Bu sabah Güneş gazetesinde okumuştum, doğrumuymuş. 😱Bölüm etiketi #bıraksendekaybolayım olmuş
Ömer'in çapkınlığı üstüne birde çocuk çıktı Elif'e şimdiden üzülmeye başladım kız aşık oldu Ömer'in geçmiş aşk maceraları yüzünden yaşamadığı kalmadı şimdi birde cici anne olacak
Evet ne yazık ki 🙁Bu sabah Güneş gazetesinde okumuştum, doğrumuymuş. 😱
Tubam şimdi gurur yapar çocuğu babasından ayırmayayım deyip Ömer'den ayrılır.Evet ne yazık ki 🙁
Aynen öyle olur zaten olması gereken de bu daha Hüseyin'in olayı ortaya çıkmadan Elif&Ömer aşkını bozmaya bu çifti ayırmayı kafaya koymuş senaristlerTubam şimdi gurur yapar çocuğu babasından ayırmayayım deyip Ömer'den ayrılır.
sema-eylem senaryosunda başka ne bekliyon kiTubam şimdi gurur yapar çocuğu babasından ayırmayayım deyip Ömer'den ayrılır.
Engin Öztürk Extra Turki programına konuk olmuş git konusunu aç benim konuyu kirletme. sssema-eylem senaryosunda başka ne bekliyon ki
5 hafta önceydi o programEngin Öztürk Extra Turki programına konuk olmuş git konusunu aç benim konuyu kirletme. ss
Şu olaylara bir son versinler aşk izlemek istiyorum ben. Bıktım valla sonu gelmez kargaşalardan.Aynen öyle olur zaten olması gereken de bu daha Hüseyin'in olayı ortaya çıkmadan Elif&Ömer aşkını bozmaya bu çifti ayırmayı kafaya koymuş senaristler
Gümüş'e bağladılar orda da öldü sanılan sevgili çocuğu ile çıka gelmişti kafayı yemişler bu dizi zaten sadece Elif&Ömer aşkı için izleniyor onunda içine ettiler bundan sonrasını kestirmek hiç zor değil Elif kendini fazlalık gibi hisseder Ömer'den ayrılır Ömer iki arada bir derede kalır Levent'e Elif'e iyice yakınlaşırŞu olaylara bir son versinler aşk izlemek istiyorum ben. Bıktım valla sonu gelmez kargaşalardan.
Bahar diziden ayrılıyor artık oradan vuramazsın. Gerçi şimdi de başıma İpek'çi kesilirsin.5 hafta önceydi o program
ipekçiyim tabi ki dizide hazal türesan dışında kadın oyuncu (genç olanlar) kadrosuna ilk defa yetenekli biri geliyorBahar diziden ayrılıyor artık oradan vuramazsın. Gerçi şimdi de başıma İpek'çi kesilirsin.
Her taraftan ileti gönderiyorsun ben yaşlı adamım hızına yetişemiyorum.ipekçiyim tabi ki dizide hazal türesan dışında kadın oyuncu (genç olanlar) kadrosuna ilk defa yetenekli biri geliyor
bn berenci değilim istediğini tut dizisindeHer taraftan ileti gönderiyorsun ben yaşlı adamım hızına yetişemiyorum.
Zaten Tuba'nın karşsında kim olsa onu desteklersin sen. Ah o Beren diziye başlasında ben sana o zaman soracağım.
O dediklerinde olursa dizi üçüncü sezona yol alır.Gümüş'e bağladılar orda da öldü sanılan sevgili çocuğu ile çıka gelmişti kafayı yemişler bu dizi zaten sadece Elif&Ömer aşkı için izleniyor onunda içine ettiler bundan sonrasını kestirmek hiç zor değil Elif kendini fazlalık gibi hisseder Ömer'den ayrılır Ömer iki arada bir derede kalır Levent'e Elif'e iyice yakınlaşır
elvent <3O dediklerinde olursa dizi üçüncü sezona yol alır.
Yalnız ben Tuba'yı Levent'le birlikte görmeye dayanamam inme iner vallahi bana.
Ne diyor bu dedim Elif'le Levent'in kısaltması mı oluyor?elvent <3
tabisi deNe diyor bu dedim Elif'le Levent'in kısaltması mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?