Kara Para Aşk 34.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kara Para Aşk'ın fragmanı ilk defa erken çıktı. 😱

Varsın kanal ve senaristler dizinin arkasında durmasınlar ben onlara inat sonuna kadar dizimin arkasındayım. :)

Bu haftaki bölümde güzel olacağa benziyor, Tuba'yı görmek sevindirdi. :)

Son düzenleme:
Aaa superdi fragman ya :love1: :love1: :love1:
Bu haftaki bolumu az once izledim zamanlama super :)
Bu haftaki bolum bana kısa geldi süresine baktim 1 saat 48 dk dedim neresi kısa ama sonra normalde 2 saat 10 dk oldugunu hatırladım :) @Çiğdem- senin Ömer'in az gösterilmiş fragmanda oh olsun sonunda kadınlarin ön planda olduğu fragman :love1:

dün akşam bölümdede söyledim bu öykü nasıl polis ayolll kendisini koruyamayan polis başkalarını nsıl koruyabilir acaba çok kadın polis gördük birçok dizide ve arka sokaklarda tabikide ama ben ilk defa bukadar saçma sapan bir kadın polis görüyorum madur kdınlardan ne farkı var bunun polis olanlar dövüş teknikleri öğrenmiyorlarmı dün bölümde öykünün çok rahat hırpalanmasına çok sinir olmustum ve bu fragmanda yine hırpalanıyor kara para aşkta senaryo hataları çok oldu evet ama en büyük hata öykü gibi biriinin polis olarak bu diziye alınmasıydı bundan büyük hata bence olamaz 🙄🙄🙄

dün akşam bölümdede söyledim bu öykü nasıl polis ayolll kendisini koruyamayan polis başkalarını nsıl koruyabilir acaba çok kadın polis gördük birçok dizide ve arka sokaklarda tabikide ama ben ilk defa bukadar saçma sapan bir kadın polis görüyorum madur kdınlardan ne farkı var bunun polis olanlar dövüş teknikleri öğrenmiyorlarmı dün bölümde öykünün çok rahat hırpalanmasına çok sinir olmustum ve bu fragmanda yine hırpalanıyor kara para aşkta senaryo hataları çok oldu evet ama en büyük hata öykü gibi biriinin polis olarak bu diziye alınmasıydı bundan büyük hata bence olamaz 🙄🙄🙄
Sen Mert ve demet aşkına ne diyorsun :love1:

Nilufer ve metin mi .ss :( :(
Demet ve mert çok yakisiyorlar ama inşallah tez vakitte evlenirler :love1: :love1:
Dizinin cifti oldular :)
benn ilk sezondan itibaren nulifer metin aşkına değer veriyorum çünkü ömer elif aşkı mahirle ferideden dolayı hiçç inandırıcı gelmiyor düşük reytinglerin sebebide brzda bu zaten🙂🙂

benn ilk sezondan itibaren nulifer metin aşkına değer veriyorum çünkü ömer elif aşkı mahirle ferideden dolayı hiçç inandırıcı gelmiyor düşük reytinglerin sebebide brzda bu zaten🙂🙂
Simdi dahada inandirici olan Demert aşkı var :Z

Sema-Eylem ikilisi Ay Yapım'dan tez vakitte ayrılmak için senaryoları çok bozdular, bence sezon sonuna kadar gidecek bir senarist değişikliği şart oldu.