- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Son düzenleme:
Sanırım Bahar Ömer'in zengin biri olmadığını öğrenmiş..Bahar demek haberleri takip ediyor. Takip ettiği, Ömer'in ödül aldığı haberinden anlaşılıyor. Bir yerden tanıyor ama çıkaramıyor. Orada bir bağlantı kopacak. Metin'in dövdüğü adam, Metin'e yamuk yapacak gibi gözüküyor ya da bu bir tuzak.
"Hatırlıyorum" dedi de, oradan bu sonuca vardım. Büyük ihtimalle oralardan hatırlıyordur belki ya da araştırmıştır. Ömer'in zengin biri olmadığını öğrenenler, polis olduğunu da öğrenirler.sanırsam bahar ömerin zengin biri olmadığını öğrenmiş..
Ortalık karışmaya devam ediyor.Metin ormanda Nilüyü arıyor.. Tayyar'da Metin'e Nilüyü soruyor..Bahar demek haberleri takip ediyor. Takip ettiği, Ömer'in ödül aldığı haberinden anlaşılıyor. Bir yerden tanıyor ama çıkaramıyor. Orada bir bağlantı kopacak. Metin'in dövdüğü adam, Metin'e yamuk yapacak gibi gözüküyor ya da bu bir tuzak.
Ahmet Denizer'in kızı Elif Denizer'in sevgilisi olacak ve basının ilgisini mi çekmeyecek? Çok ayıp olur.Ortalık karışmaya devam ediyor.Metin ormanda Nilüyü arıyor.. Tayyar'da Metin'e Nilüyü soruyor..
Ömer ve Elif basının ilgi odağı olmuş yanlış görmediysem..
Bide bi sahnede Elifin önünde mikrofon var, şirketle ilgili bir gece falanmı düzenlendi acaba?Ahmet Denizer'in kızı Elif Denizer'in sevgilisi olacak ve basının ilgisini mi çekmeyecek? Çok ayıp olur.
Büyük ihtimalle Ömer'i tanıtıyordur ve de yeni elemanları olan Levent'i. Bir de şirket için açıklamalar, Ahmet Denizer hakkında açıklamalar diye diye gider böyle.Bide bi sahnede Elifin önünde mikrofon var, şirketle ilgili bir gece falanmı düzenlendi acaba?
Ahh keşke 15 gün beklemek zorunda olmasaydık. Nasıl geçer 15 gün bilmiyorum....
Ömer'in zengin olmadığını Bahar mı söylüyor, Pınar mı söylüyor fragmanda? Onu tam çıkaramadım sestenBüyük ihtimalle Ömer'i tanıtıyordur ve de yeni elemanları olan Levent'i. Bir de şirket için açıklamalar, Ahmet Denizer hakkında açıklamalar diye diye gider böyle.
Bahar'la alakası yok gibi gözüküyor, Pınar'la alakası var gibi gözüküyor. Sadece o biliyor bunu çünkü. Sesler diğer tarafta değişiyor. Ömer bunu duyduğunda iyi şeyler olmayacak. Pınar'ın da sırrı açığa çıkacak ve hareketlilik artacak.Ömer'in zengin olmadığını Bahar mı söylüyor, Pınar mı söylüyor fragmanda? Onu tam çıkaramadım sesten
Bu arada şunuda söyleyeyim ben bu hafta Kara Para Aşk'ın yayınlanacağını düşünüyorum.
Bahar Ömer'le 2.bölümde Denizer Holding'de karşılaşmıştı.Ömer ona Elif'i sormuştu cin Bahar hemen hatırlamış.Elif'i sıkıştırıp gerçekleri öğrenecek ve Levent ile ilgili planlarına kaldığı yerden devam edecek gibiBahar demek haberleri takip ediyor. Takip ettiği, Ömer'in ödül aldığı haberinden anlaşılıyor. Bir yerden tanıyor ama çıkaramıyor. Orada bir bağlantı kopacak. Metin'in dövdüğü adam, Metin'e yamuk yapacak gibi gözüküyor ya da bu bir tuzak.
Kurt Seyit ve Şura'nın yayınlanmadığı hafta fragmanı verilmemişti..O yüzden umutluyum bu hafta Kara Para Aşk var.Lütfen olsun.Bahar'la alakası yok gibi gözüküyor, Pınar'la alakası var gibi gözüküyor. Sadece o biliyor bunu çünkü. Sesler diğer tarafta değişiyor. Ömer bunu duyduğunda iyi şeyler olmayacak. Pınar'ın da sırrı açığa çıkacak ve hareketlilik artacak.
Doğru tabi ki. Bahar, Ömer ile karşılaşmıştı ama ne kadar başarılı olur yapacaklarıyla, o bilinmez. Ömer'in gerçek yüzünü başka taraflara aktaran; ya Bahar ya da Pınar.Bahar Ömer'le 2.bölümde Denizer Holding'de karşılaşmıştı.Ömer ona Elif'i sormuştu cin Bahar hemen hatırlamış.Elif'i sıkıştırıp gerçekleri öğrenecek ve Levent ile ilgili planlarına kaldığı yerden devam edecek gibi
Sapık adam Elif'i çağırıyor büyük ihtimal bunun altında bir plan var bakalım bu görüşmede neler yaşanacak.Ömer Elif'i asla yalnız bırakmaz oda gider onunla
Bahar Ömer'e aşık olursa şaşırmamDoğru tabi ki. Bahar, Ömer ile karşılaşmıştı ama ne kadar başarılı olur yapacaklarıyla, o bilinmez. Ömer'in gerçek yüzünü başka taraflara aktaran; ya Bahar ya da Pınar.
Ömer zaten yalnız bırakmaz Elif'i. Elif'in başına neler geleceğini az buçuk tahmin edebiliyordur.
Bir kere karşılaştılar, o kadar. Levent'ten bir şey çıkacak gibi gözüküyor. Öyle bir havası var ki; sanki bir anda Bahar'ı ekarte edebilecek gibi duruyor. Levent'ten soğur; Ömer'i daha yakından tanırsa, ancak öyle olur o iş.Bahar Ömer'e aşık olursa şaşırmamPınar Ömer'in gerçek kimliğini Tayyar'a söylemeye cesaret edemez anca söylese söylese Taner'e söyler.Ömer'in kimliği epeyce bir süre açığa çıkmaz.
Eğer öyle birşey olursa Metin, Sıtkı'yı öyle bir keser ki Tayyar parçalarını 2 yakadan zor toplarNilüfer ile Metin'in ayrılığı bu kadar çabuk mu olacaktı eğer Sıtkı Nilüfer'i bulmuşsa ve kız onun elindeyse off yani işler çok fena demektir.
Yoksa Sıtkı Elif'den paramı koparmaya çalışıyor? @*Dream* @Arslan Bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?