batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Senaristler neler yapıyor yabölümde çok ciddi şekilde beni rahatsız eden birşey oldu ve bukadar güzel bir bölümün bence içine etti o sahne senaristlerin ruh halini çok merak ediyorum
ömer ardaya diyorki hüseyinin diğer birlikte olduğu kadın için
kadının cinayete karıştığını bilmesem abimin 2.hayatı varmış diyip gönül eğlencesi diyip geçicektim diyor şuuu rezilliği bana kimse anlatamaz bölümü bende çok beğendim sezonunu en iyi bölümü dedim ama şu sahne bölümün içine etmiştir nedir bur ezillik allah aşkına
ömerede bakın siz abisi evliyken gidiyor başkasıylada ilişki kurup çocuk yapıyor ama ömer efendi eğer cinayetle bir bağlantı kurmasaydı abisine o kadınla birlikte diye hiç gönül koymuyor
diyecekmişki 2.bir hayatı varmış bir gönül kaçamağıymış birşey olmaz şu repliğe rtük ceza bile versin isterdim ben bir kadın olarak aşırı rahatsız oldum bu senaristlerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım evliyken başka bir kadınlada evlenip yuva kurmak hatta çocuk yapmak çok normal birşeymiş yazıklar olsun tek kelimeyle
ayolll kızmıyor bile aynen şunları diyor bu kadınla olan belgeyi getirmeseydin eğerSenaristler neler yapıyor ya
Orda omerin abisine gidip tekme tokat dalip evden atmasi lazimdi ...
Rtürk Atv ye ceza vermez onların istediği erkeklerin tekrar harem kurması osmanlıdaki gibiayolll kızmıyor bile aynen şunları diyor bu kadınla olan belgeyi getirmeseydin eğer
abimin 2.hayatı varmış diyip gönül eğlencesi diyip geçicektim diyor ben bukadar rezillik görmedim sizi bilmemde bir kadın oalrak beni çok rahatsız etti rtük ceza bile verse haklı bence o sahneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?