- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
22:00'de Atv'de!
22:00'de Atv'de!
Çünkü dizi Tuba ve Engin için izleniyor ağırlıklı olarakdizide artık şu afişteki 9 kişi de öneçıksa iyi olurengin-tuba-erkan can izlettiriyorlar millete.ss
Ekli dosyayı görüntüle 36082
diğerleri için belki daha fazla izlenecekÇünkü dizi Tuba ve Engin için izleniyor ağırlıklı olarak![]()
Aslında bende onu yazcaktım Tuba'nın bu güzelliği duruken zaten ben maça baksam bile elim kumandada olur açarım hemenTuba'ya bakmak için güzellik abidesi
İyi ya konuyuda bu hafta kötücülere kaptırmadık.Aslında bende onu yazcaktım Tuba'nın bu güzelliği duruken zaten ben maça baksam bile elim kumandada olur açarım hemenTuba'ya bakmak için güzellik abidesi![]()
Evet melunlara geçit yokİyi ya konuyuda bu hafta kötücülere kaptırmadık.![]()
Maç uzarsa çok kötü olurbu gün günlerden kara para aşk
sonunda dizimizin günü geldi çattı çok mutluyum ve büyük bir heyecanla bekliyorum elmer sahnelerini
inşallah maç fazla uzamaz da dizimiz erken yayınlanır erteleme olmaz
Aynen bende valla yeter ki maç uzamasın gerçi bursa yense çok daha keyifli olur amaGalatasaray mı yoksa Bursa mı kim yenerse yensin maç uzatmaya gitmesin.Öne geçen takım için dua edeceğim Galatasaray olsa bile.![]()
Ezeli rakibimizin kupada da kazanmasını istemiyoruz galiba.Aynen bende valla yeter ki maç uzamasın gerçi bursa yense çok daha keyifli olur ama![]()
gsnin hiçbir zaman kazanmasını istemem benEzeli rakibimizin kupada da kazanmasını istemiyoruz galiba.![]()
Senin izlediğini bilmiyordum çok mutlu oldum.Umarım yine güzel bir bölüm olur.![]()
Teşekkürler.Yorum konusuna pek yorum yazmıyorum o yüzden izlediğimi bilmiyordun.Senin izlediğini bilmiyordum çok mutlu oldum.![]()