Kara Para Aşk 8.Bölüm Fragmanı

8.bölüm fragman 24 saatte yaklaşık 60.000 tıklanmış

İlk bölümün izlenme rakamlarıda 687 bin. @ABAY_06

Fragman güzel. Beğendim. Bulmuşlar gibi Birisi vurulacak ama o vurulan Ömer mi emin değilim. Abisi de olabilir.

ay bana bişeyler oluyor bu ne güzel bir fragmandır aşk resmen başlıyor

Süpermiş 2'inci fragman Tuba fena bakıyor

Hakan Savran'a hep kızıyordum fragmanlar için ama şimdi hakkını yememek lazım,fragman müthiş olmuş kendisine teşekkür ederiz.

İki si de çok güzeller . Ömer esmer beyazlar ve deri ceket ona çok yakışıyor.
Elif desen bir içim su resmen.
Tabi canım ikiside şahaneler Ömer'in bakışlar da değişti zaten Elif'e karşı Ömer'e tek engel Sibel onun gerçek yüzünü öğrense oda bırakacak kendini aşka

Engin ve Tuba'yı bir araya getiren yapımcıya ne kadar teşekkür etsek az. Tablo gibiler ya onlar birbirine baksın biz onlara bakalım sonra ölüp gidelim o derece

Elif için artık çok geç ateş bacayı sarmış
Ömer de fark edip ateşini ölçüyor herhalde

Gel Çarşaba gelllll...

Tabi canım ikiside şahaneler Ömer'in bakışlar da değişti zaten Elif'e karşı Ömer'e tek engel Sibel onun gerçek yüzünü öğrense oda bırakacak kendini aşka
Büyük konusmayacaksin işte bu hayatta
Elif "Senden hoşlanmıyorum" sözünü bir güzel yutacak.

Büyük konusmayacaksin işte bu hayatta
Elif "Senden hoşlanmıyorum" sözünü bir güzel yutacak.
Yuttu bile
Ömer biraz süründürebilir Elif'i Sibel saplantısı sebebiyle ama Nilüfer olayı çözüldüğüne göre şimdi Sibel cephesi açılacak. Sezon finalinden önce Sibel'in yalanları ortaya çıkmaya başlar. Ömer de daha fazla Elif gibi bir afete karşı koyamaz

Elif yavaş yavaş Ömer'e aşık olmaya basladığına göre, Ömer'le yakınlaştığı bütün anlarda müthiş bir heyecana kapılacaktır. Böyle karnında kelebekler uçuşacaktır falan,Ömer'e yakınlaştığında utanmaya başlayacaktır
Onunla birlikte bizler de heyecanlanacağız.

Yazdıklarınızı okumak bile heyecanlanmama yetti
İzlerken neler hissedeceğiz kimbilir

Çok umutluyum bu çift adına ama sezon finaline de az kaldı
Doyamadan ara vereceğiz dizimize