kpa my den kaçışmak için erken başlamışGözümüz aydın diziye bölüm açılmış
22:15 dseğil de 21:44 yap onubölüm ile ilgili tahminim 20.45 te reklamdan dönen kpa 22.15-30a ka reklamsız gider@Forumdash
beklerim vallahi22:15 dseğil de 21:44 yap onu
Vay be bu kadarını beklemiyordum... Tayyar tekmeyi oğlundan yiyecek inşallahMetin, Tayyar'ın oğlu. Bu yüzden Metin, Ömer'in kimliğini gizledi.
Senaristler iyi toparladılar durumu. Metin, Ömer'in neden polis olduğunu gizlediği konusunda düşünüyorduk ve bir anda Metin'in, Tayyar'ın oğlu olduğunu öğrendik.Vay be bu kadarını beklemiyordum... Tayyar tekmeyi oğlundan yiyecek inşallah
Şimdi bazı taşlar oturdu yerine Metin bir noktadan sonra isyan edip Metin-Tayyar düellosu izleyeceğimizi biliyordum.Senaristler iyi toparladılar durumu. Metin, Ömer'in neden polis olduğunu gizlediği konusunda düşünüyorduk ve bir anda Metin'in, Tayyar'ın oğlu olduğunu öğrendik.
Metin bunu gizliden gizliye yapacak. Göz göre göre de yapamaz. Şu an için gizlilik başladı bile.Şimdi bazı taşlar oturdu yerine Metin bir noktadan sonra isyan edip Metin-Tayyar düellosu izleyeceğimizi biliyordum.
Metin Nülüyü kurtaracak.Gerilimden ölücemMetin bunu gizliden gizliye yapacak. Göz göre göre de yapamaz. Şu an için gizlilik başladı bile.
Kurtardı ve kurtarırken o adamı bir güzel patakladı.Metin Nülüyü kurtaracak.Gerilimden ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?