Atvde senaristlerde bu diziyi bitirmek istiyoruz diye bağırıyorlar resmenMaçtan sonra reklam veren atv'nin Allah tepesine vursun.![]()
Aga atv bizim diziyi gözden çıkarmış gibi bir his var içimde.ulan şaka mı bu yine reklam...
bedel tutmasa bare.Aga atv bizim diziyi gözden çıkarmış gibi bir his var içimde.![]()
Ben Karadayı'yı da izliyorum bu kanalda çıldırttılar beni. Bu diziler bitsin bir daha atv izlemeyeceğim.bedel tutmasa bare.![]()
![]()
Internetten izle bence ben kara para askla karadayiyi oyle yapiyorum ne güzel reklamsizBen Karadayı'yı da izliyorum bu kanalda çıldırttılar beni. Bu diziler bitsin bir daha atv izlemeyeceğim.![]()
2 saat dizi çekilmez netten, yabancı diziler 40 dakika miss.Internetten izle bence ben kara para askla karadayiyi oyle yapiyorum ne güzel reklamsiz![]()
Dizide iki polis var biri elif biri ömer)))bu ipek nasıl polis acaba daha kendisini koruyamıyor arka sokaklar dakı kadın polisler bir sürü erkeği aynı anda haklıyordu![]()
benim bildiğim polisler dövüş teknikleri falan öğreniyorlar bu ipek bildiğin kendisini koruyamıyor çocuk gibi tartakladılar yanı çok kadın polis gördüm bir çok dizide ama ilk defa böyle aciz birisini görüyorum normal bir kadından hiç farkı yoktuDizide iki polis var biri elif biri ömer)))