kpa my den kaçışmak için erken başlamışGözümüz aydın diziye bölüm açılmış![]()
22:15 dseğil de 21:44 yap onubölüm ile ilgili tahminim 20.45 te reklamdan dönen kpa 22.15-30a ka reklamsız gider@Forumdash
beklerim vallahi22:15 dseğil de 21:44 yap onu![]()
Vay be bu kadarını beklemiyordum... Tayyar tekmeyi oğlundan yiyecek inşallahMetin, Tayyar'ın oğlu. Bu yüzden Metin, Ömer'in kimliğini gizledi.![]()
Senaristler iyi toparladılar durumu. Metin, Ömer'in neden polis olduğunu gizlediği konusunda düşünüyorduk ve bir anda Metin'in, Tayyar'ın oğlu olduğunu öğrendik.Vay be bu kadarını beklemiyordum... Tayyar tekmeyi oğlundan yiyecek inşallah![]()
Şimdi bazı taşlar oturdu yerine Metin bir noktadan sonra isyan edip Metin-Tayyar düellosu izleyeceğimizi biliyordum.Senaristler iyi toparladılar durumu. Metin, Ömer'in neden polis olduğunu gizlediği konusunda düşünüyorduk ve bir anda Metin'in, Tayyar'ın oğlu olduğunu öğrendik.![]()
Metin bunu gizliden gizliye yapacak. Göz göre göre de yapamaz. Şu an için gizlilik başladı bile.Şimdi bazı taşlar oturdu yerine Metin bir noktadan sonra isyan edip Metin-Tayyar düellosu izleyeceğimizi biliyordum.![]()
Metin Nülüyü kurtaracak.Gerilimden ölücemMetin bunu gizliden gizliye yapacak. Göz göre göre de yapamaz. Şu an için gizlilik başladı bile.![]()
Kurtardı ve kurtarırken o adamı bir güzel patakladı.Metin Nülüyü kurtaracak.Gerilimden ölücem![]()