Elif ve Ömer evlensinler artık. Aralarına bu olaylardan dolayı ayrılık girecek diye çok korkuyorum.Elif yine kıyamamış Ömer'e hemen affetmiş![]()
Evlilik için çok erken ben biraz ayrılık yaşasınlar isterim ama Elif hiç kıyamıyor ki Ömer'eElif ve Ömer evlensinler artık. Aralarına bu olaylardan dolayı ayrılık girecek diye çok korkuyorum.![]()
İzleyici Ömer ve Elf prensesini bir arada görmek istiyor. Onlar ayrılık yaşayıncada reytingler düşüyor. Her dizide de aynı olmasın bizimkilerde mutlu olsun.Evlilik için çok erken ben biraz ayrılık yaşasınlar isterim ama Elif hiç kıyamıyor ki Ömer'ebaşka dizilerde esas kız nişanlısının eski nişanlısını o şekilde öğrense 2-3 hafta trip atardı
![]()
Bende onları sürekli bir arada görmek istiyorum ama arada kavga etsinler ayrılsınlar acı çeksinlerİzleyici Ömer ve Elf prensesini bir arada görmek istiyor. Onlar ayrılık yaşayıncada reytingler düşüyor. Her dizide de aynı olmasın bizimkilerde mutlu olsun.![]()
Ayy geldim şekerim nasılsın merakla bekliyoruz yeni bölümü.
Seni göremeyince olmaz ya dedim acaba unuttu mu bugün dizimizin olduğunuAyy geldim şekerim nasılsın merakla bekliyoruz yeni bölümü.![]()
Çerez almaya birazdan akşam KPA keyf yapıcam.
Beklemez olur muyum yeni bölümü şuanda kumanda elimde inan kanal bile değiştiremiyorum yüksek bir tansiyon var şuan içimde.Seni göremeyince olmaz ya dedim acaba unuttu mu bugün dizimizin olduğunu
Heyecanla yeni bölümü bekliyorum![]()