Kara Para Aşk 32. Bölüm Yorumları

Ömer herşeyi öğrendi :( Herşeyi derken ikinci hayatını.

Şu kadın Ömer'i tanımıyormuş, Hüseyin'in ceplerinde hiçmi fotaraf yok. :)

Ömer bilgisayarı açıyor ekranda hesap hareketli var ))) la ne saçma bir dizi oldu bu dizi))) tam ömer ne istiyorsa bilgisayar ona gore dizayn ediliyor)))

Ömer bilgisayarı açıyor ekranda hesap hareketli var ))) la ne saçma bir dizi oldu bu dizi))) tam ömer ne istiyorsa bilgisayar ona gore dizayn ediliyor)))
Bende gerçekten bir hata buldun sandım. Eski defterleri karıştır belki orlardan çıkarırsın. :)

Ömer Hüseyinin izinde devam ederse sonuça varır ama kendine hakim olmalı. Birde Cahit çıktı. :D

Hüseyin'de ağlayıp millete şirin gözükmeye çalışıyor, yemezler. :)

Elin bi kere kirlendi temizlenmez demi Hüseyin amir ... Yapma Arda'ya birşey ya. :(

Bende gerçekten bir hata buldun sandım. Eski defterleri karıştır belki orlardan çıkarırsın. :)
Bundan büyük hata mi olur .seyirciyi salak yerine koyuyor. Dizi izlemiyorum ertuğrul bitince bir saat daha devam ediyor ya zaping yaparken baktım sadece)))

Hüseyin kardeşinin öldürülmesine bu kadar kolay karar vermesi nasıl bir mantiktikdir ya )))

Bundan büyük hata mi olur .seyirciyi salak yerine koyuyor. Dizi izlemiyorum ertuğrul bitince bir saat daha devam ediyor ya zaping yaparken baktım sadece)))
Bi yürü git. Biride hata buldum derken essah sanır. Dizilerde hata aramaktan başka işin gücün yok mu? Ertuğrul patladımı ne onu izlesene. :)

Bi yürü git. Biride hata buldum derken essah sanır. Dizilerde hata aramaktan başka işin gücün yok mu? Ertuğrul patladımı ne onu izlesene. :)
Bu dizide hatadan cok ne var ilk sezon gina gelmisti hata bulmaktan artik pes ettim izlemiyorum( hata bulmak icin izlemedigimin nir kaniti daha))) l ertugrul Biteli yıllar oldu eyukarda yazdım ya kPa izleye izleye anlama yeteneğin mi kaybettin. Boyle dizilerin topluma zararları işte))))