Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Ömer, Elif için çıktığı Nilüfer'i kurtarma operasyonunda sona yaklaşıldı. Ömer, abisinin yardımıyla, Elif ile birlikte işi bitirme aşamasında. Bu aşamada Metin'in neler yapacağı tam anlamıyla muamma. Metin zeki adamdır, kolay kolay yakalanmaz.

Zayıf ihtimal bence Sibel'in annesinin gelmesi o daha çok Ömer'in karşısına çıkıp ona saydırır
Metin-Sibel tüyosunda lisede görüsüyorlarmış heralde. Sibel ilk ökul ögretmeniydi dimi?bakalım ne çıkacak bu lise çekimlerinden.

Metin yakalansa mesela, her türlü serbest kalır. Amir tanıdık bir kere ve bir de Tayyar faktörü var. Bunlara gerek kalmadan uzaklaşabilir oralardan.

Fatma hanımın ki yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumu oluyor.
Kızının ne haltlar karıştırdığını bildiği halde güya masum gözüküp Ömer'e yüklenme derdinde ama yemezler.
@*Dream*

Metin yakalansa mesela, her türlü serbest kalır. Amir tanıdık bir kere ve bir de Tayyar faktörü var. Bunlara gerek kalmadan uzaklaşabilir oralardan.
Sibel ile ilgili ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Sibel ile ilgili ne düşünüyorsun?
Sibel'in, Ahmet Denizer'in kızı olduğunu düşünmem en baştan devam ettiği gibi, şimdi de devam ediyor. Hatta Sibel'in annesinin o kadar parası nasıl oluyor bankada? Değirmenin suyu nereden geliyor? Ahmet Denizer sonradan öğrenmiştir belki çocuğu olduğunu, evlatlık vermiştir ya da ama var öyle bir şeyler. Elmaslara bağlamak isterdim de, elmasları satsa, daha fazla para olurdu. Sibel çok karanlık bir karakter. Yakın zamanda flashback sahneleriyle bu karakterler daha çok gözükebilir ve bu olayları aydınlatabilir. Bu olayları çözmek sanırım Ömer'e kalacak.

Sibel ile ilgili fikir yürütemiyorum ben artık
Bir bölüm şöyle olabilir diye düşünüyorum diğer bölüm fikrim değişiyor
Ahmetin kızıysa neden adam pis işlerinde kullansın. Gerçi bu durumda Elif'i de kullandı diyeceksiniz?
Bence Ahmet de Sibel'i tanımıyordu kurye olabilir Sibel bana en mantılı bu geliyor.

O para kuryelikten geliyor olabilir aslında. Bir bakıyoruz, kızı çıkıyor, olabilir de. Şu an için ne olup, ne olmayacağı tam anlamıyla muamma. Bunu bilen biri var ve bu iki tarafı bir araya getirdi. Çok derin mevzular.

Metin kolay kolay yakalanmaz
Metin Ömer karşılaşmasını çok merak ediyorum ben
Metin Ömer'i fazla küçümsedi bu bölümden sonra Ömer'in çetin ceviz olduğunu anlayacak

Romaya daha öncede gitmiş olabilir. O nedenle nişanda oraya gitmek istemiştir. İnsanlar genelde balayına tatile giderler. Ama Sibel nişanda gitmek istemi hem de kara paranın aklandığı yer olan Romaya Ömer bu konudan ne zaman şüphelenecek merakla bekliyorum.

Nilüfer olayından kurtulup Sibel olayına bir değinemediler bir hafta arada var meraktan öleceğiz herhalde

Metin kolay kolay yakalanmaz
Metin Ömer karşılaşmasını çok merak ediyorum ben
Metin Ömer'i fazla küçümsedi bu bölümden sonra Ömer'in çetin ceviz olduğunu anlayacak

Ömer'in zekası sayesinde buralara geldi bu olay zaten. Metin de zekasıyla getirdi olayları buraya. Metin, Tayyar'a düşmanlık beslediği için Ömer'in polis olduğuna dair belirti vermedi. Bir de Ömer için önlem alma gereği duymadı, hafife aldı bir bakıma. Ömer'in nasıl bir planı varsa, Metin'in de vardır bir planı. Kıyasıya bir mücadele olacak.

Elif,Kardeşin kurtuldu artık komiseri bir daha görmem sanıyorsun ha?Belki de veda teşekkürünün arkasındaki buruk duygularının ne denli seni sarstığını tam olarak adlandıramıyorsun... Merak etme başbelası komiserini daha çook göreceksin..

Metin Tayyar'ın desteği olmasa biraz zor saklardı Nilüfer'i Ömer ise herşeyi kendi aklıyla buldu.O yüzden Ömer'i hafife almanın cezasını Metin ağır ödeyecek bence

Doğru, o yüzden olabilir. Bir bağlantı kuracaklar ama bakalım nasıl kuracaklar. Ömer yakında farkeder belki de. Belki farketmiştir bile ama belli etmemişitr.

Ömer Sibel dedikçe Elif nasıl üzülücek ne gibi tepkiler vericek aşkının belki de imkansız olduğunu düşünücek bu anları sabırsızlıkla bekliyorum.

Metin Tayyar'ın desteği olmasa biraz zor saklardı Nilüfer'i Ömer ise herşeyi kendi aklıyla buldu.O yüzden Ömer'i hafife almanın cezasını Metin ağır ödeyecek bence
Tayyar yardım etsin bir zahmet. Metin, Tayyar yüzünden bulaştı zaten bu işlere. Ömer, biraz kaba kuvvet kullanmak zorunda kalacak. Yargı, Metin ve Tayyar lehine işleyecek gibi gözüküyor. Belki ileride değişebilir bu ama şimdilik bu böyle.

Elif-Ömer gayet güzel işleniyor aman pat diye aşk filan olmasın zaten olmazda olsun ben yine yazayım.