabilirdik
İki haftanın ardından seyircinin tepkisi nolucak bakalım.

Geçen hafta Soma faciası yaşanmasa Muhteşem Yüzyıl Gizli Dünyalar'ın karşısında daha iyi reytingler alabilirdik
İki haftanın ardından seyircinin tepkisi nolucak bakalım.
Muhteşemin izleyicisi bu hafta yine dizilerine dönerdi bu dizi kısmetse 2.sezonda reyting olarak yükselecek
şurda sezon finaline 5 bölüm kaldı oranlarını koruması yeter

Muhteşemin izleyicisi bu hafta yine dizilerine dönerdi bu dizi kısmetse 2.sezonda reyting olarak yükselecek
şurda sezon finaline 5 bölüm kaldı oranlarını koruması yeter
Neyse bir bakıma da çok bölüm olmaması güzel çünkü yazın yayınlanacak tekrar bölümleri ile diziye bir çok yeni izleyici katılabilir.

bugün yeni bölüm var değilmi boşuna beklemiyoruz ?

Yok valla burda olamam dizi başlar ben tv karşısına geçerim ve tam konsantre izlerim
bölümden sonra gelirim anca
Nasılolsa tekrarlarını benim gibi izliyorsun kaçma işte birlikte izleyelim.

dizi izlemeyide özledik konuyada yabancılaştık iki hafta oldu sanırım

arada bir laf atmamız lazım karakterlere
En son Tuba ve Ömer öpüşmüştü orda kaldık.

Valla ben anca bölümden sonra gelirim
2 haftadır bu bölümü bekliyorum başka birşeyle ilgilenemem
siz yorumlaşın ben bölümden sonra katılırım @sürgünüm @destere

Dizimiz az sonra başlıyor

@sürgünüm ben hep buradayım ya takip etmeyi tercih ediyorum yeni bölüm başlayana kadar

Ve nihayet beklenen an geldi
8 bölüm Arka arkaya izledikten sonra 1 hafta beklemek zordu

Gesendet von meinem GT-I9300