Kara Para Aşk 30. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
1419322658551.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Bölüm etiketi #bıraksendekaybolayım olmuş
Ömer'in çapkınlığı üstüne birde çocuk çıktı Elif'e şimdiden üzülmeye başladım kız aşık oldu Ömer'in geçmiş aşk maceraları yüzünden yaşamadığı kalmadı şimdi birde cici anne olacak :D

Bölüm etiketi #bıraksendekaybolayım olmuş
Ömer'in çapkınlığı üstüne birde çocuk çıktı Elif'e şimdiden üzülmeye başladım kız aşık oldu Ömer'in geçmiş aşk maceraları yüzünden yaşamadığı kalmadı şimdi birde cici anne olacak :D
Bu sabah Güneş gazetesinde okumuştum, doğrumuymuş. 😱

ipoşum güneş gibi parlasın onun için dizi tüm gruplarda 5+ alsın o dizide kaldığı sürece :love1:

Aynen öyle olur zaten olması gereken de bu daha Hüseyin'in olayı ortaya çıkmadan Elif&Ömer aşkını bozmaya bu çifti ayırmayı kafaya koymuş senaristler :ppp:
Şu olaylara bir son versinler aşk izlemek istiyorum ben. Bıktım valla sonu gelmez kargaşalardan.

Şu olaylara bir son versinler aşk izlemek istiyorum ben. Bıktım valla sonu gelmez kargaşalardan.
Gümüş'e bağladılar orda da öldü sanılan sevgili çocuğu ile çıka gelmişti kafayı yemişler bu dizi zaten sadece Elif&Ömer aşkı için izleniyor onunda içine ettiler bundan sonrasını kestirmek hiç zor değil Elif kendini fazlalık gibi hisseder Ömer'den ayrılır Ömer iki arada bir derede kalır Levent'e Elif'e iyice yakınlaşır :A

ipekçiyim tabi ki dizide hazal türesan dışında kadın oyuncu (genç olanlar) kadrosuna ilk defa yetenekli biri geliyor :X
Her taraftan ileti gönderiyorsun ben yaşlı adamım hızına yetişemiyorum. :)

Zaten Tuba'nın karşsında kim olsa onu desteklersin sen. Ah o Beren diziye başlasında ben sana o zaman soracağım. :)

Her taraftan ileti gönderiyorsun ben yaşlı adamım hızına yetişemiyorum. :)

Zaten Tuba'nın karşsında kim olsa onu desteklersin sen. Ah o Beren diziye başlasında ben sana o zaman soracağım. :)
bn berenci değilim istediğini tut dizisinde :D tubanın karşşısına kpa da hep daha iyileri koydular ondan destekliyoro labilirim:A

Gümüş'e bağladılar orda da öldü sanılan sevgili çocuğu ile çıka gelmişti kafayı yemişler bu dizi zaten sadece Elif&Ömer aşkı için izleniyor onunda içine ettiler bundan sonrasını kestirmek hiç zor değil Elif kendini fazlalık gibi hisseder Ömer'den ayrılır Ömer iki arada bir derede kalır Levent'e Elif'e iyice yakınlaşır :A
O dediklerinde olursa dizi üçüncü sezona yol alır. :)

Yalnız ben Tuba'yı Levent'le birlikte görmeye dayanamam inme iner vallahi bana. :)