Kara Para Aşk 34.Bölüm 1.Fragmanı
Kara Para Aşk 34.Bölüm 2.Fragmanı
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @cookies @Billy Kane @gizem ak @Çiğdem- @vadikızı @batuhankaralar
Son düzenleme:
Sen Mert ve demet aşkına ne diyorsundün akşam bölümdede söyledim bu öykü nasıl polis ayolll kendisini koruyamayan polis başkalarını nsıl koruyabilir acaba çok kadın polis gördük birçok dizide ve arka sokaklarda tabikide ama ben ilk defa bukadar saçma sapan bir kadın polis görüyorum madur kdınlardan ne farkı var bunun polis olanlar dövüş teknikleri öğrenmiyorlarmı dün bölümde öykünün çok rahat hırpalanmasına çok sinir olmustum ve bu fragmanda yine hırpalanıyor kara para aşkta senaryo hataları çok oldu evet ama en büyük hata öykü gibi biriinin polis olarak bu diziye alınmasıydı bundan büyük hata bence olamaz 🙄🙄🙄
bennn istiyorum cnmmm mert fatihle nulufer arasına girmemiş oluyor böylecelikle 🙂🙂Sen Mert ve demet aşkına ne diyorsun
Nilufer ve metin mi .ssbennn istiyorum cnmmm mert fatihle nulufer arasına girmemiş oluyor böylecelikle 🙂🙂
benn ilk sezondan itibaren nulifer metin aşkına değer veriyorum çünkü ömer elif aşkı mahirle ferideden dolayı hiçç inandırıcı gelmiyor düşük reytinglerin sebebide brzda bu zaten🙂🙂Nilufer ve metin mi .ss
Demet ve mert çok yakisiyorlar ama inşallah tez vakitte evlenirler
Dizinin cifti oldular
Simdi dahada inandirici olan Demert aşkı varbenn ilk sezondan itibaren nulifer metin aşkına değer veriyorum çünkü ömer elif aşkı mahirle ferideden dolayı hiçç inandırıcı gelmiyor düşük reytinglerin sebebide brzda bu zaten🙂🙂
Yağız Ömer'den değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?