- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
20:00'de Atv'de!
Nilüfer'in kurtulduğu kesinmi? @batuhankaralar kurtulmayacağını söyledi bakalım kim haklı çıkacak?Hem aksiyon hemde aşk dolu bir bölüm olacak gibi Nilüfer kuruluyor.Elif Ömer'e iyice kapılıyor bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
İnş. atv saçma anlamsız reklam kuşaklarına da bir düzenleme getirmiştir
KesinNilüfer'in kurtulduğu kesinmi? @batuhankaralar kurtulmayacağını söyledi bakalım kim haklı çıkacak?
Ben senin gibi düşünüyorum orası ayrı![]()
Bu söylediğide doğru çıkmazsa daha da inanmam @batuhankaralar'aBu bölüm boooooolca Elif&Ömer sahnesi olacak fragmanlar ve bölüm fotoğrafları bunu gösteriyor.Eylem Canpolat'da #BugünGünlerdenElifÖmerAşkı [HASHTAG]#Elmer[/HASHTAG] diye paylaşımda bulunmuş
Kesin![]()
Bu söylediğide doğru çıkmazsa daha da inanmam @batuhankaralar'a![]()
Tayyar onay vermeden Metin Nilü'yü salamaz..Tayyar Zerrin'in Amerika'ya gideceğini akşamdan duyarsa Metin'e Nilüfer'i bırak emrini verir..O sırada Ömer ve ekibi operasyonu başlatmış olurSet resimleri gelen haberlerin hepsi Nilüfer'in kurtulduğu yönünde zaten Nilüfer kurtulmasaydı.Elif kendini aşka bırakmazdı
![]()
Bence Ömer kurtaracakTayyar onay vermeden Metin Nilü'yü salamaz..Tayyar Zerrin'in Amerika'ya gideceğini akşamdan duyarsa Metin'e Nilüfer'i bırak emrini verir..O sırada Ömer ve ekibi operasyonu başlatmış olur
Hem serbest bırakılıcak hem kurtarılıcak, ikisi bir arada olucak gibi bişey yani..
Ben de çok merak ediyorum olayların nasıl gelişeceğini![]()
Ömer Elif'in kahramanı olucak yani.Bence Ömer kurtaracak![]()
Çoktan oldu zaten de birde Nilüfer'i kurtarırsa ki Ömer'in elinden hiçbişey kaçmaz Elif iyice Leyla olur ki zaten fragmandaki bakışlarda fenaydıÖmer Elif'in kahramanı olucak yani.
Elif ve Ömer'in olayların dışında ilk defa birbirlerini Elif ve Ömer olarak düşünecekleri bir bölüm olacağını düşünüyorum, ya da istiyorum diyelim.![]()
Ya inş.reklam kuşaklarını iyi ayarlarlar geçen hafta ab'de my'nin ensesine yapışmıştı adam akıllı reklamlar olsa dizi çok daha yüksek oranlar alıratv @atvcomtr · 7 dk.
Bu Akşam: - 19.00#atvAnaHaber - 20.00#KaraParaAşk (Yeni Bölüm - 8. Bölüm)@karapara_ask - 23.45 Millete Hizmet Yolunda
Atv'nin yayın akışında Kara Para Aşk'ın 23:45'e kadar yayınlanacağı gözüküyor demek ki süresi uzun bu güzel gelişme.![]()
Şampiyonlar Ligi maçınında paralı platformda olması güzel,reytingimize etkisi olmaz yoksa erkekler kadınlardan kumandayı alıp maçı izleyebilirlerdi.Ya inş.reklam kuşaklarını iyi ayarlarlar geçen hafta ab'de my'nin ensesine yapışmıştı adam akıllı reklamlar olsa dizi çok daha yüksek oranlar alır![]()
Aynen iyi olmuş maçın açık kanalda olmaması haftaya da dizi yokmuşŞampiyonlar Ligi maçınında paralı platformda olması güzel,reytingimize etkisi olmaz yoksa erkekler kadınlardan kumandayı alıp maçı izleyebilirlerdi.
8. Bölüm tagımız#bugerçekti olmuş#KaraParaAsk
Yokmu?Bir hafta geçmek bilmedi iki hafta nasıl bekleyeceğim.Aynen iyi olmuş maçın açık kanalda olmaması haftaya da dizi yokmuş![]()
Beklemek zor olacak gerçekten inş.fragman erken çıkarda onunla idare ederizYokmu?Bir hafta geçmek bilmedi iki hafta nasıl bekleyeceğim.
İki hafta önce#kardesimicin etiketiyle yayınlanan bölümde Hüseyin vurulacak sanıp hepimiz çuvallamıştık.
Umarım bu hafta Nilüfer'in kurtulacağı konusunda yanılmayız,senaristleri Karadayı'dan çok iyi tanıyorum sağ gösterip sol vuruyorlar.@*Dream* @Arslan Bey
Şirkete gelen ve Bahar'in yeniden umutlanmasını sağlayan kişi kim olacak?Beklemek zor olacak gerçekten inş.fragman erken çıkarda onunla idare ederiz
Nilüfer'in Bebek'teki yalıda çekimleri yapılmış kurtulmasa ne işi var orda dünde setten resim gelmişti zaten artık bu konu bitsin Sibel konusu açılsın