Kara Para Aşk 32. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
1421069394685.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Geçen haftaki gibi bol olaylı hızlı Elif&Ömer sahnelerinin de bol olduğu bir bölüm olur umarım :)

Ömer Demir fırtınası esecek bu bölümde. Onun için en zor, en acı ve en şüpheli bu hafta olacak. :X

Elif ve Ömer evlensinler artık. Aralarına bu olaylardan dolayı ayrılık girecek diye çok korkuyorum. :)
Evlilik için çok erken ben biraz ayrılık yaşasınlar isterim ama Elif hiç kıyamıyor ki Ömer'e :A başka dizilerde esas kız nişanlısının eski nişanlısını o şekilde öğrense 2-3 hafta trip atardı :D

Evlilik için çok erken ben biraz ayrılık yaşasınlar isterim ama Elif hiç kıyamıyor ki Ömer'e :A başka dizilerde esas kız nişanlısının eski nişanlısını o şekilde öğrense 2-3 hafta trip atardı :D
İzleyici Ömer ve Elf prensesini bir arada görmek istiyor. Onlar ayrılık yaşayıncada reytingler düşüyor. Her dizide de aynı olmasın bizimkilerde mutlu olsun. :)

İzleyici Ömer ve Elf prensesini bir arada görmek istiyor. Onlar ayrılık yaşayıncada reytingler düşüyor. Her dizide de aynı olmasın bizimkilerde mutlu olsun. :)
Bende onları sürekli bir arada görmek istiyorum ama arada kavga etsinler ayrılsınlar acı çeksinler :D

32.bölüm etiketi de #aşkımızınsınavı olmuş

Fragman heyecanli umarim bolumde oyle olur .Bugun tv'den izleyecegim

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek çok iyiydi bu sahnede.